Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία

δεν βγαζει σημα με sim card


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
92 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#61   dperdikakis

dperdikakis

    iPH newbie

  • 34 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 26/04/2010 - 20:12

τι ν σου πω βρε φιλε μου.. αφησε να το ψαξω και εγω και τα ξαναλεμε σε λιγο..

δεν μου λες δοκιμασες να το κανεις σε αλλο pc;

και σε PC και σε MAC. Thanks για το χρόνο σου.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#62   DINFUN

DINFUN

    -

  • 16.182 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 26/04/2010 - 20:16

φιλε μου μην με περασεις για τρελο.. αλλα εχεις σιγουρα 3g.. μηπως εχεις 3gs.. τα γραμματα στην πισω πλευρα της συσκευης ειναι εντονα;.. εαν θελεις μου απαντας.. :)

μπορεις επισης να δοκιμασεις να βαλεις.. μια αλλη καρτα μεσα.. εκτος wind;

Τελευταία επεξεργασία από: DINFUN, 26/04/2010 - 20:19


#63   iLuxus

iLuxus

    iPH Hero

  • 5.344 μηνύματα
  • Twitter:@iLuxus
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:apw_3_Stain.steel

Δημοσίευση 26/04/2010 - 20:26

Για δικιμασε και το UltraSn0w φιλε μου...



Ensure you have upgraded to iPhone OS 3.0
Jailbreak your iPhone 3G using redsn0w or PwnageTool (this will also install Cydia/Icy)
Run Cydia or Icy
Please add the repo repo666.ultrasn0w.com to Cydia or Icy. That last “o” is actually the number zero “0”! If you use the letter “o” you’ll get an error.
Search for ‘ultrasn0w’ in cydia or icy and install ultrasn0w
Reboot your iPhone 3G
T-Mobile USA users should disable 3G before using ultrasn0w
Enjoy

∼ Να είσαι ο εαυτός σου, όλοι οι άλλοι ρόλοι είναι πιασμένοι ∼


#64   dperdikakis

dperdikakis

    iPH newbie

  • 34 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 26/04/2010 - 20:30

φιλε μου μην με περασεις για τρελο.. αλλα εχεις σιγουρα 3g.. μηπως εχεις 3gs.. τα γραμματα στην πισω πλευρα της συσκευης ειναι εντονα;.. εαν θελεις μου απαντας.. :)

μπορεις επισης να δοκιμασεις να βαλεις.. μια αλλη καρτα μεσα.. εκτος wind;


Εχω 3G 8GB. Άλλη κάρτα δεν έχω δοκιμάσει γιατί δεν έχω πρόχειρη. Έχω ήδη ένα ακριβώς το ίδιο iPhone όμως που δουλεύει μια χαρά με Wind. Αυτό μου ήρθε ήδη Jailbroken και unlocked. Έχει μέσα ένα εικονίδιο Icy εκτός από το Cydia. Μήπως είναι προγραμματάκι για Unlock?

#65   Paris1986

Paris1986

    iPH Community Leader

  • 12.523 μηνύματα
  • Twitter:@par1scha
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 1st gen
  • GameCenter:Par1s

Δημοσίευση 26/04/2010 - 20:33

Το Ιcy ειναι σαν το cydia φιλε μου και κακως εχεις και τα δυο μεσα στο κινητο σου.Το εικονιδιο με την σταγονα το εχεις μεσα στο κινητο?Εαν ναι ανοιξε το και πατα εκει που λεει snow και κανε το install και πες μας τι γινετε...

#66   DINFUN

DINFUN

    -

  • 16.182 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 26/04/2010 - 20:35

Εχω 3G 8GB. Άλλη κάρτα δεν έχω δοκιμάσει γιατί δεν έχω πρόχειρη. Έχω ήδη ένα ακριβώς το ίδιο iPhone όμως που δουλεύει μια χαρά με Wind. Αυτό μου ήρθε ήδη Jailbroken και unlocked. Έχει μέσα ένα εικονίδιο Icy εκτός από το Cydia. Μήπως είναι προγραμματάκι για Unlock?


οχι το icy ειναι σαν το cydia.. βαζεις repos και σου εμφανιζει εφαρμογες.. για δοκιμασε την αλλη καρτα wind την βλεπει;.. εαν δεν το εχεις κανει.. πιστεψε με εχουμε ξεκλειδωσει απο αποσταση πανω απο 150 συσκευες.. γι αυτο μου κανει εντυπωση.. :)

Τελευταία επεξεργασία από: DINFUN, 26/04/2010 - 20:35


#67   dperdikakis

dperdikakis

    iPH newbie

  • 34 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 26/04/2010 - 20:37

Το Ιcy ειναι σαν το cydia φιλε μου και κακως εχεις και τα δυο μεσα στο κινητο σου.Το εικονιδιο με την σταγονα το εχεις μεσα στο κινητο?Εαν ναι ανοιξε το και πατα εκει που λεει snow και κανε το install και πες μας τι γινετε...

Το Ιcy kai to Cydia τα έχω σε αυτό που δουλεύει μια χαρα ήδη. Στο προβληματικό iphone, δε μου βγάζει τη σταγόνα. Κάνω εγκατασταση του σνόου μέσα από το Cydia, search, blacksn0w, install...

#68   Paris1986

Paris1986

    iPH Community Leader

  • 12.523 μηνύματα
  • Twitter:@par1scha
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 1st gen
  • GameCenter:Par1s

Δημοσίευση 26/04/2010 - 20:39

Το Ιcy kai to Cydia τα έχω σε αυτό που δουλεύει μια χαρα ήδη. Στο προβληματικό iphone, δε μου βγάζει τη σταγόνα. Κάνω εγκατασταση του σνόου μέσα από το Cydia, search, blacksn0w, install...

Αποκλειεται να μην στην εχει βγαλει φιλε μου εκτος και αν την εσβησες εσυ?Απο εκει μεσα δεν εγκατεστησες το Cydia?Ναι απο εκει κανε install το blacksn0w...

#69   DINFUN

DINFUN

    -

  • 16.182 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 26/04/2010 - 20:49

λοιπον τωρα που ηρθε και ο Παρης θα το λυσουμε.. κανε ενα hard reset.. στην συσκευη σου.. ανοιξε μετα το cydia.. και κανε install το blacksnow.. και μετα τρεξτο.. ξανακλεισε την συσκευη σου και ανοιξε την παλι.. να δουμε τι θα γινει..

Τελευταία επεξεργασία από: DINFUN, 26/04/2010 - 20:50


#70   dperdikakis

dperdikakis

    iPH newbie

  • 34 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 26/04/2010 - 20:56

Αποκλειεται να μην στην εχει βγαλει φιλε μου εκτος και αν την εσβησες εσυ?Απο εκει μεσα δεν εγκατεστησες το Cydia?Ναι απο εκει κανε install το blacksn0w...

εγω το έβγαλα όντως γιατί κάπου το έλεγε σε έναν οδηγό εδω μέσα. Δεν ξαναμπαίνει όμως, όποτε κανω istall μέσα από cydia όπως είπα πιο πάνω αλλά τίποτα πάλι. Μήπως να έκανα ένα downgrade σε 3.1(7C144)?

#71   Paris1986

Paris1986

    iPH Community Leader

  • 12.523 μηνύματα
  • Twitter:@par1scha
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 1st gen
  • GameCenter:Par1s

Δημοσίευση 26/04/2010 - 20:59

εγω το έβγαλα όντως γιατί κάπου το έλεγε σε έναν οδηγό εδω μέσα. Δεν ξαναμπαίνει όμως, όποτε κανω istall μέσα από cydia όπως είπα πιο πάνω αλλά τίποτα πάλι. Μήπως να έκανα ένα downgrade σε 3.1(7C144)?

Λοιπον πηγαινε ρυθμισεις και πες μας τι λεει στο moden firmware.Επισης θα κανεις restore στην 3.1.2 και jb με blackra1n εγκαθιστωντας μονο το Cydia και το Sn0w και τιποτε αλλο.Δεν ειναι στο χερι του και θα το φτιαξουμε.Υπομονη να εχεις και να εισαι ηρεμος.

#72   dperdikakis

dperdikakis

    iPH newbie

  • 34 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 26/04/2010 - 21:03

Λοιπον πηγαινε ρυθμισεις και πες μας τι λεει στο moden firmware.Επισης θα κανεις restore στην 3.1.2 και jb με blackra1n εγκαθιστωντας μονο το Cydia και το Sn0w και τιποτε αλλο.Δεν ειναι στο χερι του και θα το φτιαξουμε.Υπομονη να εχεις και να εισαι ηρεμος.

Modem Firmware 05.12.01. Να ξανακάνω restore?

#73   Paris1986

Paris1986

    iPH Community Leader

  • 12.523 μηνύματα
  • Twitter:@par1scha
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 1st gen
  • GameCenter:Par1s

Δημοσίευση 26/04/2010 - 21:04

Modem Firmware 05.12.01. Να ξανακάνω restore?

Κανε restore στην 3.1.2 παλι και κανε την διαδικασια που σου ειπα πριν φιλε μου.Μονο το Cydia και το Sn0w εγκατεστησε και τιποτε αλλο.Επισης θα κανεις set up as a new και θα εχεις καρτα μεσα χωρις pin.

Τελευταία επεξεργασία από: Paris1986, 26/04/2010 - 21:04


#74   DINFUN

DINFUN

    -

  • 16.182 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 26/04/2010 - 21:08

Παρη η συσκευη εχει αναβαθμιστει.. στην 05,12,01.. αυτο σημαινει πως η συσκευη ειχε παει στην 3.1.3.. και αναβαθμιστηκε η baseband.. μην πεδευεστε αδικα.. δεν προκειται να γινει unlock :(

#75   dperdikakis

dperdikakis

    iPH newbie

  • 34 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 26/04/2010 - 21:09

Κανε restore στην 3.1.2 παλι και κανε την διαδικασια που σου ειπα πριν φιλε μου.Μονο το Cydia και το Sn0w εγκατεστησε και τιποτε αλλο.Επισης θα κανεις set up as a new και θα εχεις καρτα μεσα χωρις pin.

Άρχισα να το κάνω αυτό που είπες. Πριν όμως που το ξαναέκανα restore, μου έβγαλε κατευθείαν το Cydia εικονίδιο. Πώς γίνεται αυτό αφου του έκανα restore από iTunes?

Σημ. όλα γίνονται μέσω Mac.

Τελευταία επεξεργασία από: dperdikakis, 26/04/2010 - 21:09


Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;



Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες