Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Τηλεφωνικός κατάλογος ΟΤΕ (WhitePages) στο iPhone;

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
3 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1   dk80

dk80

Member

• 151 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 24/04/2009 - 14:55

Όσοι χρησιμοποιούν υπολογιστή Mac, πιθανώς να γνωρίζουν το Widget Hellenic Reverse Directory Lookup.

Πρόκειται για ένα Widget που εμφανίζεται στο Dashboard του Mac και μας επιτρέπει με την εισαγωγή ενός τηλεφωνικού

αριθμού, να μας βρίσκει τα στοιχεία (όνομα/επίθετο/διεύθυνση) του κατόχου του, εφόσον βέβαια έχουμε σύνδεση

Internet.Ουσιαστικά μας γλiτώνει από τον κόπο να μπαίνουμε στο site Whitepages του ΟΤΕ.Τις πληροφορίες άλλωστε τις αντλεί από το site του ΟΤΕ, το Whitepages.

Αναρωτιέμαι αν υπάρχει αντίστοιχη εφαρμογή για το iPhone??

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   MixalisXxx

MixalisXxx

iPH Elite Poster

• 2.047 μηνύματα

Δημοσίευση 16/07/2009 - 23:57

Φιλε δεν θα το πιστεψεις... Ενα πρωι χτυπησε το τηλεφωνο μου κ δεν το προλαβα κ ετρεξα στο κομπιουτερ να δω ποιος ηταν... Αμεσως σκεφτηκα μια τετοια εφαρμογη... Δεν ηξερα πως υπαρχει σε mac... Παντος για το iphone δεν υπαρχει... Μακαρι να ηξερα να προγραμματιζω... Αν καποιος απο εδω ξερει κ εχει ορεξη δεν ειναι καθολου ασχημη ιδεα!!! Ισως να μπορω να βοηθησω κ εγω λιγο...

#3   XtR

XtR

iPH newbie

• 41 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 17/07/2009 - 23:50

Υπάρχει το http://www.greekphones.info το οποίο μπορείς να το ανοίξεις στον browser του iPhone.

#4   thafa

thafa

iPH newbie

• 1 μηνύματα

Δημοσίευση 10/02/2012 - 22:00

Υπάρχει το http://www.greekphones.info το οποίο μπορείς να το ανοίξεις στον browser του iPhone.

Και εγω το βρηκα σαν ipa και το κατεβασα και δουλευει με εικονιδιο greekphones οπως το παραπανω link.

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες