To demo έγινε σε ένα iPhone 4 επιτυγχάνοντας 60 frames/δευτερόλεπτο ενώ θα μπορεί να τρέχει και στο iPhone 3GS και ακόμα καλύτερα στο iPad.
To φοβερό είναι ότι "χάριν στο συνδιασμό hardware και software θα μπορούσε να εξαλειφθεί οτιδήποτε αντίστοιχο σε ένα Xbox ή PlayStation 2", όπως δήλωσε ο συνιδρυτής της εταιρείας.

Ο ίδιος εξήγησε ότι το iPhone μοιάζει αρκετά με τις πρώιμες κονσόλες με το iPhone 4 να διαθέτει 512ΜΒ RAM, 1GHz επεξεργαστή και γρήγορα γραφικά. Η touchscreen οθόνη προσδίδει μια πιο άμεση διαδραστικότητα με το χρήστη που είναι ακόμα πιο προφανής στο iPad χάριν στη μεγαλύτερη οθόνη.
Η id σκοπεύει να κυκλοφορήσει δύο παιχνίδια βασισμένα στη μηχανή Rage. Το πρώτο αναμένεται πριν το τέλος του χρόνου και θα είναι πιο πολύ στο στυλ "δείτε τί μπορούμε να κάνουμε" ενώ το δεύτερο θα είναι πιο ολοκληρωμένο και αναμένεται στις αρχές του 2011 μαζί με τις εκδόσεις για Mac, PC, PS3 και Xbox
Αρκετά σημαντική προσθήκη για το iPhone που το φέρνει ένα βήμα μπροστά από τις άλλες φορητές παιχνιδομηχανές.
Update: Κυκλοφόρησε στο App store
Rage (iPhone/iPod touch): iTunes link - Τιμή: 0,79€
Rage HD (iPad): iTunes link - Τιμή: 1,59€