Εφαρμογή για Γενέθλια
Δημοσίευση 12/04/2010 - 14:50
thanks
Ad
Δημοσίευση 13/04/2010 - 13:58
Εχω αρκετές, θα σου πω ποιες εχω και ποια μου αρέσει πιο πολύ.
Αυτές που έχουν Push Notification:
Events
HappyDayz!
Head Up
Today with Push notification (την διαγραψα γιατί δεν μου δουλεύει σωστά)
iGiortes (εχει Push για ονομαστικές γιορτές που έχουμε κάθε μέρα αλλά όχι για τα γενέθλια)
Αυτές που δεν έχουν Push Notification:
Εορτολογιο
Reminder Pro
Eortes
Γιορτες+
iGreekHolidays
Για μένα η καλύτερη είναι η Head Up! Μπορείς να προσθέσεις δικά σου birthdays, anniversaries, holidays, events, tasks για τα οποία θα έχεις κανονικά ειδοποίηση.
Το τελευταίο του update ομως έχει κάποιο πρόβλημα (τουλάχιστον σε μένα) - αν πατήσεις πάνω σε κάποια επαφή σου βγάζει κανονικά μενού που μπορείς να στείλεις SMS ή να πάρεις τηλέφωνο την επαφή, όταν πατάω όμως για να στειλω μήνυμα δεν το στέλνει ούτε παίρνει τηλέφωνο.
Περιμένω την επόμενη αναβάθμιση, ελπίζω να διορθωθεί αυτό, (δεν έχω παράπονο, τα παιδιά συνέχεια βγάζουν updates βελτιώνοντας την εφαρμογή).
Εχω βρει 1-2 εφαρμογές αλλά για να δεις ποιος εχει γενέθλια πρέπει να μπεις στην εφαρμογή.
Για να σου εμφανίζει όνομα χωρίς να μπεις στην εφαρμογή δυστυχώς για τέτοια εφαρμογή δεν ξέρω.
Τελευταία επεξεργασία από: Aster, 13/04/2010 - 14:07.
Δημοσίευση 13/04/2010 - 18:42
θα δοκιμάσω και θα πώ εντυπώσεις....
Τελευταία επεξεργασία από: DivEorDiE, 13/04/2010 - 18:43.
Δημοσίευση 13/04/2010 - 19:45
Επίσης δες λίγο και το HappyDayz!, είναι και αυτό πάρα πολύ καλο, και έχει πάρα πολλές ρυθμίσεις!
Το μόνο του μείον ειναι πως δεν μπορείς να προσθέσεις κάποιες δικες σου ημερομηνίες, διαβάζει όμως όλες αυτές που έχεις προσθέσει σε μια επαφή (γενέθλια, επέτειος κ.τ.λ.)
Μπορείς να βάλεις και οτι ώρα θέλεις εσύ να έρχεται η υπενθύμιση (την ίδια μέρα αλλά και 1-7 μέρες πριν) όταν έχει κάποιος γενέθλια.
Εχει και 15 διαφορετικούς ήχους για να διαλέξεις για υπενθύμιση.
Και τελος, το interface του ειναι πιο όμορφο απο το Head Up εδώ που τα λέμε.

Δημοσίευση 14/04/2010 - 22:28
Δημοσίευση 14/04/2010 - 22:45
Δημοσίευση 14/04/2010 - 23:07
Τα push notifications δουλευουν παντα, οτι ωρα και οσες μερες θελεις πριν.
Μπορεις να εισαγαγεις στην εφαρμογη προσωπα που δεν υπαρχουν στις επαφες σου (τα γεννεθλια του βαφτισιμιου σου η του σκυλου σου πχ).
Προσωποποίηση της εμφανισης της εφαρμογης με ετοιμα θεματα η ορισμο δικων σου φοντων απο την library.
Εμφανιση εθνικων & διεθνων εορτων, αργιων, επαιτειων και Facebook.
Δυνατοτητα εισαγωγης προσωπικης σημειωσης σε καθε επαφη.
Μονο 0,79
Δημοσίευση 14/04/2010 - 23:40
Δημοσίευση 14/04/2010 - 23:45
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2
0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες