Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
- - - - -

iPhone 3Gs 8G: Ειναι ηδη στην Ελλαδα !


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
32 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#31   nyo77

nyo77

    iPH newbie

  • 70 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 7

Δημοσίευση 12/08/2010 - 12:18

Απλά η Apple προσπαθεί να διαθέτει στην αγορά μια high end συσκευή και μια mid end συσκευή ταυτόχρονα, όπως ακριβώς κάνουν και οι ανταγωνιστές της (βλέπε HTC Desire - Wildfire/ Legend, Samsung Galaxy S - 580/ Wave). H high end συσκευή είναι κάθε φορά η καινούργια συσκευή, και η mid end το μοντέλο της περσινής χρονιάς με μειωμένη χωρητικότητα. Το ζήτημα είναι πως το mid end μοντέλο της Apple τιμάται όσο ακριβώς (αν όχι περισσότερο) και οι high end συσκευές των ανταγωνιστών... Αν λοιπόν το 3GS 8GB έχει τιμή πώλησης 539 Ευρώ, τότε λογικά το 4 θα κοστίζει 639 (16GB) και 739 (32GB) αντίστοιχα, 50 ευρώ ακριβότερα απο πέρσι δηλαδή. Ήτανε που ήτανε ακριβό το iPhone, τώρα ακριβαίνει κι άλλο. Και μετά αναρωτιέται κανείς γιατί ανεβαίνουν οι πωλήσεις των συσκευών Android. Μα αμα είναι το 3GS να έχει υψηλότερη τιμή απο το Desire (που έχει hardware ανάλογο του iPhone4 και λειτουργικό εφάμιλλο του iOS4) τι θα προτιμήσει ο χρήστης; για πόσο καιρό δηλαδή θα παρασύρεται απο το trend της μοδας που λέγεται iPhone; Εντάξει, ήταν πρώτη μούρη το iPhone πριν απο 3 χρόνια, άντε και πριν απο 2 χρόνια. Τώρα η αγορά είναι γεμάτη απο touchscreen smartphones με Android που και ισάξια είναι τουλάχιστον, και φτηνότερα. Και που δηλαδή να κυκλοφορήσει και το Desire HD που θα φοράει 4.3 οθόνη και FroYo 2.2...

Σωστός!

Τόσο καιρό είχες ένα προηγμένο λειτουργικό σε ένα ξεπερασμένο hardware.
Τώρα έχεις ένα προηγμένο hardware σε ένα γερασμένο λειτουργικό.

Κάπου εδώ νομίζω πρέπει να ξανασπασει τα αυγά το μήλο και να οδηγήσει τις εξελίξεις γιατί ο ανταγωνισμός το παλεύει και αν τον αφήσει θα πλησιάζει.

Και μην ξεχνάς τα παιδιά εκεί στην Microsoft που όλο αποσύρουν projects μην έχοντας συμπληρώσει χρόνο στην αγορά (η και μήνα).Κάτι μαγειρεύουν και εκεί.

Μια ανταγωνιστική προσφορά σε τιμή και σε ιση η ανώτερη ποιότητα δεν νομίζω να αφήσει αδιάφορη την αγορά για πολύ ακόμα.

Ο καιρός γαρ… 8)

Τελευταία επεξεργασία από: nyo77, 12/08/2010 - 12:25


Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#32   giachtas

giachtas

    iPH newbie

  • 9 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 12/08/2010 - 16:29

Γεια σας, έχω 2 απόρροιες. Στο 3GS μου έχω περάσει μέσω του iTunes φωτογραφίες από το pc μου. Μπορώ εάν θέλω να διαγράψω κάποια φωτογραφία και αν ναι πως μπορώ; Από ότι είδα μπορώ μόνο να κάνω αποστολή ή αντιγραφή. Μόνο στις φωτογραφίες που έχω βγάλει με το ίδιο το κινητό μου επιτρέπει να κάνω διαγραφή. Ακόμη μπορεί να γίνει συγχρονισμός μεταξύ 2 iPhone; Εάν ναι με Bluetooth ή με άλλο τρόπο;

#33   pkountanis

pkountanis

    iPH Member

  • 214 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 06/09/2010 - 21:21

Και όμως κάποτε τόσα είχαμε με τα πρώτα iPhone και βολεβομασταν μια χαρά


Καποτε ειχα στο pc μου 320 megabytes σκληρο, και 8 megabytes of ram, και μια χαρα βολευομουν..! Τωρα εχω 1 terabytes σκληρο, και 8 gigabytes of ram και λεω δεν μου φτανουν... :lol:




Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2

0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες