Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

ταξίδεψε απο το κινητο σου

• Please log in to reply
11 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1   lerass

lerass

iPH newbie

• 28 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 06/09/2010 - 21:50

σε αυτο το φανταστικο app το igreekislands http://itunes.apple....d389989156?mt=8
ειδα τις ομορφιες τις σκοπελου (μεχρι στιγμης φανταζομαι ) σε 360 πανοραματα φοβερης πιοτητας χωρις καν να κουνιθω απο την θεση μου
αξιζει πιστευω αυτο να το δουμε και για τα υπολοιπα νισια μας πολη καλη δουλεια την εκαναν και ελληνες απο τι βλεπω

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   moviemaker

moviemaker

-

• 1,078 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 06/09/2010 - 22:03

Ακριβό για ενα νησί μόνο πολύ Photoshop που κάνει τις Φωτο plastic k fake. Γνώμη μου.
Αν τους ξέρεις πες το τους.

#3   lerass

lerass

iPH newbie

• 28 μηνύματα

Δημοσίευση 08/09/2010 - 14:24

εγω αυτο το plastik και fake δεν το βλεπω, αληθεια πως το κανεις αυτο στο photoshop με ενδιαφερει να μου ελεγες ,
φυσικα δεν τους ξερω για να τους μεταφερω τα παραπονα παρολαυτα ανεβασα ενα βιντεο στο youtube
να το δειτε ολοι

#4   moviemaker

moviemaker

-

• 1,078 μηνύματα

Δημοσίευση 08/09/2010 - 14:41

Σαφώς με αυτό που είδα (μιας κ δεν την αγόρασα)μου άλλαξες οφείλω να ομολογήσω την πρώτη μου άποψη η μάλλον την μαλάκωσες αλλά εξακολουθώ να πιστεύω οτι ειναι ακριβή. σε τέτοια ποιότητα με συμπλέγματα νησιών θα έσκιζε. ελπίζω να το δουν αυτοί που την έφτιαξαν κ να το λάβουν υπ'οψιν.οσο για το Photoshop h όποιο τέτοιο εργαλείο για βιντεο κ εικόνα,σου λεω οτι κανει την Αντζελα 40 χρονια μικρότερη. να χρωματίσει μια βουκαμβίλια περισσότερο και να βάλει ενα συνεφακι στον ηλιο , ειναι παιχνιδάκι.υπαρχουν βιβλια αναλογα με το πρόγραμμα που θελεις να μάθεις.

και οτι θελουμε 10 Prom.Codes για να εχουμε καλυτερη αποψη. :P

Τελευταία επεξεργασία από: moviemaker, 08/09/2010 - 14:49.

#5   lerass

lerass

iPH newbie

• 28 μηνύματα

Δημοσίευση 08/09/2010 - 20:06

αυτα τα promo codes δεν ξερω τι ειναι η γνωμη σεβαστη γιαυτο αλλοστε ειναι και τα forum να γραφουμε και να συζηταμε παντος η συγκεκριμενη εφαρμογη με αιφνιδιασε οταν την αγορασα γιατι δεν εχω ξαναδει τοσο ζωντανα χρωματα και γενικοτερα αυτο το 360 σε ταξιδευει

#6   HarKal

HarKal

iPH newbie

• 83 μηνύματα
  • Twitter:@harkal
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 2 +3G
  • GameCenter:harkalos

Δημοσίευση 22/12/2010 - 18:17

Σαφώς με αυτό που είδα (μιας κ δεν την αγόρασα)μου άλλαξες οφείλω να ομολογήσω την πρώτη μου άποψη η μάλλον την μαλάκωσες αλλά εξακολουθώ να πιστεύω οτι ειναι ακριβή. σε τέτοια ποιότητα με συμπλέγματα νησιών θα έσκιζε. ελπίζω να το δουν αυτοί που την έφτιαξαν κ να το λάβουν υπ'οψιν.οσο για το Photoshop h όποιο τέτοιο εργαλείο για βιντεο κ εικόνα,σου λεω οτι κανει την Αντζελα 40 χρονια μικρότερη. να χρωματίσει μια βουκαμβίλια περισσότερο και να βάλει ενα συνεφακι στον ηλιο , ειναι παιχνιδάκι.υπαρχουν βιβλια αναλογα με το πρόγραμμα που θελεις να μάθεις.

και οτι θελουμε 10 Prom.Codes για να εχουμε καλυτερη αποψη. :P

Καλησπέρα! Φρέσκος στο forum βλέπω ότι μιλάτε για μια από τις εφαρμογές μου! Ωραία! :) Οι φωτογραφίες δεν είναι στο photoshop. Είναι απλά όλες τραβιγμένες HDR. Η τεχνική αυτή επιτρέπει την καλύτερη αποτύπωση των χρωμάτων σε εικόνες με μεγάλες διαφοροποιήσεις φωτός. Στο εγγυώμαι πως το photoshop δεν χρησιμοποιήθηκε πουθενά στο συγκεκριμένο app, και γενικά δεν έγινε "ρετουσάρισμα" στις εικόνες.

Ο σκοπός ήταν να φτιάξουμε και άλλα νησιά αλλά δυστυχώς λόγο χαμηλής οικονομικής απόδοσης και υψηλού κόστους υλοποίησης μάλλον δεν θα τα καταφέρουμε.

Όσο για την τιμή μακάρι να μπορούσαμε να το βάλουμε πιο κάτω...

(θα επανέλθω με τα promo codes...)

#7   HarKal

HarKal

iPH newbie

• 83 μηνύματα

Δημοσίευση 22/12/2010 - 18:19

αυτα τα promo codes δεν ξερω τι ειναι η γνωμη σεβαστη γιαυτο αλλοστε ειναι και τα forum να γραφουμε και να συζηταμε παντος η συγκεκριμενη εφαρμογη με αιφνιδιασε οταν την αγορασα γιατι δεν εχω ξαναδει τοσο ζωντανα χρωματα και γενικοτερα αυτο το 360 σε ταξιδευει

Ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σου λόγια! Πραγματικά το εκτιμούμε βαθύτατα!

#8   nikosjc

nikosjc

iPH Member

• 254 μηνύματα

Δημοσίευση 22/12/2010 - 19:09

Πολύ ωραία εφαρμογή φαίνεται! Δουλεύει και το γυροσκόπιο?

#9   HarKal

HarKal

iPH newbie

• 83 μηνύματα

Δημοσίευση 22/12/2010 - 23:47

Ευχαριστούμε! Το γυροσκόπιο όχι. Μόνο accelerometer, αν και είναι στα TODO... :)

Σας προσφέρω και πέντε promo codes που υποσχέθηκα, για να δοκιμάσετε δωρεάν την εφαρμογή:

PEY4ETM6KJJR
4FAHXJEXNLEP
TNN3PRAX4PFH
647MF7HKA3AP
TR9LN7EMRKMX

#10   DINFUN

DINFUN

-

• 16,182 μηνύματα

Δημοσίευση 23/12/2010 - 00:04

Ευχαριστούμε και καλές πωλήσεις... Εγώ πήρα TR9LN7EMRKMX.. Thanks!

#11   Leroi

Leroi

iPH Enthousiast

• 382 μηνύματα

Δημοσίευση 23/12/2010 - 00:08

Ευχαριστώ πολύ. Καλή συνέχεια από εδώ και ντουφεξής!

TNN3PRAX4PFH

Τελευταία επεξεργασία από: Leroi, 23/12/2010 - 00:08.

#12   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113,616 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 23/12/2010 - 00:08

Ευχαριστώ πολύ. Πήρα το 4FAHXJEXNLEP.
| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif