Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

SMS από εξωτερικό

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
4 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1   marian

marian

iPH Addict

• 894 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G

Δημοσίευση 09/05/2010 - 20:45

Παρατήρησα ότι τον τελευταίο μήνα δεν μπορώ να λάβω sms από τον πάροχο T-mobile από Γερμανία. Έχω cosmote και όταν μου στέλνουν sms από εκεί δεν λαμβάνω τίποτα ενώ εκείνοι χρεώνονται κανονικά. Όταν στείλουν στο καρτοκινητό μου που είναι vodafone-cu τα λαμβάνω κανονικά. Άρα υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την cosmote συγκεκριμένα. Όταν στείλω εγώ όμως από τον αριθμό της cosmote τα λαμβάνουν κανονικά άρα δεν είναι αμφίδρομο το πρόβλημα. Μόνο όταν μου στέλνουν.

Από άλλες χώρες (Ολλανδία, Βέλγιο, Σουηδία) λαμβάνω κανονικά sms χωρίς πρόβλημα.

Το τσέκαρα και με άλλους αριθμούς cosmote γνωστών και ούτε εκείνοι λαμβάνουν sms από T-mobile. Όταν πήρα την cosmote μου είπαν ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με τη γραμμή μου και δεν δικαιολογείται κάτι τέτοιο αλλά θα το ψάξουν (σωθήκαμε δηλαδή). Επίσης και στους Γερμανούς γνωστούς μου τους είπαν από την T-mobile ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με τη γραμμή τους και τείνω να πιστεύω την T-mobile περισσότερο από την cosmote...

Έχει κανείς καμιά ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει? Περίεργα πράγματα...

Αν έχετε γνωστούς στη Γερμανία που χρησιμοποιούν άλλους παρόχους εκτός της T-mobile λαμβάνετε κανονικά sms?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   Paris1986

Paris1986

iPH Community Leader

• 12.812 μηνύματα
  • Twitter:@par1scha
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 1st gen
  • GameCenter:Par1s

Δημοσίευση 09/05/2010 - 20:50

Εχει βαλει ο ανθρωπος που εχει την T-Mobile το +30 μπροστα απο το νουμερο σου?

#3   marian

marian

iPH Addict

• 894 μηνύματα

Δημοσίευση 09/05/2010 - 20:56

Ναι αφού μόνο τον τελευταίο μήνα άρχισε το πρόβλημα και το νούμερό μου είναι αποθηκευμένο στις επαφές του.
Πριν από ένα μήνα λάμβανα κανονικά, ενώ στο cu λαμβάνω ακόμα χωρίς πρόβλημα.

#4   Paris1986

Paris1986

iPH Community Leader

• 12.812 μηνύματα
  • Twitter:@par1scha
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 1st gen
  • GameCenter:Par1s

Δημοσίευση 09/05/2010 - 20:59

Ξανα παρε τοτε στην cosmote και επισημανε τους οτι και σε αλλο νουμερο cosmote δεν ερχεται και οτι στην vodafone που εχεις λαμβανεις κανονικα.Δοκιμασε να κλεισεις το κινητο και να το ανοιξεις παλι.Αν εχετε και οι δυο iPhone βαλτε το ping να σωθειτε...

Τελευταία επεξεργασία από: Paris1986, 09/05/2010 - 21:00

#5   marian

marian

iPH Addict

• 894 μηνύματα

Δημοσίευση 09/05/2010 - 21:02

Θα ξαναπάρω αλλά εκνευρίστηκα με την cosmote γιατί παίρνω την τεχνική υποστήριξη για πρόβλημα που δεν προκάλεσα εγώ και χρεώνομαι σχεδόν 20cents/min....

Γι' αυτό είπα να ρωτήσω και εδώ αν έχει κανείς καμιά ιδέα πριν χρεωθώ ξανά για να μου λύσουν τα προβλήματά τους

Το κινητό το έχω κλείσει και ξανανοίξει άπειρες φορές τον τελευταίο μήνα που έχω πρόβλημα. Μου το είπαν και από cosmote αλλά δεν βοηθάει :(

Τελευταία επεξεργασία από: marian, 09/05/2010 - 21:03

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες