service germanos
Δημοσίευση 02/09/2010 - 10:31
Ad
Δημοσίευση 02/09/2010 - 10:36
ειχα προβλημα με το 3GS μου το οποιο ειχα αγορασει απο cosmote το πηγα στο καταστημα που το αγορασα κ μου ειπαν πως θα πρεπει να απευθυνθω στον γερμανο. Για να μην τα πολυλογο πηγα στο γερμανο και το εδωσα για επισκευη , ρωτησα που το στελνουν και μου ειπαν πως το επισκευαζει ο γερμανος καθως εχει εξουσιοδοτημενο service για iphone....γνωριζετε κατι? αν υσχυει?
δεν υπαρχει τεχνικος στην Ελλαδα (και πιστευω παγκοσμιως) που να "επισκευαζει" iphones, και δεν μιλαω για αναβαθμιση ή restore. Τα προβληματικα επιστρεφονται στη μαμα και ή ανακυκλωνονται ή αντικαθιστονται τα προβληματικα τους μερη.
Δημοσίευση 02/09/2010 - 10:40
Δημοσίευση 02/09/2010 - 11:16
Δημοσίευση 02/09/2010 - 11:31
Και δεν ειναι ραδιο αρβυλα

Δημοσίευση 06/09/2010 - 00:35
Αξιότιμε κ. ...........,
Ευχαριστούμε για την προτίμηση που δείχνετε στο Δίκτυο Καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ.
Σας ενημερώνουμε ότι το κεντρικό μας Service είναι εξουσιοδοτημένο service για τα κινητά τηλέφωνα I-Phone.
Η επικοινωνία σας με εμάς είναι πάντοτε ευπρόσδεκτη και αποτελεί ευκαιρία για να γινόμαστε συνεχώς καλύτεροι.
Εάν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε ένα από τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ ή την " on-line επικοινωνία " στην ιστοσελίδα μας www.germanos.gr ή καλέστε τη Γραμμή Επικοινωνίας Καταναλωτή (χωρίς χρέωση από σταθερό τηλέφωνο) : 800-11-40000 ή 210-8006000 (από κινητό με χρέωση) και θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.
Ευχαριστούμε για την επικοινωνία,
Τμήμα Διαχείρισης Πελατών
Δικτύου Καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ
Δημοσίευση 06/09/2010 - 10:17
Δημοσίευση 06/09/2010 - 10:28
1ος) Αν το πας έξω στα γνωστά μαγαζιά στην Αθήνα για service, πιθανότατα να σε χρεώσουν κάπου στο 150€ κάτι το οποίο σε μένα δεν πολυκάθεται καλά γιατί θα του βάλουν χέρι και ένας Θεός ξέρει τι ανταλλακτικό.
2ος) Το ανακατασκευασμένο τηλέφωνο μέσα σε πολλά εισαγωγικά είναι ένα "καινούργιο τηλέφωνο" χωρίς γρατζουνιές χτυπήματα κτλ.
Με το 2G ακολούθησα ένα 3ο δρόμο, αγόρασα πολύ φθηνά (40-50€) ένα 2G το οποίο δεν έδειχνε σημεία ζωής (δλδ μάλλον η logic board το είχε αποχαιρετήσει) τα άνοιξα και τα 2 και μετέφερα απο το 2ο τηλέφωνο στο δικό μου την commboard. Ήταν μανίκι το όλο θέμα, αναγκάστηκα να πάω και σε ηλεκτρονικό για το καλάϊ στις επαφές γιατί τα αντίστοιχα του εμπορίου είναι πολύ χοντρά αλλά το όλο θέμα μου στοίχησε στα 60€. Παίρνεις ένα σοβαρό ρίσκο όμως, που με το 2G ήμουν διατεθημένος να το πάρω, με το 3GS δεν νομίζω ;/
Τελευταία επεξεργασία από: Smaug, 06/09/2010 - 10:29
Δημοσίευση 06/09/2010 - 10:35
Δημοσίευση 06/09/2010 - 10:36
παιδια ολα τα ακταστηματα σελνουν τα IPHONE ΣΕ μια εταιρια που εχει το service και της sony ερικσον και την νοκια και της htc..δουλευει κολητος μου εκει και ξερω οτι η apple paidia ειναι πολυ αυστηρη στο θεμα εγγυηση...στην αρχη τα παιδια στο σερβις εβγαζαν διαφορα για εγγυηση και η apple den toys plirone..εχουν καποιους ελεχνους με αισθητηρες που βλαιπουν αν εχει υγρασια και πολλα τετια...ο φιλος μου μου λεει απλα να φυσας το βυσμα που φωρτιζει και να παει μεσα υγρασια το βγαζουν εκτος. Αλλα το κοστος αλλης συσκευης ειναι 170+φπα οποτε δεν ξερω ποσο σε συμφερει.Το restore 1002, αν θυμάμαι καλά είναι πρόβλημα με την baseband του τηλεφώνου, το οποίο μόνο σαν ανταλλακτικό στο 2G τότε ήθελε ένα 100€. Αν δεν αναλάβεις να το κάνεις και μόνος σου το κόστος ανεβαίνει πάρα πολύ. Δίκοπο μαχαίρι είναι, εγώ μάλλον θα έδινα τα 220€ για να πάρω ανακατασκευασμένο για 2 λόγους.
1ος) Αν το πας έξω στα γνωστά μαγαζιά στην Αθήνα για service, πιθανότατα να σε χρεώσουν κάπου στο 150€ κάτι το οποίο σε μένα δεν πολυκάθεται καλά γιατί θα του βάλουν χέρι και ένας Θεός ξέρει τι ανταλλακτικό.
2ος) Το ανακατασκευασμένο τηλέφωνο μέσα σε πολλά εισαγωγικά είναι ένα "καινούργιο τηλέφωνο" χωρίς γρατζουνιές χτυπήματα κτλ.
Με το 2G ακολούθησα ένα 3ο δρόμο, αγόρασα πολύ φθηνά (40-50€) ένα 2G το οποίο δεν έδειχνε σημεία ζωής (δλδ μάλλον η logic board το είχε αποχαιρετήσει) τα άνοιξα και τα 2 και μετέφερα απο το 2ο τηλέφωνο στο δικό μου την commboard. Ήταν μανίκι το όλο θέμα, αναγκάστηκα να πάω και σε ηλεκτρονικό για το καλάϊ στις επαφές γιατί τα αντίστοιχα του εμπορίου είναι πολύ χοντρά αλλά το όλο θέμα μου στοίχησε στα 60€. Παίρνεις ένα σοβαρό ρίσκο όμως, που με το 2G ήμουν διατεθημένος να το πάρω, με το 3GS δεν νομίζω ;/
Δημοσίευση 06/09/2010 - 10:39
δεν σκεφτομαι να βαλω χερι μονος μου καθοτι ειμαι ασχετος. αυτα τα γνωστα μαγαζια στην αθηνα που ειναι μπορεις να μου πεις?
http://www.9volto.gr/menu/
http://www.iphonerepair.gr/
Νομίζω είναι ακόμα κανα 2, αλλά δεν θυμάμαι τα ονόματα τους, όποιος γνωρίζει..
Δημοσίευση 06/09/2010 - 10:56
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες