Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
* * * * * 1 ψήφοι

JailBreaking Υπερ κ Κατα.


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
101 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#31   liana88

liana88

    iPH Member

  • 343 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα

Δημοσίευση 16/07/2010 - 22:32

Ήμουν 2 μήνες χωρίς jb γιατί την πάτησα όπως πολλοί και μώλις πήρα το κινητό ενώ ήταν στην 3.1.2 έκανα update στην 3.1.3 Μετά που βγήκε το spirit είδα πόσα περισσότερα μπορείς να έχεις και να κάνεις...
Τώρα είμαι επίσης χωρίς jb από τότε που βγήκε η 4. Την έβαλα γιατί είχε πολλά ήδη μέσα τα οποία είχα προσθέσει από cydia κλπ. Αλλά αφού θα μας δοθεί η δυνατότητα σε λίγο καιρό να ξαναέχουμε jb γιατί να μην το κάνω? Δεν θα πέθαινα κιόλας αμα δεν γινόταν όμως...

Τελευταία επεξεργασία από: liana88, 16/07/2010 - 22:33


Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#32   computeras

computeras

    Advanced Member

  • 916 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 16/07/2010 - 22:42

Α1) Οι βλάβες είναι πιο ΣΥΧΝΕΣ σε συσκευές που έχουν γίνει j/b απο τις συσκευές που δεν έχουν γίνει.
Κυρίως στο Wi-fi, Bluetooth και στον πομποδέκτη της συσκευής μας.
Α2) Έχουμε μια συσκευή ας πούμε "πουσαρισμένη" που κρασάρει πιο εύκολα,η διαχείριση των πόρων (επεξεργαστική ισχύς μνήμη κλπ) δεν είναι τόσο σωστά κατανεμημένη,αν μας ανακαλύψουν χάνουμε την εγγύηση μας και πρέπει να έχουμε πολλές εργατοώρες μπροστά στο pc μας για να την κρατάμε σε φόρμα.


A1) Προσωπικά δεν είχα ποτέ καμία τέτοια βλάβη και δεν νομίζω πως είναι και τόσο συχνό φαινόμενο (σε όσα iphones έχω κάνει jailbreak δεν έχω παρατηρήσει κάτι πάντως).

A2)
- Δεν κρασάρει τόσο εύκολα αν δεν την γεμίζεις με σκουπίδια. Είναι όμως πιο πιθανό να έχεις κάποιο κρασάρισμα όπως αναφέρεις σε σχέση με μια καθαρή συσκευή αλλά και παλι οι πιθανότητες να συμβεί κάτι τέτοιο είναι μικρές.
- Δεν ξέρω κατά πόσο αλλάζει κάτι στην διαχείρηση των πόρων σε σχέση με μια καθαρή συσκευή (δλδ αν το jailbreak πειράζει τόσο πολύ το λειτουργικό) πάντως ένα θα σου πω... sbsettings και καθαρίζεις την μνήμη σου από εφαρμογές που σου τρώνε μνήμη ;)
- Την εγγύηση δεν πρόκειται να την χάσεις ποτέ (αυτό είναι ένα μεγάλο παραμύθι για να τρομοκρατείται ο κόσμος). Με ένα restore είσαι καθαρός και δεν φαίνεται τίποτα ότι και να σας λένε στα καταστήματα (τρομοκρατία κάνουν).
- Δεν νομίζω πως απαιτούνται τόσο πολλές εργατοώρες όσο προσπαθείς να παρουσιάσεις. Άλλωστε γιατί να χρειάζονται; Δεν υπάρχει κανένας λόγος να κάνεις τίποτα για να την κρατήσεις σε "φόρμα" πέραν του να μην βάζεις στην συσκευή ότι σκουπίδι βρεις μπροστά σου. Αν κάνεις κάτι τέτοιο, τότε τα θέλεις και τα παθαίνεις :P

Α3) Όλα τα παραπάνω ενώ στην αρχή μας δίνουν την αίσθηση ανανέωσης και ότι η συσκευή "πετάει" καταβάθος και όταν βάλουμε και μια μη απόλυτα συμβατή εφαρμογή - γιατί δεν δοκιμάστηκε πουθενά παρά μόνο σε όλους εμάς - σύντομα αλλάζει και η συσκευή σέρνεται.


Όπως είπα και πιο πριν είναι απόλυτα λογικό αν βάζεις οτι σκουπίδι βρεις μπροστά σου να μειώνεται η απόδοση της συσκευής. Το ίδιο συμβαίνει και στους υπολογιστές άλλωστε.

Επίσης δοκιμάζουμε την μπαταρία μας αφού σχεδόν για να τα κάνουμε όλα αυτά πρέπει να είμαστε συνδεδεμένοι στο pc και η χρήση της παύει να είναι αυτή για την οποία σχεδιάστηκε.


Εδώ κάνεις λάθος αλλά είμαι ανοιχτός στο να ακούσω τους λόγους που απαιτείται να έχεις συνέχεια συνδεδεμένο το κινητό στον υπολογιστή για να κάνεις κάτι ενώ έχεις jailbreak. Μάλλον το αντίθετο συμβαίνει φίλε μου. Σκέψου οτι με το jailbreak έχεις SSH και ασύρματο συγχρονισμό πράγματα που σημαίνουν οτι δεν χρειάζεται να το έχεις συνδεδεμένο στον υπολογιστή καθώς τα κάνεις όλα ασύρματα.

Πιο παλιά τo j/b μας ξεκλείδωνε δυνατότητες που δεν είχε η apple,όπως βίντεο ρυθμίσεις και μετρητές δεδομένων mms κ.λ.π σήμερα η κυρίως δυνατότητα και διαφορά είναι μόνο το ανοιχτό bluetooth.


Όντως πιο παλιά το jaibreak έδινε πολλά περισσότερα απ' ότι σήμερα παρόλο που δεν παύει και σήμερα να δίνει πολλά. Θα αναφέρω ενδεικτικά κάποια που θεωρώ σημαντικά:
- SBsettings
- Blacklist
- Bluetooth
- Ασύρματος συγχρονισμός
- SSH
- Μηνύματα με ελληνικούς χαρακτήρες με 140 χαρακτήρες και όχι με 70 που προσφέρει το πληκτρολόγιο της apple
- iFile
- Πρόσβαση στο filesystem
- Custom sms ringtones
- Αναφορές μηνυμάτων

Θα μπορούσα να πω κι άλλα, αλλά νομίζω καταλαβαίνεις τι εννοώ :P

Γενικά ο κάθε χρήστης αναλόγως τις ανάγκες του θα πρέπει να σκεφτεί και να αποφασίσει εάν του χρειάζεται ή όχι το jaiblreak. Προσωπικά μου χρειάζεται μιας και μου προσφέρει κάποια πράγματα που μου χρειάζονται σε καθημερινή βάση. Επιπλέον θα πρέπει να γίνει διαχωρισμός μεταξύ jailbreak και cracked apps. Πολλοί δυστυχώς τα συγχέουν. Καμία σχέση το ένα με το άλλο. Το jailbreak απλά διευρύνει τους ορίζοντες της συσκευής ενώ οι cracked apps είναι απλά κλεψιά, κοινώς έγκλημα.

Φιλικά,

computeras

ΥΓ: Το δεύτερο ενικό έγινε για αμεσότητα και όχι σαν προσωπική αντιπαράθεση (το λέω για αποφυγή παρεξηγήσεων)

#33   liana88

liana88

    iPH Member

  • 343 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα

Δημοσίευση 16/07/2010 - 22:53

Γενικά ο κάθε χρήστης αναλόγως τις ανάγκες του θα πρέπει να σκεφτεί και να αποφασίσει εάν του χρειάζεται ή όχι το jaiblreak. Προσωπικά μου χρειάζεται μιας και μου προσφέρει κάποια πράγματα που μου χρειάζονται σε καθημερινή βάση. Επιπλέον θα πρέπει να γίνει διαχωρισμός μεταξύ jailbreak και cracked apps. Πολλοί δυστυχώς τα συγχέουν. Καμία σχέση το ένα με το άλλο. Το jailbreak απλά διευρύνει τους ορίζοντες της συσκευής


+1


ενώ οι cracked apps είναι απλά κλεψιά, κοινώς έγκλημα.


το cydia το 1ο πράγμα που μπάινει μετά το jb και είναι γεμάτο Cracked apps. Ακόμα και αυτές που πωλούνται στο cydia μπορείς μέσα σε αυτό να τις βρεις σπασμένες. Είναι σαν να σε ωθεί να κλέψεις γιατί δεν σου δίνει λόγο να πληρώσεις για κάτι.

Φιλικά

#34   ckyrias

ckyrias

    iPH Enthousiast

  • 439 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 16/07/2010 - 22:54

εγω παλι ηξερα τι επερνα. ειχα ακουσει οτι "σπαει" το κινητο κ αυξανονται οι δυνατοτητες του αλλα πριν βρω αυτο το forum κ για αρκετο καιρο μετα την ειχα καθαρη τη συσκευη. αυτα που δε μπορουσα να κανω ηταν γνωστα κ δεν με πολυπηραζαν. μετα το JB το μηλαρακι μου απεκτησε αλλο αερα!! πορωθηκα περισσοτερο κ μου αρεσε που μπορουσα να κανω πολλα περισοτερα. απο την αλλη πεσανε ελαφρως οι επιδοσεις. λιγο η μπαταρια λιγο η ταχυτητα. και απο ολες αυτεσ τισ δυνατοτητες τελικα χρησιμοποιησα πολυ λιγες...
οταν με το καλο βγει JB θα ξανακανω αφου θεωρω οτι θα εχω περασει ενα καλο διαστημα με καθαρη συσκευη κ θα την εχω εκτιμηση δεοντως.

θα συμφωνησω με τον φιλο Thanasi. SBSettings. αυτο μου λειπει οσο τπτ αλλο!! κ αν βγαλουν κ κανα προγραμματακι που κλεινει ολα τα app απο το multitasking αγγιζουμε τη τελειοτητα! :)

#35   moviemaker

moviemaker

    -

  • 1.078 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 16/07/2010 - 23:04

Εγώ λοιπόν που ασχολούμαι έστω κ λίγο με τα iPhones ενημερωνομαι δηλαδή κ που εχω κάνει και 2 j/b σε 3G στο παρελθόν κατάλαβα τα μισά από όσα έγραψες (περίπου) και αυτό το ποστακι έγινε για να αποφασίσουν αν "πρέπει" να κάνουν j/b οι νέοι χρήστες και αγοραστές iphone.
Σε ένα από τα 2 (j/B) το iBluetooth μου "έκαψε" το bluetooth και ευτυχώς ήταν 3 ημερών κ μου το αντικατέστησαν.
Εσύ λοιπόν το προτείνεις ? γιατί στην χρήση συμφωνούμε απόλυτα απ'οτι είδα. και το φιλικά εδώ εγώ το θεωρώ ΑΠΟΛΥΤΑ δεδομένο. :)
Εγώ το προτείνω και το γράφω αλλά.. με προϋποθέσεις.

#36   Hidalgo

Hidalgo

    iPH Contributor

  • 1.344 μηνύματα
  • Twitter:@Lkatsougris
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad mini 4
  • GameCenter:Montecristo(LK)

Δημοσίευση 16/07/2010 - 23:05

Εγω παιδια πιστευω οπως και πολλοι απο δω μεσα οτι το iphone ΜΕ j/b ειναι μια τελειως διαφορετικη συσκευη!!!γιατι του δινει δυνατοτητες που δεν εχει εξαρχης!!

My life's goal is only to fight


#37   nikos278

nikos278

    iPH Member

  • 226 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 16/07/2010 - 23:06

ξερω ειναι λιγο καθολικο και για μερικους εριστικο

αλλα δε βρισκω κανα λογο να μη κανεις jb
γιατι οι λογοι που δε πρεπει να κανεις jb ειναι αυτοματως λογοι να μη παρεις iphone

και δε το λεω σαν κατι ψωνια οτι και καλα βρωμισε ο τοπος και τετοια
αλλα για παραδειγμα εμενα το εχει και η μανα μου και ο πατερας μου
οπου και οι δυο τους εχουν συνεχως παραπονα απο μπαταριες και τετοια
που σημαινει οτι δεν επρεπε να το παρουν

#38   computeras

computeras

    Advanced Member

  • 916 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 16/07/2010 - 23:14

Εσύ λοιπόν το προτείνεις ? γιατί στην χρήση συμφωνούμε απόλυτα απ'οτι είδα. και το φιλικά εδώ εγώ το θεωρώ ΑΠΟΛΥΤΑ δεδομένο. :)
Εγώ το προτείνω και το γράφω αλλά.. με προϋποθέσεις.


Προσωπικά δεν προτείνω κάτι. Ο καθένας πράττει ανάλογα με τις ανάγκες του. Αν ήταν θα πρότεινα κάτι σε κάποιον θα τον ρωτούσα πρώτα να μου πει την χρήση για την οποίο προορίζει το κινητό και αν τον ενδιαφέρουν κάποιες συγκεκριμένες δυνατότητες (όπως πχ αυτές που ανέφερα). Αν κάποιος θέλει την συσκευή απλά για να παίρνει τηλέφωνα, να στέλνει κανένα email (καλά αυτό όμως έχει ένα θεματάκι με τα συνημμένα που σε σώζει το iFile) και να παίζει κανένα παιχνίδι τότε δεν νομίζω να του είναι και τόσο αναγκαίο το jailbreak. Εάν θέλει να έχει μα άλλη δυνατότητα χρήσης και μια άλλη δύναμη πάνω στο κινητό του, τότε με 1000 jailbreak.

Τελευταία επεξεργασία από: computeras, 16/07/2010 - 23:15


#39   Paris1986

Paris1986

    iPH Community Leader

  • 12.699 μηνύματα
  • Twitter:@par1scha
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 1st gen
  • GameCenter:Par1s

Δημοσίευση 16/07/2010 - 23:56

Καλησπέρα σε όλους. Είπα και εγώ μετά τα όσα διάβασα να εκφράσω την γνώμη μου πάνω στο θέμα. Έχουμε και λεμε λοιπόν.

Πήρα iPhone απλά γιατί το είχαν όλοι και λέω κάτι ξεχωριστό θα έχει. Μπήκα στο φόρουμ και διάβαζε διάφορα και αποφάσισα μετά από μια βδομάδα κατοχής του κινητού να μπω στην διαδικασία να κάνω jb. Δυστυχώς σχεδόν όλοι παίρνουν iPhone για να βάζουν σπασμενες εφαρμογές και ΜΟΝΟ αλλά δυστυχώς δεν είναι έτσι. Jailbreak "πρέπει" να κανείς για να βάλεις αυτά που η μαμά Apple δεν σου προσφέρει. Ποια είναι αυτά τώρα.

1) Αναφορά παράδοσης.
2) 160 χαρακτήρες στα μηνύματα(στην iOS 4.0 με vodafone πλέον έχεις αλλά δεν έχουμε όλοι vodafone).
3) Διαχείρηση κλήσεων.
4) Θέματα.
5) Πρόσβαση στο root της συσκευής.(iFile και όχι μόνο)
6) Αλλαγή ήχου στα μηνύματα.
7) Bluetooth(το έχω χρησιμοποιήσει μόνο μια φορά και αυτό για δοκιμή) και κλεινω με το καλύτερο.
8) SBSettings(πραγματικά απίστευτο προγραμματακι).

Αυτοί οι 8 λόγοι για εμένα είναι που πρέπει κάποιος να κάνει jailbreak και σε καμία περίπτωση οι σπασμενες εφαρμογές.

Ξέχασα να πω ότι το jb το χρειάζεται σε αυτούς που έχουν κλειδωμενη συσκευή ΑΛΛΑ για εμένα κανείς από ελλάδα δεν πρέπει να έχει τέτοια συσκευή διότι στο σύνολο δεν βγαίνει πιο φθηνή η αγορά της.

ΞΕΚΟΛΛΗΣΤΕ ΠΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΠΑΣΜΕΝΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ και δείτε τι πραγματικά είναι αυτό που προσφέρει η jailbroken συσκευή σας. Μην κάνετε jailbreak απλά για να βάλετε το Navigon και να δείχνετε ότι το κινητο σας έχει GPS. Οποίος θέλει GPS παίρνει μια συσκευή που κάνει αυτό και ησυχάζει.

Αυτά από εμένα. Πιστεύω ότι δεν χρειάζεται να πω κάτι άλλο και αν ξέχασα κάτι συμπληρώστε με.

Σε καμία περίπτωση δεν απευθύνομαι προσωπικά σε κάποιον. Αυτό προς αποφυγή παρεξηγήσεων.

#40   nikos278

nikos278

    iPH Member

  • 226 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 17/07/2010 - 00:11

φιλε παρις σε βρισκω λαθος σχεδον παντου

δε μπορω να δεχτω ενα τηλεφωνο που κανει καποια λεφτα να Χρειαζεται να το σπασω για να βαλω πλοηγω και ακτος αυτου να συγκαταλεγομαι σε αυτους που ''πουλαω μουρη'' επειδη εχω πλοηγο

δε μπορω να δεχτω οτι δινω λεφτα για ενα τηλεφωνο οπου για να βαλω πλοηγο πρεπει να δωσω του κοσμου τα λεφτα που με τα ιδια περνω πλοηγω

δε μπορω να καταλαβω γιατι πρεπει να παρω αλλο πλοηγο οπως λες ?γιατι με τη λογικη σου πρεπει να εχω ενα psp ,ιποδ, ενα απλο τηλεφωνο και ενα iphoe στο τσαντακι μου απο τη στιγμη που μπορω να τα εχω σε ενα με τη διαοφορα οτι ο σχεδιαστης του τηλεφωνου δεν μου δινει τη συνατοτητα να τα χαρω ολα αυτα

επεισης γιατι να ξεκολλησω με τις σπασμενες εφαρμογες απο τη στιγμη που τα παντα παντου ειναι πειρατικα?
απο τα τραγουδια που βαζεις μεχρι οτι αλλο θες

μπορω να πω κιαλλα αλλα μπορει να εχω ηδη γινει κουραστικος και να αρχιζω να ξευεγω απο το θεμα μου
σου απαντησα σε πρωτο προσωπο για να γινω πιο αντιλιπτος
εννοειτε οτι δεν ειναι επι προσωπικου

#41   Paris1986

Paris1986

    iPH Community Leader

  • 12.699 μηνύματα
  • Twitter:@par1scha
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 1st gen
  • GameCenter:Par1s

Δημοσίευση 17/07/2010 - 00:39

Δια στοματως Steve Jobs το iPhone είναι τηλέφωνο,iPod,Internet browser άρα εφόσον ήθελες ένα κινητο στο οποίο θες να έχεις ελεύθερο πλοηγο κλπ έπρεπε να πάρεις κάποιο άλλο και όχι το iPhone. Το καθε πράγμα είναι φτιαγμένο για μια,δυο τρεις χρήσεις το πολύ και γι'αυτο λέω ότι πρέπει να πάρεις μια άλλη συσκευή για GPS. Όσον αφορά μουσική κλπ που ανεφερες εγώ προσωπικά την αγοράζω από το music-bazaar παρά πολύ φθηνά. Είπα ότι πρέπει επιτέλους να ξεκολησετε από τις σπασμενες εφαρμογές γιατί δεν είναι ο λόγος που κανείς jailbreak και επιμένω σε αυτό. Αν είσαι πιο προσεκτικός βγαίνουν άπειρες εφαρμογές δωρεάν που κάνουν αυτά που θέλεις και όσον αφορά το Navigon βγαίνει συχνά σε προσφορά. Επίσης όταν όπως λες δίνεις τόσα λεφτά γι'αυτη την συσκευή ξέρεις λογικά τι αγοράζεις. Αυτό πιστεύω τα λέει όλα και το λέω τώρα που έχω μάθει κάποια παραπάνω πράγματα μιας και ασχολούμαι καιρό με το iPhone.

Το παραπάνω post μου ήταν απλά η γνώμη και δεν ζητώ από κανέναν να την δεχτεί σαν σωστή απάντηση. Ο καθένας έχει την δική του άποψη και γι'αυτο ο καθένας μας είναι ξεχωριστός.

#42   KailariaCity

KailariaCity

    iPH newbie

  • 48 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 17/07/2010 - 00:57

για το αν κανω jb το κινητο μου ή οχι δεν νομιζω πως πρεπει να δωσω αναφορα για ποιο λογο το κανω. στην τελικη τοσα λεφτα εδωσα να το παρω, δικο μου ειναι οτι θελω το κανω. καποιος μπορει να το χρησιμοποιει το jb για πολυ περισσοτερα απο καποιον αλλο που θελει απλα να βαζει σπασμενες εφαρμογες.ε και?? γιατι τετοιο κολλημα με τον αν βαζει καποιος σπασμενα παιχνιδια που χτυπιουνται ολοι οτι ειναι εγκλημα και πειρατια? τα mp3 που εχουν στο pc τους ειναι αγορασμένα??? δεν το νομιζω.. και σε τελικη αναλυση αν καποια εφαρμογη μου αρεσει πολυ και την εχω σπασμενη αρχικα γιατι οχι, να την αγορασω.

#43   Voulis

Voulis

    iPH User

  • 124 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5S

Δημοσίευση 17/07/2010 - 01:02

Εγώ παιδιά πήρα το iphone τον δεκέμβρη του 2009 με την προϋπόθεση να το κάνω j\b αλλά δεν είχε βγει ακόμα η εφαρμογή για να το σπάσω τότε γιατί είχα την καινούρια bootroom. Μάγγες? ξενέρωσα την ζωή μου όταν έμαθα (λίγο αργά βέβαια, μετά από 25 μέρες) οτι δεν μπορω να το σπάσω... Αν γινόταν να το επιστρέψω τότε, θα το έκανα... τώρα δεν το αλλάζω με τίποτα. Το έσπασα φυσικά. Προσωπική μου καθαρά άποψη χωρίς να θέλω να προσβάλω κανέναν, το iphone χωρις jailbrake είναι ένα πανάκριβο, Α Χ Ρ Η Σ Τ Ο, paltop, με λίγη παρηγοριά τις ελάχιστες αξιόλογες δωρεάν εφαρμογές. Η άποψή μου ισχύει ΜΟΝΟ και αν δεν θέλεις ή δεν μπορείς να διαθέσεις χρήματα για να αγοράσεις τις εφαρμογές... Άλλοστε, ας μην κριβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, δεν είναι πολλοί αυτοί που είχαν 3GS jailbroken (full extra) και αναβάθμισαν στην έκδοση 4 no jailbroken.

#44   nikos278

nikos278

    iPH Member

  • 226 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 17/07/2010 - 01:10

Δια στοματως Steve Jobs το iPhone είναι τηλέφωνο,iPod,Internet browser άρα εφόσον ήθελες ένα κινητο στο οποίο θες να έχεις ελεύθερο πλοηγο κλπ έπρεπε να πάρεις κάποιο άλλο και όχι το iPhone. Το καθε πράγμα είναι φτιαγμένο για μια,δυο τρεις χρήσεις το πολύ και γι'αυτο λέω ότι πρέπει να πάρεις μια άλλη συσκευή για GPS. Όσον αφορά μουσική κλπ που ανεφερες εγώ προσωπικά την αγοράζω από το music-bazaar παρά πολύ φθηνά. Είπα ότι πρέπει επιτέλους να ξεκολησετε από τις σπασμενες εφαρμογές γιατί δεν είναι ο λόγος που κανείς jailbreak και επιμένω σε αυτό. Αν είσαι πιο προσεκτικός βγαίνουν άπειρες εφαρμογές δωρεάν που κάνουν αυτά που θέλεις και όσον αφορά το Navigon βγαίνει συχνά σε προσφορά. Επίσης όταν όπως λες δίνεις τόσα λεφτά γι'αυτη την συσκευή ξέρεις λογικά τι αγοράζεις. Αυτό πιστεύω τα λέει όλα και το λέω τώρα που έχω μάθει κάποια παραπάνω πράγματα μιας και ασχολούμαι καιρό με το iPhone.

Το παραπάνω post μου ήταν απλά η γνώμη και δεν ζητώ από κανέναν να την δεχτεί σαν σωστή απάντηση. Ο καθένας έχει την δική του άποψη και γι'αυτο ο καθένας μας είναι ξεχωριστός.

το ειπε ο στηβ ε και?
ειναι το μονο που ειπε και δεν ισχυει η τουλαχιστον ειναι μακρια απο τη πραγματικοτητα
επεισης ο πλοηγος πλεον δεν ειναι πολυτελεια που πρεπει να εχει ενα τηλεφωνο
το θεμα ειναι οτι το τηλεφωνο οπως λες ειναι φτιαγμενο για 10 χρησεις για παραδειγμα αλλα ο φιλτατος στηβ μας δινει τη δυναοτητα για τις 3
και κει ερχεται το jb
αφου δε θες να μιλησουμε για σπασμενες εφρμογες παω πασο
ποσες εφρμοαγες υπαρχουν (οχι σπασμενες) απο cydia που κανουν το τηλεφνο πολυ καλυτερο

ΥΓ εσυ δηλαδη απο περιεργια ρωταω εχεις βαλει τα παραπανω και τιπτοα αλλο στο τηλεφωνο σου?

#45   str2004

str2004

    iPH newbie

  • 31 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 17/07/2010 - 01:11

Πολλα θα υποθουν πανω στο συγκεκριμενο θεμα ..... φυσικα μερικοι απο εμας εχουν iPhone και μερικοι χρησιμοποιουν iPhone .....Καπου εδω λοιπον λεω την γνωμη μου.... Και φυσικα θα εκανα JB τα 600€ οπου διαθεσα για αγορα κινητου οπου θελω να κανω χρηση προκειμενου να το "φερω" στα "μετρα" μου ωστε να καλυπτει τις δικες μου αναγκες...... Στην περιπτωση μου λοιπον ΝΑΙ , iPhone και JB = 1

Τα σχολια μου αποτελουν ΔΙΚΗ μου γνωμη ως προς την χρηση που κανω στο iPhone μου .......δεν "καυτηριαζω" απολυτως κανενα αλλο "θεμα".

Να ρωτησω ( συμπεριλαμβανομαι και εγω ) ...... Ποσοι απο εμας ειχατε-εχετε κινητο με Windows Mobile και ποσοι δεν βαλατε "πειρατια" σε αυτην την συσκευη ???? Ποσοι απο εμας δεν ειχατε κινητο οπου υποστηριζε JAVA και τρεξατε να εγκαταστησετε "πειρατικο" game ???? Νομιζω πως ειναι μετρημενοι στα δαχτυλα αυτοι που πληρωσανε το "TETRIS" για να το βαλουν στο Nokia-Ericsson τους. Οποτε μην το κουραζουμε και παρα πολυ το θεμα.

Εντελως φιλικα παιδες.....;)

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;



Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5

0 μέλη, 5 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες