Πρωτον πως ειστε τοσο σιγουροι οτι θα το φερει η cosmote? Δευτερον, και εγω cosmote εχω και απλα πηρα Vodafone στο Γαλατσι και μου κρατησαν το τελευταιο ασπρο 16. 8αρια ξεχαστε τα μεχρι αρχες Απριλιου. Εκανα αρκετα τηλεφωνα και κανενας και γενικα μου ειπαν οτι υπαρχει προβλημα διαθεσιμοτητας για το συγκεκριμενο. Τα 16αρια κ αυτα σιγα σιγα φευγανε..αλλα αμα ψαξεις λιγο θα βρεις. Παντως ποτε κανενας δε μου δημιουργησε προβλημα που θα το παρω σκετη συσκευη...και μου κανανε κ εκπτωση και μου το αφησαν 555ευρω.
Πρόβλημα διαθεσιμότητας iPhone από Vodafone?
Από
aramsimo
, 03/03/2009 19:33
19 μηνύματα σε αυτό το θέμα
Δημοσίευση 10/03/2009 - 09:54
Ad
Δημοσίευση 10/03/2009 - 10:15
μα δεν θα σου δημιουργήσουν προβλημα ούτε εμένα μου δημιουργήσανε προβλημα...
Απλά μου έκαναν ότι σου κάνουν:
Δεν έχουμε διαθέσιμες συσκευές, θα πρέπει να το παραγγείλουμε κτλ κτλ..
Τέτοιες χαζομάρες μου ελεγαν και μόλις ήρθε το φιλαράκι μου που το είχε πάρει από το ίδιο κατάστημα 2 μερες πριν από τον ίδιο πωλήτη σταμάτησαν να ΄μου λένε ότι δεν εχει συσκευες και μου το δώσανε εκείνη την στιγμή...
Δεν είναι ότι δεν θα σου δωσουνε ... απλα θα σε ζαλίσουνε..
Αν εβαζες προγραμμα Vodafone σιγα μην σε είχαν στην αναμονη 2 εβδομάδες...!!!
Edit: Η σιγουριά ότι θα το φέρει η Cosmote και όλα τα καταστήματα δεν απορρέει από το οτιδήποτε ακούω εδω ή απο αλλού.. Απλά η λογική λεει ότι μια μερα θα τελειώσει το συμβόλαιο με την Vodafone και θα το φέρουν όλοι.. simple
Απλά μου έκαναν ότι σου κάνουν:
Δεν έχουμε διαθέσιμες συσκευές, θα πρέπει να το παραγγείλουμε κτλ κτλ..
Τέτοιες χαζομάρες μου ελεγαν και μόλις ήρθε το φιλαράκι μου που το είχε πάρει από το ίδιο κατάστημα 2 μερες πριν από τον ίδιο πωλήτη σταμάτησαν να ΄μου λένε ότι δεν εχει συσκευες και μου το δώσανε εκείνη την στιγμή...
Δεν είναι ότι δεν θα σου δωσουνε ... απλα θα σε ζαλίσουνε..
Αν εβαζες προγραμμα Vodafone σιγα μην σε είχαν στην αναμονη 2 εβδομάδες...!!!
Edit: Η σιγουριά ότι θα το φέρει η Cosmote και όλα τα καταστήματα δεν απορρέει από το οτιδήποτε ακούω εδω ή απο αλλού.. Απλά η λογική λεει ότι μια μερα θα τελειώσει το συμβόλαιο με την Vodafone και θα το φέρουν όλοι.. simple
Δημοσίευση 10/03/2009 - 10:18
Μα απλα πηρα 3-4 τηλεφωνα στις Vodafone που ηταν κοντα μου κ ρωτουσα αν εχουν διαθεσιμοτητα iphone...δεν ελεγα οτι θελω μονο συσκευες κτλ..οποτε δεν ειχαν λογο να μου πουν ψεμματα. Μολις το βρηκα στο τελευταιο καταστημα...τους ειπα θελω μονο συσκευη κ οχι απλα δεν μου ειπαν μουφες...αλλα μου το κρατησαν κ 2 μερες στο ονομα μου ετσι απλα
μαλλον επεσες σε μαλακες φιλε μου
Δημοσίευση 10/03/2009 - 10:20
πάρα μα πάααααρα πολυ πιθανον

Δυστυχώς ή Ευτυχώς Ευδοκιμεί το είδος στη Ελλάδα
Δυστυχώς ή Ευτυχώς Ευδοκιμεί το είδος στη Ελλάδα
Δημοσίευση 10/03/2009 - 10:23
Παντως για την περιοχη μου εχει μπολικα iPhone και 8 και 16GB
(ΞΑΝΘΗ)
(ΞΑΝΘΗ)
c200amgpacket
Αν ειναι δωρεάν στειλε και κανενα από εδω....
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες

This topic is locked