Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Απορια για "Do-it-yourself" microsim

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
47 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#46   miotesoro

miotesoro

iPH Enthousiast

• 407 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 2
  • GameCenter:miotesoro

Δημοσίευση 09/09/2010 - 14:28

πολύ ταλαιπωρία πάντως..έχω γύρω στις 6-7 για προπόνηση,έκοψα 2-3,χώρεσαν μια χαρά,έβγαλα και το πιν αλλά ρε γαμώτο δεν τις αναγνωρίζει! >:(
Το θέμα είναι ότι όλεσ αυτές έχουν το μικρό μεταλλικό οπότε έχεις πολύ χώρο!Η κανονική μου έχει το μεγάλο και φοβούμαι :P

πήγα και wind κ μου είπανε οι micro-sim προς το παρών είναι μόνο για συνδέσεις...(έχω καρτοκινητό)..ε μετά τι να τους πείς!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#47   Agnwristos

Agnwristos

iPH Contributor

• 926 μηνύματα
  • GameCenter:Agnwristos

Δημοσίευση 09/09/2010 - 14:31

λες να βρω εδω στην ελλαδα σε καλη τιμη?? λογω ηλικιας δεν μπορω να βγαλω πιστωτικη αρα ουτε paypal για ebay και το κοφτακι στο gsmcorner.gr εχει διπλασια τιμη απο εξωτερικο... :/ παντως ευχαριστω για την απαντηση, ισως δοκιμασω την αγγελια τελικα....

Δέν χρειάζεται πιστωτική.. Δοκίμασε να πείσεις τους γονείς σου για μια Pre-Paid κάρτα..

#48   melaslog

melaslog

iPH Enthousiast

• 467 μηνύματα

Δημοσίευση 09/09/2010 - 14:34

Εγώ πήρα what;s up από cosmote και μου είπαν έλα άυριο να σου δώσουμε και την microsim γιατί θέλει 1 ημέρα για ενεργοποίηση το καινούργιο what s up.
Θα μου την έδιναν και επιτόπου την micro αλλά θα λειτουργούσε μια μέρα μετά. Δεν την πήρα για να δοκιμάσω με το what s up αν την κόψω καλά. Αν όχι θα πάω αύριο για την μικρή.

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4

0 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες