βοηθεια στο jailbreak
Δημοσίευση 02/09/2010 - 12:56
- Some People Play the Game ......Others Change it........Powered By BlackBerry PassPort .
Ad
Δημοσίευση 02/09/2010 - 13:26
Παιδια κανεις?εκανα το i phone 4 jailbreak .Μπηκα στο cybia πατησα make my life easier kai τωρα στο εικονιδio cybia πανω μου βγαζει ενα στρογγυλο κοκκινο εικονιδιο με τον αρθμο 2.Μολις μπω στο cybia μου λεει πανω πανω this device has a pending TSS repuest.Τη ειναι ολα αυτα?ευχαριστω.
- Some People Play the Game ......Others Change it........Powered By BlackBerry PassPort .
Δημοσίευση 02/09/2010 - 13:29
Το pending tss request ειναι που το cydia κανει backup τα SHSH μονο του και θελει καποιες μερες
Δημοσίευση 02/09/2010 - 13:38
σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.Το έκλεισα το ξανά άνοιξα το κινητό αλλα το 2 δεν έφυγε .Τη μπορεί να ειναι γ...ο?Δοκιμασε να κανεισ μια επανεκκινιση, μετα απλα ανοιξε το Cydia και δες αν το κοκκινο "2" ειναι ακομα εκει. Αν εχει φυγει εισαι ΟΚ
Το pending tss request ειναι που το cydia κανει backup τα SHSH μονο του και θελει καποιες μερες
Δημοσίευση 02/09/2010 - 14:08
για να φύγει πρέπει να συνδεθώ μεσώ cydia?Σαν εικονίδιο μου το βγάζει το 2 πάνω από το εικονίδιο του cydia χωρίς να συνδεθώ.Δεν εχω ρουτερ ασύρματο στο σπίτι ,να το δοκιμάσω το απόγευμα με wi-fi συνδέσει μήπως φύγει?σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.Το έκλεισα το ξανά άνοιξα το κινητό αλλα το 2 δεν έφυγε .Τη μπορεί να ειναι γ...ο?
Δημοσίευση 02/09/2010 - 14:28
για να φύγει πρέπει να συνδεθώ μεσώ cydia?Σαν εικονίδιο μου το βγάζει το 2 πάνω από το εικονίδιο του cydia χωρίς να συνδεθώ.Δεν εχω ρουτερ ασύρματο στο σπίτι ,να το δοκιμάσω το απόγευμα με wi-fi συνδέσει μήπως φύγει?
αν εννοεις ενα 2 σε κοκκινo πλαισιο πανω στο εικονιδιο του cydia τοτε απλα σε ενημερωνει οτι εχεις updates κ να πας να τα κανεις!
αντιστοιχο με το app store. οποτε μολις μπεις ιντερνετ απο wifi, μπες στο cydia, πατα τη μεσαια καρτελα που λεει update κ πατα το update πανω δεξια.
μετα θα φυγει το κακο κοκκινο 2!!!
Δημοσίευση 02/09/2010 - 21:43
Ευχαριστώ πολύ το έσβησα το κακό κόκκινο 2.Να είσαι καλάαν εννοεις ενα 2 σε κοκκινo πλαισιο πανω στο εικονιδιο του cydia τοτε απλα σε ενημερωνει οτι εχεις updates κ να πας να τα κανεις!
αντιστοιχο με το app store. οποτε μολις μπεις ιντερνετ απο wifi, μπες στο cydia, πατα τη μεσαια καρτελα που λεει update κ πατα το update πανω δεξια.
μετα θα φυγει το κακο κοκκινο 2!!!
Δημοσίευση 03/09/2010 - 08:02
Ευχαριστώ πολύ το έσβησα το κακό κόκκινο 2.Να είσαι καλά
να σε καλα φιλος!
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες