Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

[Solved]Πότε δικαιούμαι επιδότηση συσκευής?

• Το θέμα είναι κλειδωμένο Το θέμα αυτό είναι κλειδωμένο
11 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1   WoodyAllen

WoodyAllen

iPH Contributor

• 1.116 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 21/04/2010 - 12:55

Παιδιά έχω 16μηνη σύνδεση σε i πρόγραμμα της Cosmote. Ξέρει κανείς πότε δικαιούμαι επιδότηση συσκευής? Δεν έχω το χρόνο να πάω τώρα από Cosmote shop να ρωτήσω.

Η προφανής απάντηση είναι όταν λήγει το συμβόλαιο μου αλλά έχω την εντύπωση ότι στο 12μηνο κάτι κάνουν? Έχει κανείς καμιά εμπεριστατωμένη άποψη στο θέμα?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   GiannisR

GiannisR

iPH Enthousiast

• 399 μηνύματα

Δημοσίευση 21/04/2010 - 13:03

Ειναι στο 12μηνο η επιδότηση. Καλά μην πηγαίνεις σε cosmote shop, πάρε τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών. Μπορείς να πας και τώρα (αν βρεις χρονο) να πάρεις την επιδότηση σου

#3   bakis

bakis

iPH Addict

• 626 μηνύματα
  • Twitter:@vbakis
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:bakis

Δημοσίευση 21/04/2010 - 13:06

Επειδή έχεις 16μηνη σύνδεση δεν είμαι σίγουρος για το πότε δικαιούσαι την επιδότηση αλλά πιθανόν στους 16 μήνες που λήγει το συμβόλαιο, και μου φαίνεται και το ποιο λογικό γιατί άλλη τιμή είχε το iPhone με 12μηνη σύνδεση και άλλη με 16μηνη, έτσι δεν είναι? Επίσης η επιδότηση δίνεται σαν αφορμή για ανανέωση συμβολαίου. Βέβαια μπορείς να κάνεις ένα τηλέφωνο στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της Cosmote και θα σου πουν ποτέ δικαιούσαι την επιδότηση.

#4   WoodyAllen

WoodyAllen

iPH Contributor

• 1.116 μηνύματα

Δημοσίευση 21/04/2010 - 13:09

Τελικά τι ισχύει τελικά με μπερδέψατε :blink: . GiannisR φαίνεσαι πιο σίγουρος. Θα πάρω ένα τηλέφωνο να ρωτήσω.

#5   bakis

bakis

iPH Addict

• 626 μηνύματα

Δημοσίευση 21/04/2010 - 13:11

Για παρε και πες μας... :)

#6   GiannisR

GiannisR

iPH Enthousiast

• 399 μηνύματα

Δημοσίευση 21/04/2010 - 13:26

Τελικά τι ισχύει τελικά με μπερδέψατε :blink: . GiannisR φαίνεσαι πιο σίγουρος. Θα πάρω ένα τηλέφωνο να ρωτήσω.

Είμαι σίγουρος, διότι δούλευα στην Cosmote. 16μηνο συμβόλαιο δεν υπάρχει. Ή 12 ή 24 είναι. Αλλά για 24 μήνες συμβόλαιο γίνεται μόνο σε συνδέσεις που προσφέρουν και netbook (ασύρματο ίντερνετ). Αν και παράνομο βέβαια δυστυχώς τίθεται αυτό!

#7   WoodyAllen

WoodyAllen

iPH Contributor

• 1.116 μηνύματα

Δημοσίευση 21/04/2010 - 13:30

Είμαι σίγουρος, διότι δούλευα στην Cosmote. 16μηνο συμβόλαιο δεν υπάρχει. Ή 12 ή 24 είναι. Αλλά για 24 μήνες συμβόλαιο γίνεται μόνο σε συνδέσεις που προσφέρουν και netbook (ασύρματο ίντερνετ). Αν και παράνομο βέβαια δυστυχώς τίθεται αυτό!

Πριν όντως δεν υπήρχαν 16μηνα .Δυστυχώς τώρα τα i συμβόλαια χωρίζονται σε 12μηνα και 16μηνα. Αν κάνεις 16μηνο έχεις καλύτερη επιδότηση αλλά δεσμεύεσαι για περισσότερο χρόνο συμβολαίου. Εμένα δεν με πειράζει αυτό γιατί έτσι και αλλιώς δεν είχα σκοπό να αλλάξω συμβόλαιο. Αλλά με την επιδότηση τι γίνεται??

Τεσπά, θα μάθω και θα σας πω σε αυτό το Post.

#8   hector

hector

iPH Contributor

• 936 μηνύματα

Δημοσίευση 21/04/2010 - 13:49

Επιδοτηση θα παρεις μολις ληξει το συμφολαιο σου για ανανεωση συνηθως
αν εχει ληξει το συμβολαιο σου και εχει περασει 1ας χρονος δικαιουσαι την επιδοτηση ;)

Τελευταία επεξεργασία από: hector, 21/04/2010 - 13:49

#9   GiannisR

GiannisR

iPH Enthousiast

• 399 μηνύματα

Δημοσίευση 21/04/2010 - 14:50

Επιδοτηση θα παρεις μολις ληξει το συμφολαιο σου για ανανεωση συνηθως
αν εχει ληξει το συμβολαιο σου και εχει περασει 1ας χρονος δικαιουσαι την επιδοτηση ;)

Το συμβόλαιο δεν λήγει ποτέ! Το διακόπτεις εσύ! Το συμβόλαιο υφίσταται να υπάρχει όσο καιρό θέλεις. Απλά το 12μηνο σημαίνει ότι την επιδότηση την παίρνεις μετά τους 12 μήνες. Αν το διακόψεις π.χ. στο 10ο μήνα χάνεις την επιδότηση! Αφού πέρασε το όριο (12 μήνες ή 16 μήνες) μπορεί να κάνει μόνο ανανέωση με επιδότηση. Η διακοπή σημαίνει και διακοπή της επιδότησης!

#10   bakis

bakis

iPH Addict

• 626 μηνύματα

Δημοσίευση 24/04/2010 - 16:24

Το συμβόλαιο δεν λήγει ποτέ! Το διακόπτεις εσύ! Το συμβόλαιο υφίσταται να υπάρχει όσο καιρό θέλεις. Απλά το 12μηνο σημαίνει ότι την επιδότηση την παίρνεις μετά τους 12 μήνες. Αν το διακόψεις π.χ. στο 10ο μήνα χάνεις την επιδότηση! Αφού πέρασε το όριο (12 μήνες ή 16 μήνες) μπορεί να κάνει μόνο ανανέωση με επιδότηση. Η διακοπή σημαίνει και διακοπή της επιδότησης!

Δεν νομίζω να είναι έτσι όταν πας για την επιδότηση κάνεις και ανανέωση συμβολαίου, δεσμεύεσαι με 12μηνο συμβόλαιο αυτό σημαίνει οτι δεν μπορείς να το διακοψεις πριν το πέρας του χρόνου. Και αν ζητήσεις διακοπή είσαι υποχρεωμένος να πληρώνεις τα πάγια μέχρι να κλείσεις το χρόνο που έχεις υπογράψει στο συμβόλαιο. Γι αυτο και στα 16μηνα συμβόλαια έχεις και καλύτερη τιμή στην συσκευή.

#11   Paris1986

Paris1986

iPH Community Leader

• 12.812 μηνύματα
  • Twitter:@par1scha
  • Tablet:iPad Pro 1st gen
  • GameCenter:Par1s

Δημοσίευση 24/04/2010 - 23:11

Δεν νομίζω να είναι έτσι όταν πας για την επιδότηση κάνεις και ανανέωση συμβολαίου, δεσμεύεσαι με 12μηνο συμβόλαιο αυτό σημαίνει οτι δεν μπορείς να το διακοψεις πριν το πέρας του χρόνου. Και αν ζητήσεις διακοπή είσαι υποχρεωμένος να πληρώνεις τα πάγια μέχρι να κλείσεις το χρόνο που έχεις υπογράψει στο συμβόλαιο. Γι αυτο και στα 16μηνα συμβόλαια έχεις και καλύτερη τιμή στην συσκευή.

Το συμβολαιο ληγει οταν και οποτε εσυ το θελησεις φιλε μου.Εαν το διακοψεις πριν το περας του πληρωνεις την αποσβεση της επιδοτησης που ειχες παρει καθως και τους λογαριασμους που εκρεμουν και τιποτε αλλο.Στο εξαμηνο την πληρωνεις ολη,στο 8μηνο μερος και μετα το 11μηνο δεν πληρωνεις τιποτα.

#12   WoodyAllen

WoodyAllen

iPH Contributor

• 1.116 μηνύματα

Δημοσίευση 07/05/2010 - 08:19

Λοιπόν ρώτησα. Η επιδότηση βγαίνει με τη λήξη του συμβολαίου. Στη δική μου περίπτωση στο τέλος του 16μήνου !@#$!@#$%@!#$^!#%^@$%^
Εξαιρέσεις υπάρχουν για σταθερά μεγάλους λογαριασμούς (>120€) που μπορεί να βγει και νωρίτερα. Εγώ δεν έχω τέτοιους (ευτυχώς)

Άρα υπομονή και βλέπουμε πως θα πράξουμε μόλις βγει το iPhone HD και παρέλθει το 12μηνο.

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3

0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες