Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
* * * * * 1 ψήφοι

ΚΑΝΟΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ - ΔΙΑΒΑΣΤΕ


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
Θέμα χωρίς απαντήσεις

#1   sepsis

sepsis

    iPH Hero

  • 8.236 μηνύματα
  • Twitter:@hsouris
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 11/09/2008 - 21:33

Πριν κάνετε την οποιαδήποτε ερώτηση βεβαιωθείτε ότι αυτή δεν έχει απαντηθεί πραγματοποιώντας μια αναζήτηση.
Αν δεν βρεθεί με την απλή μέθοδο, δοκιμάστε το advanced search και τικαρετε την επιλογή 'show results as messages' για να σας βγαλει πιο ξεκάθαρα αποτελέσματα.

Ρίχτε οπωσδήποτε μια ματιά στην κατηγορία iPhone Hints&Tips προτού ανοίξετε ένα νέο θέμα.

Οποιοδήποτε θέμα ή μήνυμα ανοιχτεί και έχει απαντηθεί προηγουμένως θα κλειδώνεται/διαγράφεται αφού γίνουν οι απαραίτητες συστάσεις. Είναι σημαντικό να διατηρήσουμε μια τάξη ώστε να είναι εύκολο να διαβαστεί το φόρουμ.

Θα παρακαλούσαμε, επίσης, να διατυπώνετε τις απορίες σας στα κατάλληλα θέματα. Μηνύματα τα οποία δημοσιεύονται σε άσχετα θέματα θα διαγράφονται αμέσως ή θα μετακινούνται στην κατάλληλη ενότητα.

Τέλος, offtopic μηνύματα, μηνύματα υβριστικού περιεχόμενου/spam/requests καθώς και οτιδήποτε άλλο κρίνει η ομάδα των iMods απαραίτητο θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Παρακαλείσθε επίσης, να είστε ιδιαίτερα περιγραφικοί όσον αφορά το πρόβλημα σας ή την απορία και να χρησιμοποιείτε σημεία στίξης για να καταλαβαίνουμε τι γράφετε ώστε να μπορεί να απαντήσει κάποιος που γνωρίζει έχοντας όσο τον δυνατόν περισσότερες πληροφορίες.

Να χρησιμοποιείτε πεζούς χαρακτήρες τόσο στον τίτλο όσο και στο κείμενο καθώς και να προτιμάτε την Ελληνική γλώσσα εκτός και αν είναι ανάγκη. Μηνύματα που περιέχουν λέξεις του τύπου 'βοήθεια', 'sos' και λοιπές τέτοιες γραφικότητες καλό θα ήταν να αποφεύγονται.

Εάν κάποιο θέμα είναι κλειδωμένο και για κάποιο λόγο πρέπει να απαντήσετε ενημερώστε με pm έναν iMod για να ανοιχτεί ξανά το θέμα.

Το κουμπί 'report' ΔΕΝ είναι reply. Να χρησιμοποιείται μόνο όταν έχετε να κάνετε κάποια παρατήρηση για κάποιο μέλος αναφορικά με την συμπεριφορά του.

Tέλος, μην στέλνετε pm (προσωπικά μηνύματα) στους iMod/Admins για απορίες ή προβλήματα για το iPhone. Δεν είμαστε υπηρεσία online εξυπηρέτησης. Οποιαδήποτε απορία, αφού έχετε κάνει αναζήτηση, να διατυπώνεται στις κατάλληλες ενότητες.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;



Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες