Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Χαθηκε η επιλογη EDGE :S

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
19 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1   teolin

teolin

iPH newbie

• 5 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 01/07/2010 - 13:10

Παιδια εχω ενα περιεργο προβλημα.. Εχω το 3gs με jailbrake κανονικα.. Κι ενω εχω κανονικα το bossprefs kai to sbsettings ενω μεχρι χ8ες μου
εμφανιζε την επιλογη EDGE στο bossprefs τουλαχιστον που χρησιμοποιουσα χθες οταν εβαλα ενα app(το Firmware 3.1.3) ξαφνικα δε μου το βγαζει
και μπορω να μπω ιντερνετ μονο με wifi τωρα γιατι ειναι απενεργοποιημενο το EDGE.. δοκιμασα λυσεις του τυπου uninstall reinstall και τετοια
και για το sbsettings και για to bossprefs αλλα τιποτα.. μου το κανει ξανα install αλλα η επιλογη Edge πουθενα.. (εχω cosmote αν παιζει καποιο
ρολο).. Περιμενω οποιοσ γνωριζει να μου δωσει τα φωτα του...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   kdelios

kdelios

iPH Elite Poster

• 3.248 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 01/07/2010 - 14:51

Τώρα αντί EDGE, έχει DATA. Δοκίμασε να προσθέσεις στα toggle το DATA κάντο ΟΝ (και το 3G) και ξαναδοκίμασε.

Τελευταία επεξεργασία από: kdelios, 01/07/2010 - 14:52

#3   arxondas1

arxondas1

iPH newbie

• 68 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 01/07/2010 - 15:03

Τώρα αντί EDGE, έχει DATA. Δοκίμασε να προσθέσεις στα toggle το DATA κάντο ΟΝ (και το 3G) και ξαναδοκίμασε.

To εχουμε γραψει και αλλου. Μπες cydia και κανε search για edge for Sbsetting βαλτο και θα στο ξαναβγαλει.

#4   kdelios

kdelios

iPH Elite Poster

• 3.248 μηνύματα

Δημοσίευση 01/07/2010 - 15:17

To εχουμε γραψει και αλλου. Μπες cydia και κανε search για edge for Sbsetting βαλτο και θα στο ξαναβγαλει.

Ναι, έχεις δίκιο, το είχα ξεχάσει

#5   kdelios

kdelios

iPH Elite Poster

• 3.248 μηνύματα

Δημοσίευση 01/07/2010 - 16:07

Στη ουσία και το DATA είναι άχρηστο σε όποιον έχει συμβόλαιο με data γιατί το μεν DATA "καρφώνει" IP address 1.1.1.0, κλείνοντας τελείως την σύνδεση DATA, το δε EDGE ΔΕΝ απενεργοποιεί το EDGE radio, αλλά "λέει" στα iPhone settings ότι η σύνδεση δικτύου που χρησιμοποιεί το EDGE είναι “ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ”. Έτσι ξεγελιούνται οι εφαρμογές και δεν μπορούν να μπουν στο internet. (παρόλο που στην μπάρα εμφανίζεται το 3G ή το E και το iPhone έχει πάρει ΙΡ)

Τελευταία επεξεργασία από: kdelios, 01/07/2010 - 16:16

#6   Paris1986

Paris1986

iPH Community Leader

• 12.814 μηνύματα
  • Twitter:@par1scha
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 1st gen
  • GameCenter:Par1s

Δημοσίευση 01/07/2010 - 17:21

Μια λυση ακομα ειναι να πας στο more του sbsettings και μετα στο toggles και ενεργοποιησε το ξανα.

#7   teolin

teolin

iPH newbie

• 5 μηνύματα

Δημοσίευση 01/07/2010 - 18:17

Ευχαριστω πολυ παιδια.. Κατεβασα το προγραμματακι απο Cydia και το εμφανισε.. Αν και δουλευε τελικα και με το DATA.. Τελικα ομως δεν εχω καταλαβει
τι πρεπει να απενεργοποιω οταν δε θελω να μπαινει ιντερνετ ή οταν θελώ να μπαινει μονο με wifi! Εχω 250ΜΒ βεβαια απο την cosmote αλλα ειναι πρωτος
μηνας που εβαλα ιντερνετ στο κινητο και δεν ξερω πως θα παει...

#8   bakchr

bakchr

iPH Addict

• 814 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 01/07/2010 - 18:21

Μια λυση ακομα ειναι να πας στο more του sbsettings και μετα στο toggles και ενεργοποιησε το ξανα.

Κι εμένα εξαφανίστηκε η επιλογή edge, μετά από μια αναβάθμιση του sbsettings, καθώς επίσης και το theme που χρησιμοποιούσα για το sbsettings. Αν κάνεις όμως search στο cydia θα βρεις να κατεβάσεις ανεξάρτητο toggle μόνο για το edge (νομίζω το αναφέρει ως edge toggle for sbsettings). Θα σου το προσθέσει αυτόματα αν το κατεβάσεις.

προφανώς άργησα λίγο να απαντήσω...χαχα

Τελευταία επεξεργασία από: bakchr, 01/07/2010 - 18:22

#9   kdelios

kdelios

iPH Elite Poster

• 3.248 μηνύματα

Δημοσίευση 01/07/2010 - 18:48

Ευχαριστω πολυ παιδια.. Κατεβασα το προγραμματακι απο Cydia και το εμφανισε.. Αν και δουλευε τελικα και με το DATA.. Τελικα ομως δεν εχω καταλαβει
τι πρεπει να απενεργοποιω οταν δε θελω να μπαινει ιντερνετ ή οταν θελώ να μπαινει μονο με wifi! Εχω 250ΜΒ βεβαια απο την cosmote αλλα ειναι πρωτος
μηνας που εβαλα ιντερνετ στο κινητο και δεν ξερω πως θα παει...

Απλά απενεργοποίησε το 3G & το EDGE όταν δεν θέλεις να μπαίνει internet μέσω του παρόχου σου.
Δες το Download meter από appstore. Βοηθάει πάρα πολύ να ελέγχεις τα MB που ξοδεύεις.

#10   fonsde

fonsde

iPH Member

• 337 μηνύματα

Δημοσίευση 01/07/2010 - 19:56

το data ip address στο sbsettings πως μπορει να γινει n/a γιατι τωρα μου δείχνει μια ip

εκδοση 3.1.3

το data toggle και το 3g ειναι disabled στο sbs

Τελευταία επεξεργασία από: fonsde, 01/07/2010 - 19:58

#11   kdelios

kdelios

iPH Elite Poster

• 3.248 μηνύματα

Δημοσίευση 01/07/2010 - 22:58

το data ip address στο sbsettings πως μπορει να γινει n/a γιατι τωρα μου δείχνει μια ip

εκδοση 3.1.3

το data toggle και το 3g ειναι disabled στο sbs

Απενεργοποίησε το DATA

#12   fonsde

fonsde

iPH Member

• 337 μηνύματα

Δημοσίευση 02/07/2010 - 12:03

το data απο το sbs?

το ενεργοποιησα και δεν μου δειχνει τωρα ip, κουλο?

#13   G1Ovanni

G1Ovanni

iPH Enthousiast

• 589 μηνύματα

Δημοσίευση 30/07/2010 - 12:33

Και εμένα μου είχε εξαφανίσει το edge αλλα το κατέβασα απο το cydia kai to έβαλα!!!Δεν έχω data plan αλλά εχω μπερδευτει στο τι κάνουν αλλά και ποιό πρέπει να ειναι ανοιχτο και ποιο οχι!!

#14   G1Ovanni

G1Ovanni

iPH Enthousiast

• 589 μηνύματα

Δημοσίευση 30/07/2010 - 12:51

Παραληψη μου έχω μπερδευτει μεταξυ data και edge!!!Αν τα εχω κλειστα και τα 2 υπάρχει πρόβλημα?

#15   DINFUN

DINFUN

-

• 16.182 μηνύματα

Δημοσίευση 30/07/2010 - 12:56

εαν εχεις κλειστο το data.. δεν μπορεις να συνδεθεις στο internet.. ειτε εχεις ανοιχτο το 3g, edge ειτε οχι :)

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες