Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

[Solved] προβλημα με visa στο itunes

• Το θέμα είναι κλειδωμένο This topic is locked
10 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1   vende

vende

iPH newbie

• 76 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 30/07/2010 - 00:10

παιδια χθες αγορασα το ipad,μεχρι και το απογευμα αγορασα καποιες εφαρμογες απο το appstore κανονικα.τωρα ομως μου βγαζει το εξης μηνυμα : "your account has been accessed from a new computer or device(προφανως θα εννοει το ipad) and you must verify your payment information before you can make purchases(ενω εχω κανει ηδη)." Τα στοιχεια της καρτας ειναι σωστα.τι μπορει να συμβαινει;;

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   DINFUN

DINFUN

-

• 16,182 μηνύματα

Δημοσίευση 30/07/2010 - 00:20

Έχεις κάνει files purchases transfer από το iPad στο iTunes..τις εφαρμογές που κατεβασες ; Επίσης στο ελληνικό AppStore έχεις κάνει authorize..

#3   vende

vende

iPH newbie

• 76 μηνύματα

Δημοσίευση 30/07/2010 - 00:25

Ναι και τα δυο τα εχω κανει, τι στο καλο τρεχει δεν καταλαβαινω,ενω μεχρι το απογευμα κανονικα κατεβαζα.βεβαια το authorize και τον συγχρονισμο των εφαρμογων που ειχα κατεβασει απο το ipad τα εκανα πριν λιγη ωρα. απο τοτε ειναι η πρωτη φορα που προσπαθω να κατεβασω και δεν γινεται..

#4   DINFUN

DINFUN

-

• 16,182 μηνύματα

Δημοσίευση 30/07/2010 - 00:33

Άφησε το και δοκίμασε αύριο αφού γίνει επανεκινηση στο pc δοκίμασε να κανείς log out και μετά log in ξανά.. Να δεις τι θα σου κάνει..

#5   vende

vende

iPH newbie

• 76 μηνύματα

Δημοσίευση 30/07/2010 - 00:48

θα το δοκιμασω και αυριο.τωρα παντως που εκανα restart και logout και ξανα log in παλι τα ιδια εβγαλε. Your payment method was declined.Please enter valid payment method information. Δηλαδη βλεπει λαθος στοιχεια ενω εχω τα σωστα...

#6   DINFUN

DINFUN

-

• 16,182 μηνύματα

Δημοσίευση 30/07/2010 - 00:52

Μήπως η κάρτα σου έχει ξεπεράσει το όριο.. Και σου δημιουργεί πρόβλημα.. Είναι πιστωτική ή prepaid

#7   vende

vende

iPH newbie

• 76 μηνύματα

Δημοσίευση 30/07/2010 - 00:59

ειναι visa electron.χρεωστικη καρτα.μονο αν εχει λεφτα μεσα χρεωνει.αλλα και παλι, και να μην εχει δε θα επρεπε να μου βγαζει σφαλμα οταν κατεβαζω free εφαρμογες.γιατι τωρα ουτε free με αφηνει.μου ζηταει παλι verification of payment method

#8   vende

vende

iPH newbie

• 76 μηνύματα

Δημοσίευση 30/07/2010 - 12:51

διαβασα χθες σε ενα ξενο φορουμ οτι πολλες φορες αν δεν εχει σχεδον καθολου υπολοιπο μεσα η καρτα σου, δε σου επιτρεπει η apple να κανεις αγορες, και οτι καμια φορα σε χρεωνει κατι σαν φορο, κανα ευρω. εβαλα ενα 10ευρω σημερα και μετα μπορεσα να παρω μια free εφαρμογη.μετα ειδα ομως τις κινησεις της καρτας και ειχαν αφαιρεθει 2 ευρω...ο,τι να ναι!δεν καταλαβαινω!

#9   DINFUN

DINFUN

-

• 16,182 μηνύματα

Δημοσίευση 30/07/2010 - 12:55

προφανως ειχες κατεβασει χωρις να εχεις χρηματα.. σε αφηνεινα κατεβασεις και μετα σε μπλοκαρει ακομη και για free εφαρμογες.. μολις βαλεις χρηματα.. σου δεσμευει ενα ευρω.. το οποιο δεν χρεωνεσαι απλα δεσμευση σου κανει.. για να δει εαν ειναι οκ.. και μετα σε αφηνει να κατεβασεις.. και σου επιστρεφει.. εαν δεν χρωστας.. πηγαινε itunes-store-vie my account.. και κατα κατω που λεει purchases history.. οπου μπορεις να δεις τι εχεις κατεβασει και ποτε.. και τι χρεωση εχει γινει.. :)

#10   vende

vende

iPH newbie

• 76 μηνύματα

Δημοσίευση 30/07/2010 - 13:02

και γω αυτο σκεφτηκα οτι μπορει να συμβαινει.τεσπα,φαινεται οτι φτιαξανε τα πραγματα τωρα, θα δουμε!thanks παντως φιλε για τη βοηθεια!

#11   DINFUN

DINFUN

-

• 16,182 μηνύματα

Δημοσίευση 30/07/2010 - 14:02

Τίποτα φιλε μου .. Να ´σαι καλά!

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες