Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
- - - - -

Δοκιμή νέων προϊόντων από την Apple με την iOS 4.1


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
Θέμα χωρίς απαντήσεις

#1   sepsis

sepsis

    iPH Hero

  • 8.236 μηνύματα
  • Twitter:@hsouris
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 20/08/2010 - 15:44

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Apple Insider η Apple δοκιμάζει την iOS 4.1 σε τρία νέα προϊόντα.

Το συμπέρασμα αυτό προκύπτει από αρχεία στην τελευταία beta έκδοση της iOS 4.1 που περιέχει τρία νέα "Configuration Descriptors".

Το πρώτο προϊόν είναι λογικά το επόμενης γενιάς iPod touch με κωδικό "iPod 4,1" που υποδηλώνει ότι πρόκειται να δούμε μεγάλη αναβάθμιση στη συσκευή (FaceTime)

To δεύτερο προϊόν έχει κωδική ονομασία "iProd 2,1" και εικάζεται ότι αναφέρεται στο επόμενης γενιάς iPad μιας και η λέξη "iProd" είχε χρησιμοποιηθεί και για το πρώτης γενιάς iPad.

To τρίτο προϊόν είναι άγνωστο προς το παρόν και αναφέρεται ως "unknownHardware". Η συσκευή έχει τον μοναδικό κωδικό 20547 αλλά η περιγραφή δεν αναφέρει κάτι παραπάνω από "Unknown - Add device descriptor info for this device"

Αναρτημένη εικόνα

To τί μπορεί να είναι αυτό το νέο προϊόν κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει. Ωστόσο, μπορούμε να υποθέσουμε ότι ίσως πρόκειται για την φημολογούμενη μεγάλη αναβάθμιση στο Apple TV (ή iTV όπως φημολογείται ότι θα μετονομαστεί) που θα τρέχει μια ειδικά τροποποιημένη έκδοση του iOS.

Η Apple μας έχει συνηθίσει σε ένα ετήσιο iPod event κάθε Σεπτέμβρη. Σε αυτό το event θα παρουσιαστεί η νέα σειρά iPod και ίσως και το Apple TV.

Follow me on twitter


Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;



Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες