Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
- - - - -

Ο Διευθυντής προμηθειών της Apple συνελήφθη για απάτη


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
Θέμα χωρίς απαντήσεις

#1   agelospe

agelospe

    iPH User

  • 147 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 15/08/2010 - 02:14

Αναρωτηθήκατε ποτέ -μετά από τόσα χρόνια μυστικότητας- πως εμφανίστηκαν πέρυσι θήκες για τα iPod Touch με εγκοπή για κάμερα, ενώ κάμερα δεν υπήρχε στην συσκευή;
Η απάντηση μπορεί να είναι ο διευθυντής προμηθειών της Apple Paul Shin Devine, τον οποίο μόλις υπέδειξε το FBI και το IRS (Οικονομική Εφορία των ΗΠΑ) ως υπεύθυνο ξεπλύματος παράνομου χρήματος και απάτης.
Ο Devine συνελήφθη την Παρασκευή κατηγορούμενος για λήψη δωροδοκιών από έξη κατασκευαστές αξεσουάρ με αντάλλαγμα την αποκάλυψη πληροφοριών για προϊόντα πριν κυκλοφορήσουν, και την δυνατότητα να έχουν το προβάδισμα στις διαπραγματεύσεις με την Apple. "Το υπό κατηγορία κύκλωμα χρησιμοποιούσε μία πολύπλοκη αλυσίδα τοπικών και ξένων τραπεζικών λογαριασμών για την λήψη και αποστολή των πληρωμών" ανέφερε η εφημερίδα San Jose Mercury News, "χρησιμοποιούσαν κωδικές λέξεις όπως 'δείγμα' όταν αναφερόταν σε πληρωμές ώστε οι υπόλοιποι υπάλληλοι της Apple να μην υποπτευτούν".
Αν και δεν γνωρίζουν ακριβώς ποιες πληροφορίες αποκαλύφθηκαν από τον Devine, μία ξεχωριστή αγωγή της Apple εναντίων του Devine ισχυρίζεται ότι έλαβε πάνω από ένα εκατομμύριο δολάρια για "πληρωμές, προμήθειες και δωροδοκίες" κατά την διάρκεια των τελευταίων ετών.
Πηγή: tro(ma)ktiko

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;



Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες