Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Flyers από φροντηστήρια

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
12 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1   SolidSnake

SolidSnake

iPH Contributor

• 1.586 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 28/07/2010 - 15:20

Γεια χαρά 8)
Για αρχή ας πούμε πως φέτος θα πάω 2α Λυκείου κ πως όλα τ παιδιά ξεκινάν μια μικρή προετοιμασία για τις Πανελλήνιες από αυτήν την χρονια.
Σήμερα καθώς γυρνούσα σπίτι βρίσκω έναν φάκελο από ένα φροντιστήριο που παραλήπτη είχε το όνομα μου.

Το πως το βρήκαν απλό, λογικά θα τηλεφώνησαν στο σχολείο μου και θα ρώτησαν ποιο θα πάνε 2α Λυκείου.
Είναι νόμιμο αυτό το να δίνει τ σχολείο το όνομα μου και το όνομα κάθε παιδιού για να στείλουν αυτοί οι καραγκιόζιδες τα διαφημιστικά τους.

Δεν με πείραξε τόσο πολύ που μου το έστειλαν, με πείραξε που έδωσε το σχολείο τα στοιχεία μου.

Τι λέτε για αυτό

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   Telephoner

Telephoner

iPH Member Leacher

• 1.753 μηνύματα
  • GameCenter:TeleiPhoner

Δημοσίευση 28/07/2010 - 15:27

Δικηγορο?...

#3   god21

god21

iPH Contributor

• 1.019 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 28/07/2010 - 22:37

Δεν νομίζω ότι γίνετε αυτό, δεν μπορεί το σχολίο να δίνει τέτοια αρχεία. Όλο και κάποιος δικηγόρος υπάρχει εδώ.

Τελευταία επεξεργασία από: god21, 28/07/2010 - 22:44

#4   god21

god21

iPH Contributor

• 1.019 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 28/07/2010 - 22:42

Μήπως η πηγή τους ήταν από κάπου αλλού;

Τελευταία επεξεργασία από: god21, 28/07/2010 - 22:45

#5   computeras

computeras

Advanced Member

• 916 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 28/07/2010 - 22:52

Και εμένα θυμάμαι μου είχαν στείλει και πριν πάω τρίτη λυκείου και όταν πέρασα στην σχολή σαν συγχαρητήρια...

Είναι ότι να 'ναι η κατάσταση. Δεν ξέρω από που βρήκαν τα στοιχεία (ίσως να είναι κάπου δημοσίως εμφανίσιμα) αλλά δεν πιστεύω οτι αξίζει τον κόπο να κάθεσαι να σκάσεις.

#6   SolidSnake

SolidSnake

iPH Contributor

• 1.586 μηνύματα

Δημοσίευση 28/07/2010 - 23:59

Και εμένα θυμάμαι μου είχαν στείλει και πριν πάω τρίτη λυκείου και όταν πέρασα στην σχολή σαν συγχαρητήρια...

Είναι ότι να 'ναι η κατάσταση. Δεν ξέρω από που βρήκαν τα στοιχεία (ίσως να είναι κάπου δημοσίως εμφανίσιμα) αλλά δεν πιστεύω οτι αξίζει τον κόπο να κάθεσαι να σκάσεις.

Όντως δεν αξίζει αλλά με το σκεπτικό πως πήραν τηλέφωνο για να μάθουν τα στοιχεία μου,
μπορεί και μία εταιρία που στέλνει sms spam να πάρει τα κινητά των γονέων μας :P (far fetched i know 8))

#7   computeras

computeras

Advanced Member

• 916 μηνύματα

Δημοσίευση 29/07/2010 - 09:11

Γιατί, νομίζεις δεν το κάνουν;! :P

#8   ZeroCool

ZeroCool

iPH User

• 122 μηνύματα

Δημοσίευση 29/07/2010 - 10:46

Ελάτε τώρα ρε παιδιά. Τι περιμένατε, να σεβαστούν τα προσωπικά δεδομένα σας σε αυτό το κωλοχανείο που ζείτε? Εδώ για πιο σημαντικά πράματα (μηνύσεις, καταγγελίες, κτλ) και τα κοινοποιούν και θα κωλώσουν σε μαθητές λυκείου?
Μπορεί κάλλιστα να πήρε το κατιτίς του ο λυκειάρχης η κάποιος καθηγητής και να έδωσε λίστα με όλους τους μαθητές...
:excl:

#9   DT911

DT911

iPH newbie

• 62 μηνύματα

Δημοσίευση 30/07/2010 - 07:51

Μην τρελαίνεστε με αυτά, δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα (ίσως να μπορούμε κυνηγώντας τους με δικηγόρους κτλ κτλ αλλά ποιός κάθεται να ασχοληθει..). Εδώ οι εταιρίες κινητής τηλεφωνίας πουλάνε λίστες με αριθμούς συνδρομητών τους σε διάφορους. Πώς νομίζετε οτι μας βρίσκουν κ μας βομβαρδίζουν με SMS σε προεκλογικές περιόδους? Στις προτελευταίες εκλογές με είχε σκίσει ο Παπαθεμελής στα μηνύματα !! :D :D

#10   computeras

computeras

Advanced Member

• 916 μηνύματα

Δημοσίευση 30/07/2010 - 13:42

Όσον αφορά τα κινητά, όσοι κάνατε δήλωση κάποιο καρτοκινητό ρίξτε μια ματιά στους όρους που υπογράψατε! Θα βρείτε μια ευχάριστη έκπληξη σχετική με το θέμα :P

#11   ZeroCool

ZeroCool

iPH User

• 122 μηνύματα

Δημοσίευση 30/07/2010 - 13:43

Μην τρελαίνεστε με αυτά, δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα (ίσως να μπορούμε κυνηγώντας τους με δικηγόρους κτλ κτλ αλλά ποιός κάθεται να ασχοληθει..). Εδώ οι εταιρίες κινητής τηλεφωνίας πουλάνε λίστες με αριθμούς συνδρομητών τους σε διάφορους. Πώς νομίζετε οτι μας βρίσκουν κ μας βομβαρδίζουν με SMS σε προεκλογικές περιόδους? Στις προτελευταίες εκλογές με είχε σκίσει ο Παπαθεμελής στα μηνύματα !! :D :D

:lol: και αυτός καλός άνθρωπος...και δημοκράτης. Θυμάμαι όταν ήμουνα γυμνάσιο ακόμα που πήγε να περάσει ένα νομοσχέδιο για απαγόρευση λειτουργίας των club μετά τις 1 το βραδυ και είχε γίνει της ανωμαλίας τότε...

μπορεί να μην το θυμάστε οι πιο πολλοί αλλα όσοι ήταν τότε λίγο μεγάλοι σίγουρα το θυμούνται το σκηνικό :lol:

#12   SolidSnake

SolidSnake

iPH Contributor

• 1.586 μηνύματα

Δημοσίευση 30/07/2010 - 14:33

Όσον αφορά τα κινητά, όσοι κάνατε δήλωση κάποιο καρτοκινητό ρίξτε μια ματιά στους όρους που υπογράψατε! Θα βρείτε μια ευχάριστη έκπληξη σχετική με το θέμα :P

Ωχ για πες

#13   computeras

computeras

Advanced Member

• 916 μηνύματα

Δημοσίευση 30/07/2010 - 15:03

Αντιγραμμένο από άλλο forum.

Έκανα δήλωση ενός παλιού καρτοκινητού voda (την «καβάτζα» ), πήρα το χαρτί επιβεβαίωσης και όταν διάβασα τους όρους «εφριξα». Για τους τηλεφωνικούς καταλόγους έιχα μεριμνήσει, αλλά πιο κάτω διάβασα ένα όρο (στο περίπου που το θυμάμαι τώρα) ότι συναινώ (χωρις δεν) να χρησιμοποιούν το τηλέφωνο μου για διαφημιστικά promotion και αν θέλω ανάκληση του όρου πρέπει να κάνω γραπτή αίτηση. Περιττό να σας πω ότι μου πήρε δυο μέρες να καταλάβουν τι ζητάω, να βρούνε την σωστή αίτηση και να το προχωρήσουν.

Marketιστικο κολπάκι: Τώρα που κάνεις καταγραφή και βάζεις την υπογραφή σου, να σου σπρώξουμε και κάτω απο τη μύτη σου και τη συναίνεση σου σε διαφημιστικά promotions.

Παιδιά κοιτάχτε τους όρους.

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες