Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
- - - - -

Windows Phone 7: Τα πρώτα previews


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
170 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#166   WishmasteR

WishmasteR

    iPH newbie

  • 68 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 14/09/2010 - 10:15

ελεος αυτη η microsoft, αντιγραφει την apple τωρα?
αντι να βγαλει κατι καινουριο στην αγορα οπως εκανε η google με το android για να ανταγωνιστει το IOS, αντιγραφει τα πρωτα IOS χωρις multitasking, copy/paste και προσπαθει να μας το λανσαρει και για καινουριο? μηπως θα βγει μετα απο 1 χρονο και θα πει: ΠΛΕΟΝ WM7 ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ COPY/PASTE λειτουργια!!!!!!!!!!ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕ!!!!!!!...βρε δε πα να κουρεψουν κανα αυγο τα ζωα. αυτες τις βλακειες τις εχουμε ξαναδει και τις γιουχαραμε.
iPhone και HTC Android Phones...δεν υπαρχει κατι αλλο στην αγορα..ληξης..

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#167   chresto

chresto

    iPH Addict

  • 656 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6S Plus

Δημοσίευση 14/09/2010 - 10:28

ας το δούμε και στην πράξη το w7 και μετά μπορούμε να μιλάμε, να κρίνουμε και να σφαζόμαστε. προς το παρόν, το μόνο που γίνεται είναι να τα χώνει η μια πλευρά στην άλλη χωρίς να υπάρχει κάτι ουσιαστικό ακόμα στην αγορά.. και στην τελική, αν θέλουμε να συγκρίνουμε τα λειτουργικά βάση όσων έχουν βγει στην φόρα ως τώρα, το βιντεάκι στο youtube που συγκρίνει τους browsers, το w7 βγάζει πρώτο σε ταχύτητα (και με γραφικό περιβάλλον διόλου κακό). όλα τα άλλα, market/copy paste/multitasking κτλ, αφήστε την microsoft να φροντίσει πρώτα και βλέπουμε, δεν παίζει να πετάξει την ναυαρχίδα της στα κινητά χωρίς να προσπαθήσει να καλύψει τον ανταγωνισμό σε τέτοια θέματα (ούτως ή άλλως, και το iOS όταν πρωτοβγήκε, ούτε appstore είχε, ούτε copy/paste, ούτε multitasking, πράγματα που σε γενικές γραμμές το n95 μου τα έκανε, άρα αν η apple ήθελε να είναι σωστή ως προς τον ανταγωνισμό έπρεπε να τα εφαρμόσει εξαρχής). η ουσία είναι μία, αράχτε να δούμε τί θα δούμε και όλα μετά θα ακολουθήσουν. στο κάτω κάτω της γραφής, θα έπρεπε να χαίρεστε που μπαίνει ξανά στο παιχνίδι η microsoft: ο ανταγωνισμός αυξάνεται και πράγματα που μπορεί η apple ή το android να τα κάνανε σε ένα ή δύο χρόνια, θα τα κάνουν μία ώρα αρχύτερα. προς όφελός μας πάντα!

#168   sotoskawasaki

sotoskawasaki

    iPH Enthousiast

  • 426 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 14/09/2010 - 10:28

Όσο τώρα για την πορεία του thread, είναι αδύνατον να περιορίσεις τα fanboys. Μια κίνηση εντυπωσιασμού 5-10 ανθρώπων τους έθιξε την απλ και σκίσαν τα βρακιά τους. Αυτό θα γίνεται παντού και πάντα. Δεν είναι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία φορά.


Ή στραβός είσαι ή δεν ξέρεις να μετράς. Ποιό απο τα δύο είναι;

#169   Aelaos

Aelaos

    iPH Enthousiast

  • 494 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 14/09/2010 - 10:36

Χαίρομαι που η παλιά καλή μας Microsoft ξαναμπαίνει στο παιχνίδι και θα ανακατέψει ξανά τα χαρτια. Δυστυχώς θα περάσει λίγος καιρός μέχρι να ωριμάσει το λειτουργικό , όπως επισήμαναν πολύ στην αρχή θα έχει ελλείψεις , δεν θα έχει Copy -Paste ,multitasking, ειδική εφαρμογή για Youtube, υποστήριξη για htlm 5 ,και πιο βασικό θα έχει περιορισμένη υποστήριξη σε γλώσσες , και σε μερικές θα έχει και μειωμένα χαρακτηριστικά. Θα δούμε σύντομα τι θα γίνει και ελπίζω να μην γίνει όπως το iphone που το είδαμε μετά από ένα χρόνο στην Ελλαδα

#170   angmar

angmar

    iPH Member

  • 296 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 14/09/2010 - 12:28

Ή στραβός είσαι ή δεν ξέρεις να μετράς. Ποιό απο τα δύο είναι;


Αμφιβάλλω ότι κατάλαβες που αναφερόμουν, αλλά ας ρωτήσω. Πως κατέληξες στα 2 αυτά, μη αυθαίρετα και απόλυτα ακριβή χαρακτηριστικά;

#171   fteo

fteo

    iPH Enthousiast

  • 558 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • GameCenter:fteo

Δημοσίευση 14/09/2010 - 13:10

Πάντως αυτή η παρουσίαση εδώ μου φαίνεται πολύ ενδιαφέρουσα. Σίγουρα πιο όμορφο και πιο φρέσκο από το iOS και ναι είναι και πιο απλό! Σημαντική έλλειψη το copy/paste και ακόμη σημαντικότερη η υποστήριξη html5. Για μένα όλα θα κριθούν στην υποστήριξη που θα λάβει από developers. Αν και από ότι έχουμε δει η Microsoft είναι διατεθειμένη να επενδύσει σημαντικά χρήματα για να γραφτούν καλές εφαρμογές στο νέο λειτουργικό. Το ίδιο έκανε και με το xbox και τα έσβησε όλα στις πωλήσεις παγκοσμίως.




Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2

0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες