Ψάχνω για μια εφαρμογή που να κάνει τα εξής:
Όταν είμαι σε ένα μέρος, να μπορώ να αποθηκεύω το ακριβές σημείο, μέσω gps, να μετακινώ στο χάρτη την πινέζα αν το gps δε μου βρει το ακριβές σημείο στο οποίο είμαι, να γράφω αν θέλω κανένα σχόλιο ή να τραβάω μια σχετική με το μέρος αυτό φωτογραφία, και όλα αυτά να συγχρονίζονται με κάποιο site όπου θα μπορώ μέσω του account μου να βλέπω ένα χάρτη με τα σημεία που αποθήκευσα, τις σημειώσεις και τις φωτογραφίες.
Αντίστοιχα αν θέλω να αποθηκεύσω κάποια σημεία στο χάρτη από τον ΗΥ μου, κάποιες τοποθεσίες πχ για να μην ξεχάσω να τις επισκεφθώ, να το κάνω και να τα βλέπω μετά στο κινητό μου.
Τέλος, να μπορώ να κάνω share το χάρτη ή κάποιο συγκεκριμένο σημείο, πχ μέσω των συντεταγμένων του.
Υπάρχει τέτοια εφαρμογή? Θα ταξιδέψω σε λίγες μέρες και θέλω να 'αποθηκεύσω' κάποια μέρη που θα ανακαλύψω για να τα θυμάμαι και να τα προτείνω σε φίλους μου.
Ναι, ξέρω τι θα μου πειτε, την μανίσια εφαρμογή 'Χάρτες' περιγράφω. Όμως αν δεν κάνω λάθος δε μπορείς να μετακινήσεις τη μπλε τελεία αν θεωρείς ότι το GPS κάνει λάθος [σχεδόν πάντα συμβαίνει αυτό, έστω και για λίγα μέτρα] κι επίσης δε νομίζω να υποστηρίζει όλα τα υπόλοιπα που ζητάω.
Ίσως ένα travel app που δε γνωρίζω την ύπαρξή του να τα κάνει όλα αυτά

Γνωρίζει κανείς κάτι σχετικό? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!