Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία

δεν βγαζει σημα με sim card


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
92 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#16   z1ltoid

z1ltoid

    iPH newbie

  • 36 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 23/04/2010 - 02:46

σε ευχαριστω φιλε μου να'σαι καλα..θα τα πουμε αυριο

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#17   macmaniac82

macmaniac82

    iPH Contributor

  • 1.164 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 23/04/2010 - 02:46

δε με πρηζεις..θελω να δω αν θα εχουμε αποτελεσμα αλλιως εγω σε κρατησα ξυπνιο χωρις αποτελεσμα..για πες ποσο θελει ακομα? :D

#18   DINFUN

DINFUN

    -

  • 16.182 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 23/04/2010 - 06:24

Ακολούθησε τον παρακάτω οδηγό εάν δεν τα έχεις καταφέρει και θα λυθεί.. Το πρόβλημα διάβασε τον προσεκτικά..

http://www.iphonehel...g3g-windowsmac/

#19   z1ltoid

z1ltoid

    iPH newbie

  • 36 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 23/04/2010 - 11:37

μου εβγαλε error iPhone could not be restored αν μπορεις προτεινε κατι

Τελευταία επεξεργασία από: Paris1986, 23/04/2010 - 11:50


#20   Paris1986

Paris1986

    iPH Community Leader

  • 12.477 μηνύματα
  • Twitter:@par1scha
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 1st gen
  • GameCenter:Par1s

Δημοσίευση 23/04/2010 - 11:50

μου εβγαλε ERROR IPHONE COULD NOT BE RESTORED αν μπορεις προτεινε κατι

Τι συσκευη εχεις φιλε μου και τι προσπαθεις να κανεις?Η συσκευη απο που ειναι αγορασμενη?

#21   z1ltoid

z1ltoid

    iPH newbie

  • 36 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 23/04/2010 - 11:59

απο ελλαδα (ετσι μου ειπε ο φιλοσ απο το φορουμ απο τον οποιο το αγορασα).προσπαθω να βαλω μετα απο crash σε ρεστορ και να βαλω την 3.1.2 (3g). Καταφερα και τα περασα εχθες αλλα δεν ειχε σημα καθολου, ενω ελεγε οτι υπαρχει sim card μεσα

#22   Paris1986

Paris1986

    iPH Community Leader

  • 12.477 μηνύματα
  • Twitter:@par1scha
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 1st gen
  • GameCenter:Par1s

Δημοσίευση 23/04/2010 - 12:04

Κατ'αρχην δεν μπορεις να την περασεις χωρις να σου βγαλει καποιο error και αυτο συμβαινει γιατι η Apple εχει σταματησει να υπογραφει παλαιοτερες εκδοσεις λογισμικου.Σου εβγαλε μηπως καποιο error 1015?Εαν ναι υπαρχει λυση και λεγεται quickpwn.Θες να κανεις jailbreak?

#23   z1ltoid

z1ltoid

    iPH newbie

  • 36 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 23/04/2010 - 12:21

παιδια ολα καλα το εφτιαξα μετα απο ρεστορ στο 3.1.2 και μετα εκανα jailbrak με blackra1n. Σας ευχαριστω ολους πολυ

#24   dperdikakis

dperdikakis

    iPH newbie

  • 34 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 26/04/2010 - 05:58

παιδια ολα καλα το εφτιαξα μετα απο ρεστορ στο 3.1.2 και μετα εκανα jailbrak με blackra1n. Σας ευχαριστω ολους πολυ


Πες μας και μας τι έκανες ακριβώς και δούλεψε. Εχω και γω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Δεν έχω καθόλου σήμα.
Thanks

#25   Paris1986

Paris1986

    iPH Community Leader

  • 12.477 μηνύματα
  • Twitter:@par1scha
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 1st gen
  • GameCenter:Par1s

Δημοσίευση 26/04/2010 - 07:29

Πες μας και μας τι έκανες ακριβώς και δούλεψε. Εχω και γω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Δεν έχω καθόλου σήμα.
Thanks

Καλημέρα φίλε μου.Τι ακριβώς αντιμετωπίζεις και ποια συσκευή έχεις;Επισης από που είναι αγορασμενο η συσκευή σου;

#26   dperdikakis

dperdikakis

    iPH newbie

  • 34 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 26/04/2010 - 09:33

Καλημέρα φίλε μου.Τι ακριβώς αντιμετωπίζεις και ποια συσκευή έχεις;Επισης από που είναι αγορασμενο η συσκευή σου;


Έχω ένα iphone 3g v.3.1.2 αγορασμένο από Αμερική. Το έκανα Jailbreak και unlock με Blackra1n και δεν εμφανίζει καθόλου σήμα παρόχου. Έχω Wind.

#27   Paris1986

Paris1986

    iPH Community Leader

  • 12.477 μηνύματα
  • Twitter:@par1scha
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 1st gen
  • GameCenter:Par1s

Δημοσίευση 26/04/2010 - 09:36

Έχω ένα iphone 3g v.3.1.2 αγορασμένο από Αμερική. Το έκανα Jailbreak και unlock με Blackra1n και δεν εμφανίζει καθόλου σήμα παρόχου. Έχω Wind.

Σε ποια εκδοση λογισμικου εκανες φιλε μου jailbreak?Το blacksn0w το κατεβασες στο κινητο σου?

#28   dperdikakis

dperdikakis

    iPH newbie

  • 34 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 26/04/2010 - 09:42

Σε ποια εκδοση λογισμικου εκανες φιλε μου jailbreak?Το blacksn0w το κατεβασες στο κινητο σου?


Στην 3.1.2 έκανα jailbreak. Το blacksn0w το κατέβασα στο Mac μου και πάτησα Make it rain. Μετά το έκανα unlock με το snow και δεν πιάνει σήμα. Τώρα πάτησα full restore από το τηλέφωνο και είναι κανένα 45λεπτο που κάνει συνέχεια επανεκκινήσεις. Κόλλησε? Τι να κανω?

#29   Paris1986

Paris1986

    iPH Community Leader

  • 12.477 μηνύματα
  • Twitter:@par1scha
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 1st gen
  • GameCenter:Par1s

Δημοσίευση 26/04/2010 - 09:47

Στην 3.1.2 έκανα jailbreak. Το blacksn0w το κατέβασα στο Mac μου και πάτησα Make it rain. Μετά το έκανα unlock με το snow και δεν πιάνει σήμα. Τώρα πάτησα full restore από το τηλέφωνο και είναι κανένα 45λεπτο που κάνει συνέχεια επανεκκινήσεις. Κόλλησε? Τι να κανω?

Το μονο που καταφερες τωρα εαν το κανεις restore ειναι να περασεις την 3.1.3 και να μεινεις χωρις τηλεφωνο.Επρεπε να ανοιξεις το cydia και να εγκαταστησεις το blacksn0w απο εκει φιλε μου.Τωρα βαλε το σε DFU mode και κανε restore στην 3.1.2 και αν σου βγαλει error 1015 τρεξε το quickpwn22 μπας και καταφερεις κατι την τελευταια στιγμη και το σωσεις.

Τελευταία επεξεργασία από: Paris1986, 26/04/2010 - 09:48


#30   dperdikakis

dperdikakis

    iPH newbie

  • 34 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 26/04/2010 - 09:49

Το μονο που καταφερες τωρα εαν το κανεις restore ειναι να περασεις την 3.1.3 και να μεινεις χωρις τηλεφωνο.Επρεπε να ανοιξεις το cydia και να εγκαταστησεις το blacksn0w απο εκει φιλε μου.


Έκανα reset στο τηλέφωνο μέσα από τα settings του τηλεφώνου, όχι από το itunes. Απλά κάνει συνέχεια restart. Μάλλον έχει κολλήσει. Πώς ξεκολλάει?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;



Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες