Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

βοηθεια στο jailbreak

• Please log in to reply
7 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1   canecorso

canecorso

iPH Elite Poster

• 1,973 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad mini 4 +4G

Δημοσίευση 02/09/2010 - 12:56

εκανα το i phone 4 jailbreak .Μπηκα στο cybia πατησα make my life easier kai τωρα στο εικονιδio cybia πανω μου βγαζει ενα στρογγυλο κοκκινο εικονιδιο με τον αρθμο 2.Μολις μπω στο cybia μου λεει πανω πανω this device has a pending TSS repuest.Τη ειναι ολα αυτα?ευχαριστω.
  • Some People Play the Game ......Others Change it........Powered By BlackBerry PassPort .

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   canecorso

canecorso

iPH Elite Poster

• 1,973 μηνύματα

Δημοσίευση 02/09/2010 - 13:26

εκανα το i phone 4 jailbreak .Μπηκα στο cybia πατησα make my life easier kai τωρα στο εικονιδio cybia πανω μου βγαζει ενα στρογγυλο κοκκινο εικονιδιο με τον αρθμο 2.Μολις μπω στο cybia μου λεει πανω πανω this device has a pending TSS repuest.Τη ειναι ολα αυτα?ευχαριστω.

Παιδια κανεις?
  • Some People Play the Game ......Others Change it........Powered By BlackBerry PassPort .

#3   omokas

omokas

iPH Contributor

• 1,188 μηνύματα
  • Twitter:@orestismokas
  • Κινητό: iPhone 5

Δημοσίευση 02/09/2010 - 13:29

Δοκιμασε να κανεισ μια επανεκκινιση, μετα απλα ανοιξε το Cydia και δες αν το κοκκινο "2" ειναι ακομα εκει. Αν εχει φυγει εισαι ΟΚ :)

Το pending tss request ειναι που το cydia κανει backup τα SHSH μονο του και θελει καποιες μερες :)

#4   canecorso

canecorso

iPH Elite Poster

• 1,973 μηνύματα

Δημοσίευση 02/09/2010 - 13:38

Δοκιμασε να κανεισ μια επανεκκινιση, μετα απλα ανοιξε το Cydia και δες αν το κοκκινο "2" ειναι ακομα εκει. Αν εχει φυγει εισαι ΟΚ :)

Το pending tss request ειναι που το cydia κανει backup τα SHSH μονο του και θελει καποιες μερες :)

σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.Το έκλεισα το ξανά άνοιξα το κινητό αλλα το 2 δεν έφυγε .Τη μπορεί να ειναι γ...ο?

#5   canecorso

canecorso

iPH Elite Poster

• 1,973 μηνύματα

Δημοσίευση 02/09/2010 - 14:08

σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.Το έκλεισα το ξανά άνοιξα το κινητό αλλα το 2 δεν έφυγε .Τη μπορεί να ειναι γ...ο?

για να φύγει πρέπει να συνδεθώ μεσώ cydia?Σαν εικονίδιο μου το βγάζει το 2 πάνω από το εικονίδιο του cydia χωρίς να συνδεθώ.Δεν εχω ρουτερ ασύρματο στο σπίτι ,να το δοκιμάσω το απόγευμα με wi-fi συνδέσει μήπως φύγει?

#6   ckyrias

ckyrias

iPH Enthousiast

• 439 μηνύματα

Δημοσίευση 02/09/2010 - 14:28

για να φύγει πρέπει να συνδεθώ μεσώ cydia?Σαν εικονίδιο μου το βγάζει το 2 πάνω από το εικονίδιο του cydia χωρίς να συνδεθώ.Δεν εχω ρουτερ ασύρματο στο σπίτι ,να το δοκιμάσω το απόγευμα με wi-fi συνδέσει μήπως φύγει?

αν εννοεις ενα 2 σε κοκκινo πλαισιο πανω στο εικονιδιο του cydia τοτε απλα σε ενημερωνει οτι εχεις updates κ να πας να τα κανεις!
αντιστοιχο με το app store. οποτε μολις μπεις ιντερνετ απο wifi, μπες στο cydia, πατα τη μεσαια καρτελα που λεει update κ πατα το update πανω δεξια.
μετα θα φυγει το κακο κοκκινο 2!!! :)

#7   canecorso

canecorso

iPH Elite Poster

• 1,973 μηνύματα

Δημοσίευση 02/09/2010 - 21:43

αν εννοεις ενα 2 σε κοκκινo πλαισιο πανω στο εικονιδιο του cydia τοτε απλα σε ενημερωνει οτι εχεις updates κ να πας να τα κανεις!
αντιστοιχο με το app store. οποτε μολις μπεις ιντερνετ απο wifi, μπες στο cydia, πατα τη μεσαια καρτελα που λεει update κ πατα το update πανω δεξια.
μετα θα φυγει το κακο κοκκινο 2!!! :)

Ευχαριστώ πολύ το έσβησα το κακό κόκκινο 2.Να είσαι καλά :)

#8   ckyrias

ckyrias

iPH Enthousiast

• 439 μηνύματα

Δημοσίευση 03/09/2010 - 08:02

Ευχαριστώ πολύ το έσβησα το κακό κόκκινο 2.Να είσαι καλά :)

να σε καλα φιλος!

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες