Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
- - - - -

Consumer Reports confirms iPhone 4 antenna problems -- and so do we


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
121 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1   djibril13

djibril13

    iPH Contributor

  • 963 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 12/07/2010 - 20:34

Στο παρακατω λινκ επιβεβαιωνεται το προβλημα της κεραιας του phone 4. Περιμενω σχολια...
iphone 4 antenna problem




Αναρτημένη εικόνα

Τελευταία επεξεργασία από: iLuxus, 13/07/2010 - 00:33


Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   3ftw

3ftw

    iPH Addict

  • 604 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 12/07/2010 - 20:39

αμα δεν το δω με ελληνικες sim δεν πιστευω τιποτα...θελω ενα ΕΛΛΗΝΙΚΟ βιντεο..

#3   iPhoneHellas

iPhoneHellas

    iPH Admin

  • 640.961 μηνύματα
  • Twitter:@iphonehellas
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:iPhoneHellas

Δημοσίευση 12/07/2010 - 23:26

Εμείς από την πλευρά μας συνεχίζουμε να χρησιμοποιούμε το iPhone 4 από την 1η ημέρα κυκλοφορίας του χωρίς να αντιμετωπίσουμε κανένα πρόβλημα με την απώλεια σήματος.

Φυσικά, δεν το έχουμε δοκιμάσει σε ειδικά διαμορφωμένους απομονωτικούς θαλάμους, ωστόσο σε καμία περιοχή των δοκιμών εντός και εκτός ελλάδας / εντός και εκτός αστικών κέντρων, δεν μπορέσαμε να αναπαράγουμε το πρόβλημα.

Θα ήθελα να ακούσω και τις απόψεις άλλων μελών που διαθέτουν το iPhone 4 (ήδη κάποιο μέλος είχε αναεβάσει ένα video στο youtube που έδειχνε ότι και αυτός δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα - αλλά δεν συγκράτησα το username του) και πως συμπεριφέρεται στην καθημερινή χρήση...
Behind the Scenes...

#4   XCoNaN

XCoNaN

    iPH Enthousiast

  • 383 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 12/07/2010 - 23:32

Δεν ξέρω τι να πιστέψω!!!
Ο ανταγωνισμός είναι τόσο σκληρός που καθιστό τον κόσμο σε διχασμό!

Πάντως εγώ θα περιμένω την ελληνική παρτίδα που πιστεύω πως αν το πρόβλημα υπάρχει θα κοιτάξουν να το διορθώσουν σε μελλοντικές παρτίδες, οποτε μέχρι να έρθει ελλαδιστάν μάλλον θα είναι ok!

#5   ladycy

ladycy

    iPH newbie

  • 43 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα

Δημοσίευση 12/07/2010 - 23:34

εγω εχω το iphone 4 απο την περασμενη εβδομαδα και το σήμα δεν επεσε ουτε μια γραμμιτσα και οι κλησεις μου ειναι πεντακαθαρες.
εδω στην Κυπρο τουλαχιστον ειναι σιγουρο ότι το σημα ειναι δυνατό ή.. ειμαι τυχερη και μου επεσε συσκευή χωρίς πρόβλημα λύψης.

#6   StyleCollector

StyleCollector

    iPH Member

  • 205 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • GameCenter:Style Collector

Δημοσίευση 12/07/2010 - 23:36

αυτο που παρατηρω στο 3gs ειναι πως ενω ειμαι σε περιοχη με full σημα(cosmote και σιγκρινα σημα με sony ericsson w660)μου βγαζει 2 μπαρες οποτε λογικα ειναι θεμα software και οχι hardware.τουλαχιστον ετσι σημβαινει σ εμενα

#7   Noshiz

Noshiz

    iPH Addict

  • 669 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • GameCenter:noshiz

Δημοσίευση 13/07/2010 - 00:11

τι γίνεται ρε παιδιά με αυτό το θέμα. από την μια λένε δεν δουλεύει από την άλλη λένε ότι είναι οκ... πολύ μπέρδεμα η υπόθεση

πάντως θα συμφωνήσω σε αυτό που είπε ο 3ftw αν δεν το δω με ελληνική sim δεν πιστεύω τίποτα και λίγο πολύ όλοι έχουμε ακούσει για την AT&T στο θέμα σήμα...

πάντως όταν έρθει ελλαδα και έχει πρόβλημα με την cosmote θα πάρω μια καμπάνα και θα τους την φορέσω κολάρο :P

#8   Kaloutsikos

Kaloutsikos

    iPH Member

  • 291 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 13/07/2010 - 00:28

τι γίνεται ρε παιδιά με αυτό το θέμα. από την μια λένε δεν δουλεύει από την άλλη λένε ότι είναι οκ... πολύ μπέρδεμα η υπόθεση

πάντως θα συμφωνήσω σε αυτό που είπε ο 3ftw αν δεν το δω με ελληνική sim δεν πιστεύω τίποτα και λίγο πολύ όλοι έχουμε ακούσει για την AT&T στο θέμα σήμα...

πάντως όταν έρθει ελλαδα και έχει πρόβλημα με την cosmote θα πάρω μια καμπάνα και θα τους την φορέσω κολάρο
:P

:D

#9   Looter

Looter

    iPH Enthousiast

  • 431 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 13/07/2010 - 00:32

Το τηλεφωνο εχει οντως σοβαροτατο προβλημα με τον πομποδεκτη.

Το συζητησα το ΣΚ που ημουν Αγγλια με ανρθωπο που τα εμπορευεται καθως και με 2 γνωστους που το εχουν ηδη αγορασει.

Στην Αμερικη εδω και μια βδομαδα μπορεις να το επιστρεψεις και να παρεις τα λεφτα σου πισω χωρις να πληρωσεις πεναλτυ (η apple χρεωνει πεναλτυ 10% της αξιας στις επιστροφες).

Οταν παρουσιαζονται ερευνες μηχανικων με συσκευες ακριβειας ειναι γραφικο να λενε καποιοι οτι το τηλεφωνο τους δεν εχει προβλημα.

Η ιδια η apple στην αρχη μας ειπε οτι το κραταμε λαθος και στη συνεχεια μας ενημερωσε για δηθεν προβλημα στο software .


Η αληθεια ειναι οτι ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΡΟΜΠΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ.

Η κεραια θα μονωθει εσωτερικα σε 2-3 μηνες σε μελλοντικες παρτιδες και το τηλεφωνο θα εχει σημα καμπανα.

ΑΠΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΚΛΑΙΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!

#10   thedentist

thedentist

    iPH newbie

  • 38 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 13/07/2010 - 01:47

Είναι κουλο.Η ίδια η apple έχει μιλήσει για software δηλαδή για το τι βλέπω και οι τύποι μιλάνε για hardware .Το θέμα είναι αν ήταν πρόβλημα στο λογισμικό γιατί αργεί τόσο πολύ να διορθωθεί ; Μήπως γιατί πολύ απλά δεν μπορεί να διορθωθεί με αλχημείες ; Φανταστείτε να γίνουν όλα τα iPhones 4.0 recall τι μπουχτισμα έχει να πέσει στα σέρβις παγκοσμίως και ποσά λεφτά θα χάσει απλά για μια μόνωση .καλά τους πληρώνουν στην Κίνα αλλά πλήρωσε υπερωρια τον αμερικανό η τον Γερμανό για να μην βγεις ρόμπα. Ακόμα και αν ήταν μύθος το πρόβλημα θα έπρεπε ήδη να έχει ενεργήσει. Προς το παρόν η δεν ξέρει η κάνει την πάπια . Και οι δυο περιπτώσεις είναι λάθος αντιμετώπιση προς τους πελάτες .προσωπικά πιστεύω ότι προσπαθούν να βρουν τη φτηνοτερη λύση στο πρόβλημα

#11   JohnPhone

JohnPhone

    iPH User

  • 119 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 13/07/2010 - 02:13

Λοιπον, εγω εχω 3Gs 32Gb καθαρο εδω και 8 μηνες. Ποτε δεν το εκανα jailbreak, οποτε ακολουθω τα firmware updates της μαμας του απο την 3.1 μεχρι και τωρα, στην iOS 4. Επισης, ολα τα δεδομενα απο και προς την συσκευη μου, διακινουνται μεσω της Wind.
Απο την ελευση της iOS4 και μετα εχω παρατηρησει πτωση της ενδειξης σηματος (τουλαχιστον 2 γραμμες), σε πολυ συγκεκριμενα σημεια και περιοχες που κινουμαι, εκει που πριν (με την iOS 3.1.3 πχ), ειχα αν οχι το μεγιστο σημα, τουλαχιστον 3 γραμμες.....Επισης αυτο δεν εχει να κανει με το πως κραταω τη συσκευη και συμβαινει και σε κατασταση αναμονης, αλλα και κατα τη διαρκεια κλησεων....δυστυχως εις βαρος της ποιοτητας τους :( .
Αρα συμπεραινω πως απ την iOS4 και μετα, κατι πηγε στραβα με το πως διαχηριζεται το λογισμικο της συσκευης μου, τη σχεση του με το δικτυο GSM (το 3G ειναι στο off).
Δεν μου φαινεται διολου απιθανο λοιπον, το προβλημα μου να εχει αμεση σχεση με του iPhone 4 (και ας μην εχει την κεραια περιφεριακα το 3Gs), να ειναι αποκλειστικα θεμα firmware και να διορθωθει με ενα update, η ακομη και να μην ειναι καθολου εμφανες στις συχνοτητες του δικου μας GSM. Θα δειξει συντομα.!
Οποτε για ασφαλη συμπερασματα, θα πρεπει να δουμε reviews με τις δικες μας sim στα δικα μας δικτυα και φυσικα την ελευση του επομενου update μαζι με το νεο iPhone 4.
Μονο υπομονη χρειαζεται και "φιλτραρισμα" σε αυτα που ακουμε. Μπορει και να το δαγκωσε το μηλο η ιδια η Apple......αλλα μπορει και οχι :rolleyes: .

#12   dusty

dusty

    iPH Enthousiast

  • 351 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:iPad mini 4
  • GameCenter:dusty

Δημοσίευση 13/07/2010 - 06:56

Ρε παιδια για σταθειτε λιγακι...
Δηλαδη ολοι εμεις εδω στην Ελλαδα που εχουμε το iphone 4 και ΔΕΝ εχουμε αντιμετωπισει αυτο το προβλημα λεμε ψεματα, φιλε Looter??
Δε σε καταλαβαινω... Μεχρι τωρα δεν ειχα ποτε Apple και αποφασισα να κανω την κινηση με το 4. Αν ειχα οποιοδηποτε προβλημα να εισαι
σιγουρος οτι θα ημουν Ο ΠΡΩΤΟΣ που θα την εκραζα, οπως κανω μεχρι τωρα σε καποια πραγματα που δε μου αρεσουν στην "πολιτικη" της.

Τελικα το προβλημα ειναι hardware ή software φυσεως?
Αν ειναι hardware τοτε γιατι δεν το εχουμε ολοι??? Αλλες εκδοσεις ειναι στις ΗΠΑ? Εγω το πηρα ξεκλειδωτο και καινουργιο στο ebay απο εναν Αγγλο, ο οποιος το πηρε
απο Apple Store στην Αγγλια.
Μηπως εχει καποιο θεμα το 4 μονο με την AT&T? Εχει παρατηρηθει απωλεια σηματος και σε αλλους παροχους?

Η προτροπη του Jobs να το κραταμε με συγκεκριμενο τροπο ειναι τραγικη (για να μην πω τπτ χειροτερο) οχι μονο για μια συσκευη που κοστιζει 900+ ευρω αλλα και για οποιαδηποτε εν ετει 2010.

Τελευταία επεξεργασία από: dusty, 13/07/2010 - 07:01


#13   moviemaker

moviemaker

    -

  • 1.078 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 13/07/2010 - 07:23

Η προτροπη του Jobs να το κραταμε με συγκεκριμενο τροπο ειναι τραγικη (για να μην πω τπτ χειροτερο) οχι μονο για μια συσκευη που κοστιζει 900+ ευρω αλλα και για οποιαδηποτε εν ετει 2010.


Αυτό λοιπόν από μόνο του δεν σημαίνει παραδοχή προβλήματος ?
Σίγουρα το πρόβλημα είναι σύνθετο γιαυτό και η Apple την πάτησε.Η αμερικάνικη νομοθεσία δε είναι αμίληκτη κ τώρα εκεί παίζετε το παιχνίδι κ στο κόστος.πέραν τούτου είναι δύσκολο να κάνεις Recall 1μισι εκατομμύριο συσκευές κ φυσικά δεν θέλει να το κάνει και δεν μπορεί γιατί α)δεν έχουν πρόβλημα όλοι όπως λέει ο φίλος εδώ και είναι πιστευτός. β)πρέπει να έχεις κάβα άλλο ενάμισι εκατομμύριο συσκευές κάτι που δεν φαίνεται να υπάρχει.
Ήταν σίγουρο έως κ βέβαιο ότι κάποια στιγμή θα την πατούσε η Apple λόγο βιασύνης να υφαρπάξει όσο το δυνατόν περισσότερα κέρδη.Όταν είσαι και μπράβο της ο πρώτος δε είσαι και λίγο αλλαζονικός,εκεί την πατάς το πόσο θα αποδειχτεί ΠΡΟΣΕΧΩΣ..
Υ.Γ αν το είχε εντοπίσει και ήταν μόνο θέμα ios θα το έφτιαχνε σε μια νύχτα.άρα είναι σύνθετο κ μάλλον θα το γλυκάνει η τουλάχιστον αυτό θέλει,για μικρότερη ζημιά.

Τελευταία επεξεργασία από: moviemaker, 13/07/2010 - 07:27


#14   moviemaker

moviemaker

    -

  • 1.078 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 13/07/2010 - 07:32

Το πρόβλημα για μένα σιγά σιγά εντοπίζετε στα κλειδωμένα τηλέφωνα ίσως για να μην της τα σπάνε τόσο εύκολα να πήγε για μαλλί και να βγει κουρεμένη.

#15   dusty

dusty

    iPH Enthousiast

  • 351 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:iPad mini 4
  • GameCenter:dusty

Δημοσίευση 13/07/2010 - 07:33

Αυτό λοιπόν από μόνο του δεν σημαίνει παραδοχή προβλήματος ?
Σίγουρα το πρόβλημα είναι σύνθετο γιαυτό και η Apple την πάτησε.Η αμερικάνικη νομοθεσία δε είναι αμίληκτη κ τώρα εκεί παίζετε το παιχνίδι κ στο κόστος.πέραν τούτου είναι δύσκολο να κάνεις Recall 1μισι εκατομμύριο συσκευές κ φυσικά δεν θέλει να το κάνει και δεν μπορεί γιατί α)δεν έχουν πρόβλημα όλοι όπως λέει ο φίλος εδώ και είναι πιστευτός. β)πρέπει να έχεις κάβα άλλο ενάμισι εκατομμύριο συσκευές κάτι που δεν φαίνεται να υπάρχει.
Ήταν σίγουρο έως κ βέβαιο ότι κάποια στιγμή θα την πατούσε η Apple λόγο βιασύνης να υφαρπάξει όσο το δυνατόν περισσότερα κέρδη.Όταν είσαι και μπράβο της ο πρώτος δε είσαι και λίγο αλλαζονικός,εκεί την πατάς το πόσο θα αποδειχτεί ΠΡΟΣΕΧΩΣ..


Ακριβως φιλε μου. Ειναι παραδοχη 100% απο τη μερια του Jobs.
Μαλλον το προβλημα δεν εγκειται μονο στη μη μονωμενη κεραια, αλλα ισως και στο λειτουργικο iOS 4.
H Αpple θελει να κερδισει χρονο και να τη βγαλει οσο πιο "καθαρη" γινεται, πραγμα που αποκλειεται.
Ψαχνει να βρει τροπους με software patches προφανως, δηλαδη παει να γινει Microsoft.
Recall δεν πιστευω οτι εχει τα περιθωρια να κανει γιατι και τα λεφτα που θα χασει ειναι πολλα και το ρεζιλικι μεγαλο.
Δυστυχως οπως λες και εσυ οταν βιαζεσαι να βγαλεις ενα προϊον στην αγορα τοτε φυσικο επομενο ειναι να παρουσιασει ελαττωματα (οπως γινεται και με τις ανακλησεις πολλων αυτοκινητων).
Εχει πολυ ψωμι η υποθεση και μενει να δουμε πως θα το χειριστει η Apple.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;



Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2

0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες