να ρωτήσω κάτι.έχω 3GS σε 4.0.1j/b
Ωταν είχα την προηγούμενη εκδωσει και ενεργοπιουσα το location μου έβγαζε δίπλα από το παρωχο το κικλακι
τώρα μου το βγάζει όταν βάζω το data και με το location βγάζει ένα βελακι όπως το στίγμα δίπλα από το ποσοστό μπαταρίας.Είναι σωστό αυτό;
[Solved] Location icon.
Από
nikap4
, 13/08/2010 15:04
2 μηνύματα σε αυτό το θέμα
Δημοσίευση 13/08/2010 - 15:04
Ad
Δημοσίευση 13/08/2010 - 15:15
Σωστό είναι. Το μπλε κυκλάκι (GPRS), Ε (edge) ή 3G, σου δίχνει τον τύπο του κινητού δικτύου δεδομένων που είναι συνδεδεμένη η συσκευή.
Με λίγα λόγια σου δείχνει την ταχύτητα που υποστηρίζει το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας στη συγκεκριμένη περιοχή για κίνηση δεδομένων μέσω Internet.
Το βελάκι δίπλα στην ώρα βγαίνει όταν είναι ενεργοποιημένη η υπηρεσία τοποθεσίας.
Με λίγα λόγια σου δείχνει την ταχύτητα που υποστηρίζει το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας στη συγκεκριμένη περιοχή για κίνηση δεδομένων μέσω Internet.
Το βελάκι δίπλα στην ώρα βγαίνει όταν είναι ενεργοποιημένη η υπηρεσία τοποθεσίας.
Δημοσίευση 13/08/2010 - 18:15
οκ. παλιά δεν το έβγαζε έτσι το GPRS ήταν πάντα ενεργό τώρα μπαίνει όταν βάζεις το dada.Και το location δεν έβγαζε το σηματακι αυτό δίπλα από τι μπαταρία είναι κόλπα της 4.0.1?συγνώμη που αργησα να απαντήσω
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες