Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Nexus One Flash Beta crashes twice on live demo!

• Please log in to reply
19 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#16   kitkat1

kitkat1

iPH Contributor

• 901 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 12/05/2010 - 09:43

Έτσι εξηγείται :

Here’s what happened: On his Mac, Ryan pulled up a site called Eco Zoo. It is, seemingly, a pretty intense example of Flash development — full of 3D rendering, rich interactions, and cute little characters. Then, he pulled up the same thing on his Nexus One. The site’s progress bar filled in and the 3D world appeared for a few seconds before the browser crashed. Ryan said (paraphrasing), “Whoops! Well, it’s beta, and this is an intense example — let’s try it again.” He tried it again and got the same result. So he said to the audience, “Well, this one isn’t going to work, but does anyone have a Flash site they’d like to see running?” Someone shouted out “Hulu.” Ryan said, “Hulu doesn’t work,” and then wrapped up his demo, telling people if they wanted to try more sites they could find him later and he’d let them play with his Nexus One.

:blush:

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#17   macliminal

macliminal

iPH newbie

• 74 μηνύματα

Δημοσίευση 12/05/2010 - 12:27

Θα παρακαλέσω πολύ τους admin όταν κάνουν κάποιο edit στα post των χρηστών του forum να το κάνουν έτσι ώστε να μην είναι out of context. Στη δική μου περίπτωση έχει μπει ενα video το οποίο ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ LIVE ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ στην οποία αναφέρομαι. Το video αυτό το δημοσίευσε ο ίδιος ο παρουσιαστής μετά την παρουσίαση στο Internet για να δείξει πως ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ του εξαρχής.

Ο τρόπος που έχετε βάλει το video μέσα στο αρχικό μου post είναι σαν να δείχνει το video της παρουσίασης στην οποία αναφέρθηκα και βέβαια εκεί δημιουργείται και η σύγχυση αφού στο εν λόγω video όλα τρέχουν άψογα.

Δεν έχω πρόβλημα στα edits των post μου απο τους admin αρκεί αυτό να γίνεται με τρόπο ορθολογικό και με σκοπό να συμπληρώσει το αρχικό post και όχι να το αλλοιώσει.

Ευχαριστώ.

#18   kitkat1

kitkat1

iPH Contributor

• 901 μηνύματα

Δημοσίευση 12/05/2010 - 12:32

Είπα και εγώ... πόση ώρα προσπαθούσα να δω κάποιο λάθος και δεν έβρισκα τίποτα !

#19   iPhoneHellas

iPhoneHellas

iPH Admin

• 640,961 μηνύματα
  • Twitter:@iphonehellas
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:iPhoneHellas

Δημοσίευση 12/05/2010 - 19:02

Θα παρακαλέσω πολύ τους admin όταν κάνουν κάποιο edit στα post των χρηστών του forum να το κάνουν έτσι ώστε να μην είναι out of context. Στη δική μου περίπτωση έχει μπει ενα video το οποίο ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ LIVE ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ στην οποία αναφέρομαι. Το video αυτό το δημοσίευσε ο ίδιος ο παρουσιαστής μετά την παρουσίαση στο Internet για να δείξει πως ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ του εξαρχής.

Ο τρόπος που έχετε βάλει το video μέσα στο αρχικό μου post είναι σαν να δείχνει το video της παρουσίασης στην οποία αναφέρθηκα και βέβαια εκεί δημιουργείται και η σύγχυση αφού στο εν λόγω video όλα τρέχουν άψογα.

Δεν έχω πρόβλημα στα edits των post μου απο τους admin αρκεί αυτό να γίνεται με τρόπο ορθολογικό και με σκοπό να συμπληρώσει το αρχικό post και όχι να το αλλοιώσει.

Ευχαριστώ.

Το edit στο post έγινε από κάποιον moderator και όχι από κάποιον admin. Δυστυχώς, δεν γνωρίζω την ακριβή μορφή που είχε το post πριν το edit ωστόσο ελπίζω πως με το τελευταίο edit αποκαταστάθηκε το νόημα του...

Εκ μέρους του forum, ζητούμε συγνώμη για την αναστάτωση :-)
Behind the Scenes...

#20   iLuxus

iLuxus

iPH Hero

• 5,344 μηνύματα
  • Twitter:@iLuxus
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:apw_Ultra

Δημοσίευση 13/05/2010 - 11:26

Τη συγνωμη μου, στον φιλο μας "macliminal" για τη συγχηση που προκαλεσα με το edit μου.

Τελευταία επεξεργασία από: iLuxus, 13/05/2010 - 11:41.

∼ Να είσαι ο εαυτός σου, όλοι οι άλλοι ρόλοι είναι πιασμένοι ∼

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες