Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 1 ψήφοι

Σταθερό στο iPhone σας Worldwide μέσω Internet

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
42 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#16   stathistom

stathistom

iPH newbie

• 2 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 13/02/2011 - 23:53

Ειναι απιστευτο!Πηρα νουμερο απο viva.gr απο 211 και εχω πλεον το νουμερο μεσα στο iphone4 μεσω bria!Ενα μεγαλο ευχαριστω για την ιδεα και που δωσατε τα φωτα στους νεοτερους!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#17   antoniss

antoniss

iPH User

• 189 μηνύματα

Δημοσίευση 14/02/2011 - 00:18

Κανω χρήση του Viva.gr απο περσι... με voip και ελληνικο αριθμο. μέσω Fring kai Nimbuzz
και διαφορα αλλα sipPhones.
Μάλιστα με την μορφή 700 ....(προσωπικος αριθμος ειναι αστικο σε ολη την Ελλάδα)

Για την καλυτερη κατανοηση της χρήσης δειτε τα παρακατω σεναρια...

Σενάριο Χρήσης Νο1 : "Fax νέας γενιάς"

Έχεις fax και πληρώνεις πάγιο γραμμής, χαρτιά, μελάνια, επισκευές; ΤΕΡΜΑ! Κάνεις το νούμερο σου Viva Number και παίρνεις όλα τα fax στο email σου. Οργανωμένα, τακτοποιημένα, ηλεκτρονικά. Και τα βλέπεις όπου και αν βρίσκεσαι σε όλο τον κόσμο!

Σενάριο Χρήσης Νο2 : "Φθηνότερα τηλέφωνα"

Έχεις internet στο σπίτι; Γιατί να πληρώνεις περισσότερα για πακέτο χρόνου ομιλίας; Πάρε Viva Number (από 1€/μήνα) και μίλα ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ φθηνά σε όλο τον κόσμο! (και κάντο fax, τηλεφωνητή ή εκτροπή)

Fax2mail + Voicemail + Followme

Σενάριο Χρήσης Νο3 : "Ο φοιτητής στο εξωτερικό"

Σπουδάζεις στο εξωτερικό και θέλεις η οικογένεια σου και οι φίλοι σου να σε παίρνουν σε ελληνικό νούμερο και να χρεώνονται αστική χρέωση; Viva Number! Παίρνεις ελληνικό νούμερο και το χρησιμοποιείς με VoIP συσκευή (software ή hardware) και καθάρισες! Όλος ο κόσμος, μια γειτονιά!

VoIP

Σενάριο Χρήσης Νο4 : "2ο νούμερο για τα παιδιά"

Μένεις με τους γονείς σου και έχετε ένα νούμερο στο σπίτι; Πάρε και 2ο - ΔΙΚΟ ΣΟΥ- νούμερο, μόνο με €1/μήνα! Τηλεφωνείς σε όλο τον κόσμο πολύ φθηνότερα από ΟΤΕ, το κάνεις τηλεφωνητή, εκτροπή.... και δεν σου την ξαναλέει ποτέ κανείς που μιλάς συνέχεια!

VoIP

Σενάριο Χρήσης Νο5 : "Ο ταξιδευτής"
Ταξιδεύεις συχνά και θες να σε βρίσκουν όσοι παίρνουν στο γραφείο, ακόμα και αν δεν έχουν το κινητό σου; Παίρνεις Viva number και το ρυθμίζεις μέσω Internet να κάνει εκτροπή όπου και αν βρίσκεσαι, με την σειρά που εσύ θες!

Followme

Σενάριο Χρήσης Νο6 : "Εύκολο ξεκίνημα"
Ξεκινάς δική σου δουλειά και έχεις περιορισμένο budget; Παίρνεις ένα Viva Number και έχεις: τηλέφωνο, fax, τηλεφωνητή και... γραμματέα, με €1/μήνα!

VoIP + Fax2mail + Voicemail

Σενάριο Χρήσης Νο7 : "Νούμερο για αγγελίες"

Δημοσιεύεις συχνά αγγελίες και δεν θες να δίνεις το κανονικό σου νούμερο; Πάρε ένα Viva Number και δίνε το άφοβα όπου θες - γύρνα το σε τηλεφωνητή (VoiceMail) ή ρύθμισέ το να σε ακολουθεί όπου βρίσκεσαι (FollowMe)

Voicemail + Followme

Σενάριο Χρήσης Νο8 : "Ηλεκτρονικό γραφείο"

Έχεις δική σου επιχείρηση και θες να σε παίρνουν οι πελάτες σου με αστική χρέωση από ΟΛΗ την Ελλάδα; Πάρε δικό σου 801 νούμερο από το Viva στην καλύτερη τιμή της αγοράς! Ρύθμισε το να προωθεί τις κλήσεις σε όποιο τηλέφωνο θες εσύ, όποτε θες εσύ. Και το κερασάκι: Αν το κάνεις VoIP, θα απαντάς απευθείας τις κλήσεις του 801 σου ΧΩΡΙΣ να χρεώνεσαι τίποτα για εκτροπή! Μόνο από το Viva!

#18   thanasis

thanasis

iPH Guru

• 9.488 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 20/02/2011 - 03:15

Καλή περίπτωση πρέπει να είναι αυτο εδώ αλλά δεν είναι free..βέβαια μια τέτοια υπηρεσία δύσκολα θα ήταν free και επίσης δεν μιλάμε για μεγάλο κόστος αλλά όπως και να έχει τι είναι αυτο που την διαφοροποίει τόσο πολύ απο το viber(πλην του φαξ που έχει ως λειτουργεια)..

ezgif_com_crop_2.gif

#19   dooboo

dooboo

iPH newbie

• 44 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 20/02/2011 - 04:14

Καλή περίπτωση πρέπει να είναι αυτο εδώ αλλά δεν είναι free..βέβαια μια τέτοια υπηρεσία δύσκολα θα ήταν free και επίσης δεν μιλάμε για μεγάλο κόστος αλλά όπως και να έχει τι είναι αυτο που την διαφοροποίει τόσο πολύ απο το viber(πλην του φαξ που έχει ως λειτουργεια)..

Ότι η μαμά σου δεν είναι απαραίτητο να έχει iPhone κ Wi-fi .. αν κατάλαβα καλά, μόνο το σταθερό της.

#20   thanasis

thanasis

iPH Guru

• 9.488 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 20/02/2011 - 04:22

Στην προκειμένη έχει iPhone αλλα τεσπα..Δεν βλέπω κάποιο δυνατό χαρακτηριστικό στην υπηρεσία αυτή μιας και έτσι και αλλιώς για έχεις internet έχεις και σταθερό μαζί οπότε τι να το κανείς το σταθερο απο το viva;

Περί ορεξεως...

ezgif_com_crop_2.gif

#21   dooboo

dooboo

iPH newbie

• 44 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 20/02/2011 - 04:28

Στην προκειμένη έχει iPhone αλλα τεσπα..Δεν βλέπω κάποιο δυνατό χαρακτηριστικό στην υπηρεσία αυτή μιας και έτσι και αλλιώς για έχεις internet έχεις και σταθερό μαζί οπότε τι να το κανείς το σταθερο απο το viva;

Περί ορεξεως...

Και εμένα όλα αυτά πάντα με μπέρδευαν πολύ,και τα έχω κάνει στην άκρη. Άντε να έχεις βγει να έχεις πιει τίποτα σφηνάκια κ να ψάχνεις μετά την γκόμενα να την βρεις μέσο Viva kai Voip.. Πολύ κέρατο μιλάμε !

#22   peeth

peeth

iPH newbie

• 88 μηνύματα

Δημοσίευση 21/02/2011 - 00:08

Πριν λίγες μέρες βγήκε μία νέα εφαρμογή που υποστηρίζει το multitasking και είναι πολύ καλύτερη του Softphone.
Λέγεται Bria iPhone Edition.

Αναρτημένη εικόνα

Όσο για τις ρυθμίσεις, στην κεντρική σου σελίδα στο viva, πάτησε στο My Viva. Στο My Numbers θα έχει το νούμερό σου και δεξιά θα λέει Διαχείριση. Πάτησε εκεί και θα σου βγάλει:

Στοιχεία πρόσβασης:
SIP Server: viva.gr (Δείτε περισσότερα για τον καινούργιο server εδώ.)
Username: 30231220**** Password: 238***

φιλε μου βοηθα λιγο την κατασταση γιατι αγορασα viva number και κατεβασα και το bria αλλα δεν εχω καταλαβει πως θα συνδεθω

#23   peeth

peeth

iPH newbie

• 88 μηνύματα

Δημοσίευση 21/02/2011 - 01:05

φιλε μου βοηθα λιγο την κατασταση γιατι αγορασα viva number και κατεβασα και το bria αλλα δεν εχω καταλαβει πως θα συνδεθω

βρικα ακρι τελικα απο FAQ στο site του viva.gr ολα καλα ευχαριστω πολυ για το σκηνικο με το σταθρεο τηλεφωνο πολυ χρησιμη υπηρεσια!!

#24   peeth

peeth

iPH newbie

• 88 μηνύματα

Δημοσίευση 23/02/2011 - 21:17

Guys πανε περιπου 20 ωρες τωρα που δεν μου κανει register το προφιλ μου στο bria και δοκιμασα 2-3 αλλα sip clients και παλι δε λειτουργουσε ενω οταν τσεκαρω στο viva.gr Ο αριθμος μου ειναι ενεργοποιημενος. εχω ξενερωσει λιγο εχει κανεις καμια ιδεα για να το φτιαξω θα ημουνα ευγνώμον.

#25   antoniss

antoniss

iPH User

• 189 μηνύματα

Δημοσίευση 24/02/2011 - 18:55

Guys πανε περιπου 20 ωρες τωρα που δεν μου κανει register το προφιλ μου στο bria και δοκιμασα 2-3 αλλα sip clients και παλι δε λειτουργουσε ενω οταν τσεκαρω στο viva.gr Ο αριθμος μου ειναι ενεργοποιημενος. εχω ξενερωσει λιγο εχει κανεις καμια ιδεα για να το φτιαξω θα ημουνα ευγνώμον.

Εχεις viva points για να κάνεις κλήσεις...
Δοκίμασε το Fring ή το NimBuzz (ειναι δωρεάν και τα δυο) και φτιάξε τις ρυθμίσεις
Βάλε useid σου 30XXXXXXXXXX το νουμερο σου με το 30 μπροστα
Βάλε το password σου ειναι αριθμητικο
τέλος βάζεις το server viva.gr ή sip.viva.gr (τσεκαρε και στο viva για την ορθοτητα των στοιχείων)

Αν ολα είναι σωστά θα μπορείς να κάλεις και να δέχεσαι κλήσεις. (με βάση τον τιμοκαταλογο της viva)

#26   Billyz

Billyz

iPH newbie

• 8 μηνύματα

Δημοσίευση 25/02/2011 - 16:00

Εχεις viva points για να κάνεις κλήσεις...
Δοκίμασε το Fring ή το NimBuzz (ειναι δωρεάν και τα δυο) και φτιάξε τις ρυθμίσεις
Βάλε useid σου 30XXXXXXXXXX το νουμερο σου με το 30 μπροστα
Βάλε το password σου ειναι αριθμητικο
τέλος βάζεις το server viva.gr ή sip.viva.gr (τσεκαρε και στο viva για την ορθοτητα των στοιχείων)

Αν ολα είναι σωστά θα μπορείς να κάλεις και να δέχεσαι κλήσεις. (με βάση τον τιμοκαταλογο της viva)

Δοκιμασμένο σε android+ios voip.viva.gr σαν domain/server, works every time

Τελευταία επεξεργασία από: Billyz, 25/02/2011 - 16:01

#27   ioanniskar

ioanniskar

iPH Member

• 332 μηνύματα
  • GameCenter:ioanniskar

Δημοσίευση 16/03/2011 - 21:27

Πραγματικά πολύ καλή η λύση του viva.
Πλέον ενώ έχω σταθερό τηλέφωνο σπίτι μου το χρησιμοποιώ σαν κύριο τηλέφωνο για να κάνω κλήσεις λόγω των πολύ χαμηλών χρεώσεων κάνοντας χρήση του Netfaster modem μου. Έχω βάλει τις ρυθμίσεις του viva στο modem, έχω συνδέσει πάνω του το σταθερό μου τηλέφωνο και είμαι συνδεδεμένος με το viva 24 ώρες το 24ωρο.
Επιπλέον επικοινωνώ δωρεάν με όλους τους αριθμούς viva ανεξαρτήτως την χώρα που βρίσκεται αυτός που το χρησιμοποιεί. Έτσι επικοινωνώ δωρεάν με γνωστούς μου στο εξωτερικό.
Αν θέλει κανείς να του στείλω πρόσκληση για το viva και να αποκτήσει δωρεάν Ελληνικό νούμερο για 2 μήνες ας μου στείλει pm.

#28   Supermod

Supermod

iPH newbie

• 48 μηνύματα

Δημοσίευση 18/03/2011 - 17:03

Καλησπέρα παιδιά,

μια απορία έχω....πολύ ενδιαφέον όλο αυτό.

Λέτε όμως ότι όταν σε καλεί κάποιος χρεώνεται όσο πάει μια φυσιολογική κλήση σε σταθερό..

Και ρωτάω εγώ:

Πολύς κόσμος, μέσα σε αυτούς και εγώ σπίτι, έχω πρόγραμμα με το οποίο μιλάω δωρεάν σε όλα τα σταθερά.

Αυτό το νουμεράκι συμπεριλαμβάνεται;

Ευχαριστώ Προκαταβολικά

#29   ioanniskar

ioanniskar

iPH Member

• 332 μηνύματα
  • GameCenter:ioanniskar

Δημοσίευση 19/03/2011 - 15:12

Καλησπέρα παιδιά,

μια απορία έχω....πολύ ενδιαφέον όλο αυτό.

Λέτε όμως ότι όταν σε καλεί κάποιος χρεώνεται όσο πάει μια φυσιολογική κλήση σε σταθερό..

Και ρωτάω εγώ:

Πολύς κόσμος, μέσα σε αυτούς και εγώ σπίτι, έχω πρόγραμμα με το οποίο μιλάω δωρεάν σε όλα τα σταθερά.

Αυτό το νουμεράκι συμπεριλαμβάνεται;

Ευχαριστώ Προκαταβολικά

Φυσικά συμπεριλαμβάνεται.
Έχω δει την ανάλυση λογαριασμού όσων με καλούν στο viva και έχουν δωρεάν λεπτά όπως και εσύ. Δεν υπάρχει καμία χρέωση.

#30   Zefurakos

Zefurakos

iPH newbie

• 1 μηνύματα

Δημοσίευση 29/05/2011 - 19:47

παιδια να ρωτησω εαν πχ εγω που εχουμε στο σπιτι πακετο τηλεφωνο και ιντερνετ και οι αστικες κλησεις ειναι απεριοριστες. Σημαινει οτι μπορουν να με καλεσουν απο το σπιτι στο κινητο χωρις χρεωση?

EDIT: συγνωμμη απαντηθηκε η ερωτηση μου απο πανω βιαστηκα να ενημερωθω ζητω συγνωμη

Τελευταία επεξεργασία από: Zefurakos, 29/05/2011 - 19:48

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3