Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία

δεν βγαζει σημα με sim card


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
92 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1   z1ltoid

z1ltoid

    iPH newbie

  • 36 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 23/04/2010 - 02:18

ΤΟ ΕΚΑΝΑ RESTORE ΚΑΙ JAILBREAK (Eχω την 3.1.2 σε 3g) και τωρα βαζω την καρτα sim αλλα δεν εχει καθολου σημα και δεν μπορωω να καλεσω κ.τ.λ. αν μπορειτε ριχτε καμια βοηθεια ολο το βραδυ το παλευω και πιστευω οτι θελει θνλοψκ αλλα δεν εχω ξανακανει

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   macmaniac82

macmaniac82

    iPH Contributor

  • 1.164 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 23/04/2010 - 02:19

καλησπερα,τι καλησπερα βεβαια..!η συσκευη σου ειναι απο εξωτερικο?

#3   z1ltoid

z1ltoid

    iPH newbie

  • 36 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 23/04/2010 - 02:21

oxi ελλαδα απλα μου κολλησε το εκανα restore και μετα jailbreak με το blackra1n αλλα δεν εχει καθολου σημα

#4   macmaniac82

macmaniac82

    iPH Contributor

  • 1.164 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 23/04/2010 - 02:22

δοκιμασες επαναφορα ρυθμισεων δικτυου?μετα το jailbreak?

#5   z1ltoid

z1ltoid

    iPH newbie

  • 36 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 23/04/2010 - 02:25

δοκιμασα αλλα τιποτα. μου εχει βγει το εικονιδιο του blackra1n αλλα τωρα δεν εχω ασυρματο σπιτι για να βαλω cydia.

#6   macmaniac82

macmaniac82

    iPH Contributor

  • 1.164 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 23/04/2010 - 02:27

ok..ποια εκδοση itunes εχεις πανω δεξια πατα το help-->about itunes

#7   z1ltoid

z1ltoid

    iPH newbie

  • 36 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 23/04/2010 - 02:31

9.02.25 αυτη εχω

#8   macmaniac82

macmaniac82

    iPH Contributor

  • 1.164 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 23/04/2010 - 02:33

αυτη τη στιγμη δεν μπορω να σκεφτω πολλα.. ;) κατεβασε απο το παρακτω site 3.1.2. 3G unactivated και περνα την με shift+restore http://www.iphone-as...ware-3-1-2.html εχεις internet σπιτι σου?

#9   z1ltoid

z1ltoid

    iPH newbie

  • 36 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 23/04/2010 - 02:33

ναι ναι εχω θα την κατεβασω thanx

#10   macmaniac82

macmaniac82

    iPH Contributor

  • 1.164 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 23/04/2010 - 02:34

περιπου ποση ωρα υπολογιζεις θα κανει να κατεβει?οταν κατεβει..ξερεις μετα shift+restore ανοιγει ενα παραθυρο και την επιλεγεις βαλτην στην επιφανεια εργασια για ευκολια

Τελευταία επεξεργασία από: macmaniac82, 23/04/2010 - 02:36


#11   z1ltoid

z1ltoid

    iPH newbie

  • 36 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 23/04/2010 - 02:36

εννοειται σε dfu μοδε ετσι?????

#12   macmaniac82

macmaniac82

    iPH Contributor

  • 1.164 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 23/04/2010 - 02:37

yes..ποση ωρα το υπολογιζεις να κανει?με τη ταχυτητα κατεβαζεις?

Τελευταία επεξεργασία από: macmaniac82, 23/04/2010 - 02:38


#13   z1ltoid

z1ltoid

    iPH newbie

  • 36 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 23/04/2010 - 02:39

επειδη δεν δινει καλη ταχυτητα το site θα κανει κανα 20 λεπτο

#14   z1ltoid

z1ltoid

    iPH newbie

  • 36 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 23/04/2010 - 02:41

μην καθεσαι αργα εξαιτιας μου ...αμα ειναι κοιμησου και αυριο σε πρηζω παλι χ :rolleyes:

#15   macmaniac82

macmaniac82

    iPH Contributor

  • 1.164 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 23/04/2010 - 02:41

μαλιστα..οκ τοτε θα τα πουμε αυριο ελπιζω να πανε ολα καλα αλλιως αυριο με ποιο φρεσκο μυαλο θα εχουμε σιγουρα αλλη λυση..αυτο το προβλημα που εχεις με το σημα το ειχα σε ελληνικο 3gs πριν λιγες μερες και με τον τροπο αυτο το ελυσα..μακαρι να σε βοηθησει

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;



Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2

0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες