Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Multitasking και data cost

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
6 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1   Snowflake

Snowflake

iPH Enthousiast

• 409 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad mini +4G

Δημοσίευση 30/07/2010 - 15:23

Η ερώτηση είναι η εξής και είναι κρίσιμη.

Το multitasking στο 3GS με IOS4 δουλεύει μια χαρά. Όμως, όταν στην μπάρα τρέχουν οι εφαρμογές "τραβάνε" data??? Το γνωρίζει κανείς???

Το ρωτάω το παραπάνω διότι εγώ έχω συμβόλαιο για 250ΜΒ (τα οποία γενικά είναι αρκετά) αλλά αν μου τραβούν data όντας active στο multitask οι εφαρμογές δεν θα μου φτάνει ούτε 1GB το μήνα.

Ι. :rolleyes:

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   nikosg21

nikosg21

iPH Member

• 308 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 30/07/2010 - 15:36

επειδη και εμενα το data plan μου ειναι 200mb και μου περασε και εμενα απο το μυαλλο, παρακολουθησα τους μετρητες και δεν ειδα καμια 'χρεωση' παραπανω...
αλλα και παλι τι μπορει να σου τραβηξει δεδομενα;
το σαφαρι οχι γιατι πρεπει να φορτωνει σελιδες τα apps θα σου ζητανε permission αν ειναι να συνδεθουν στο internet , μονο το radio αλλα αυτο φανταζομαι πως το ξερεις....

Τελευταία επεξεργασία από: nikosg21, 30/07/2010 - 15:37

#3   Snowflake

Snowflake

iPH Enthousiast

• 409 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad mini +4G

Δημοσίευση 30/07/2010 - 16:00

Βασικά έχω το skype ανοιχτο, και αναρωτιέμαι ποσο μπορεί να "τραβάει" όντας alpways on ???

#4   DINFUN

DINFUN

-

• 16.182 μηνύματα

Δημοσίευση 30/07/2010 - 18:28

Εφαρμογές που ειναι updated για multitasking υπάρχουν στο backround ανενεργα .. Δεν καταναλώνουν ούτε μνήμη αλλά ούτε και κατεβάζουν kbs..

Τελευταία επεξεργασία από: DINFUN, 30/07/2010 - 18:28

#5   jeanpoul

jeanpoul

iPH Enthousiast

• 515 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • GameCenter:jeanpoulgr

Δημοσίευση 15/06/2011 - 22:06

Ψαχνοντας για κοστος σε b kb mb για το ραδιο στο iphone ξερει αληθεια κανενας ποσο τρωει το e-radio στο περιπου?ακομα αν εχει κανενας προβλημα με τις εφαρμογες που τρεχουν backround για παραδειγμα το skype ενω το ανοιγω μου αποσυνδεετε κ καθε φορα που ξαβαπαταω πανω του κανει login

#6   konandrio

konandrio

iPH Contributor

• 1.545 μηνύματα
  • GameCenter:konand

Δημοσίευση 15/06/2011 - 22:29

Για ραδιο καλυτερα να βαλεις μια εφαρμογη, η καλυτερη ειναι tuneln radio, για την καταναλωση εξαρταται το bitrate που μεταδιδει ο καθε σταθμος, υπολογισε σε ενα σταθμο με 128kbs γυρω στα 15-20 mb την ωρα, καλυτερα να βαλεις ενα προγραμμα να μετραει τα δεδομενα σου για να ξερεις τι σου γίνεται. Το προβλημα που λες με το skype εγω δεν το εχω, μηπως κλεινεις τα δεδομενα;

#7   jeanpoul

jeanpoul

iPH Enthousiast

• 515 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • GameCenter:jeanpoulgr

Δημοσίευση 15/06/2011 - 22:31

οχι οχι ολα ειναι ανοιχτα οσον αφορα τα προγραμματα!τα κοιταω τα mb απλα αυτο το στο περιπου με ενδιαφερει για το ραδιοφωνο

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες