Απορια για "Do-it-yourself" microsim
Δημοσίευση 03/09/2010 - 01:12
Ad
Δημοσίευση 03/09/2010 - 01:17
Καλησπερα σε ολους!! θα θελα να κανω μια ερωτηση για τους κατοχους iphone 4!! εχει δοκιμασει κανεις απο το φορουμ να κοψει μονος του την sim του σε microsim?? οσο εψαξα στο ιντερνετ ειδα περιπτωσεις ανθρωπων που κατεστρεφαν την sim τους ετσι... εγω βρηκα τον οδηγο που επισυναπτω ο οποιος μου φανηκε εξυπνος αλλα δεν ειμαι βεβαιος για το ποσο σωστος ειναι... αν υπαρχει καποιος που τα καταφερε μηπως θα μπορουσε να βοηθησει παρακαλω?? :S
δεν ειδα τον οδηγό η αληθεια ειναι υπάρχουν ομως ειδικα κοφτακια που το κανουν αυτο αψογα.Βαλε μια αγγελια λοιπον κ καποιος θα βρεθει.
Δημοσίευση 03/09/2010 - 01:21
δεν ειδα τον οδηγό η αληθεια ειναι υπάρχουν ομως ειδικα κοφτακια που το κανουν αυτο αψογα.Βαλε μια αγγελια λοιπον κ καποιος θα βρεθει.
λες να βρω εδω στην ελλαδα σε καλη τιμη?? λογω ηλικιας δεν μπορω να βγαλω πιστωτικη αρα ουτε paypal για ebay και το κοφτακι στο gsmcorner.gr εχει διπλασια τιμη απο εξωτερικο... :/ παντως ευχαριστω για την απαντηση, ισως δοκιμασω την αγγελια τελικα....
Τελευταία επεξεργασία από: uriaman1, 03/09/2010 - 01:22.
Δημοσίευση 03/09/2010 - 01:27
Σιγουρα καποια παιδια απο εδω εχουν αγοράσει.κοφτακι αλλα να σου πω και κατι ? εγω θα το προσπαθουσα κ ας την χαλουσα 10 ευρω κανει ..... η εμπειρία.λες να βρω εδω στην ελλαδα σε καλη τιμη?? λογω ηλικιας δεν μπορω να βγαλω πιστωτικη αρα ουτε paypal για ebay και το κοφτακι στο gsmcorner.gr εχει διπλασια τιμη απο εξωτερικο... :/ παντως ευχαριστω για την απαντηση, ισως δοκιμασω την αγγελια τελικα....
Δημοσίευση 03/09/2010 - 01:31
Σιγουρα καποια παιδια απο εδω εχουν αγοράσει.κοφτακι αλλα να σου πω και κατι ? εγω θα το προσπαθουσα κ ας την χαλουσα 10 ευρω κανει ..... η εμπειρία.
ναι το σκεφτομαι και αυτο... αλλωστε λογω απωλειας μολις εβγαλα καινουρια σιμ οποτε δεν εχει καμια επαφη μεσα... παντως εχουμε δει να δουλευει η μεθοδος με το ψαλιδακι??
Δημοσίευση 03/09/2010 - 01:34
Ψαλιδακι λες το κοφτακι ? ναι εγγυημενα δουλευει αυτο.ναι το σκεφτομαι και αυτο... αλλωστε λογω απωλειας μολις εβγαλα καινουρια σιμ οποτε δεν εχει καμια επαφη μεσα... παντως εχουμε δει να δουλευει η μεθοδος με το ψαλιδακι??
Δημοσίευση 03/09/2010 - 01:35
Το ιδιο template χρησιμοποιησα
Τελευταία επεξεργασία από: omokas, 03/09/2010 - 01:39.
Δημοσίευση 03/09/2010 - 01:36
Ψαλιδακι λες το κοφτακι ? ναι εγγυημενα δουλευει αυτο.
ψαλιδακι λεω τη μεθοδο που σχεδιαζεις που θα κοψεις και κοβεις με ψαλιδι.... το κοφτακι μακαρι να το βρισκα γιατι το χω δει σε βιντεακια στο youtube και την κανει μια χαρα την δουλεια του!!
Δημοσίευση 03/09/2010 - 01:44
ψαλιδακι λεω τη μεθοδο που σχεδιαζεις που θα κοψεις και κοβεις με ψαλιδι.... το κοφτακι μακαρι να το βρισκα γιατι το χω δει σε βιντεακια στο youtube και την κανει μια χαρα την δουλεια του!!
Οι περισσότεροι αυτο έχουν κάνει.
Δημοσίευση 03/09/2010 - 01:46
Δεν χρειαζετε να παρεις κοφτακι. Εγω εκοψα 4 σιμ σε μικροσιμ και ολες λειτουργουν ΟΚ
Χαχαχα η δευτερη στο τσακ στην γλύτωσε ετσι ?
Δημοσίευση 03/09/2010 - 01:46
Χαχαχα η δευτερη στο τσακ στην γλύτωσε ετσι ?
Ναι, αλλα λειτουργει μια χαρα + τσαμπα ιντερνετ 1500μεγα τον μηνα
Τελευταία επεξεργασία από: omokas, 03/09/2010 - 01:47.
Δημοσίευση 03/09/2010 - 01:49
Δεν χρειαζετε να παρεις κοφτακι. Εγω εκοψα 4 σιμ σε μικροσιμ και ολες λειτουργουν ΟΚ
ωραιος φιλε μου!! τι χρησιμοποιησες για να σχεδιασεις γραμμες πανω στη σιμ ωστε να ξερεις που να κοψεις??
Δημοσίευση 03/09/2010 - 01:51
ωραιος φιλε μου!! τι χρησιμοποιησες για να σχεδιασεις γραμμες πανω στη σιμ ωστε να ξερεις που να κοψεις??
Απλο μολυβι, επειδη το στυλο δεν φαινοταν... Μαλιστα χαραξα και λιγο καποιες σιμ με κοπιδι για να ξερω ακριβος που θα την κοψω. Αν την κοψεις λιγο στραβα εισαι ΟΚ
Οτι βοηθεια θελεις κανε ποστ στο τοπικ αυτο
Α, και για να κρατιεται η ΣΙΜ πανω στο χαρτι που εχει το σχεδιο και τις γραμμες, χρησιμοποιησα λιγη κολα (οχι ρευστη) την αλλη για τα χαρτια..
Τελευταία επεξεργασία από: omokas, 03/09/2010 - 01:52.
Δημοσίευση 03/09/2010 - 01:52
Απλο μολυβι, επειδη το στυλο δεν φαινοταν... Μαλιστα χαραξα και λιγο καποιες σιμ με κοπιδι για να ξερω ακριβος που θα την κοψω. Αν την κοψεις λιγο στραβα εισαι ΟΚ
Οτι βοηθεια θελεις κανε ποστ στο τοπικ αυτο
Η ενα πολυ ψιλο μαρκαδορακι ισως.. ακομα καλυτερα.
Δημοσίευση 03/09/2010 - 01:53
Η ενα πολυ ψιλο μαρκαδορακι ισως.. ακομα καλυτερα.
Ναι απλα με το κοπιδι ειναι πιο ιδιες και πιο λεπτες οι γραμμες και ξερεις τι να κοψεις
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2
0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες