Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Νέο iPad 2 συντομα?

• Please log in to reply
22 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#16   Sofoklis

Sofoklis

iPH Enthousiast

• 364 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 09/09/2010 - 23:30

Παιδιά προσέξτε όμως τι λέει. Λέει ότι ο Steve είπε ότι τον Νοέμβριο θα έχει αυτό το χαρακτηριστικό που είναι για την κάμερα. Μα αφού το iPad δεν έχει κάμερα πως θα το έχει; Ο μόνος τρόπος είναι να βγει καινούργιο iPad. Δεν υπάρχει άλλος. Εσείς τι λέτε επί αυτού;

Οι πιθανότητες κατά την γνώμη μου είναι οι εξής. Η αρίθμηση ταξινομεί την επικρατέστερη.

01) Η προσεχής αναβάθμιση λειτουργικού του iPad τον Νοέμβριο θα περιλαμβάνει λειτουργία μεταφοράς images από iPhone ίσως και live video όπως το app Camera for iPad http://goo.gl/lV9o και άλλες.
.
.
.
.
05) Θα ανακοινωθεί επτάιντσο iPad micro ή κάτι σχετικό το οποίο θα αποτελεί παράλληλη σειρά, για διαφορετική αγορά και ανάγκες. Δεν θα αντικαθιστά το τρέχον iPad.
.
.
...
45) Η Apple θα ανακοινώσει τριαντάπινο Camera for iPad accessory που θα συνδέεται στην συσκευή.
.
..
..
.
9999999999999999999999) Η Apple θα ανακοινώσει νέο μοντέλο iPad, περισσότερων δυνατοτήτων το οποίο θα αντικαθιστά το τρέχον.

Τελευταία επεξεργασία από: Sofoklis, 09/09/2010 - 23:33.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#17   creative21

creative21

iPH newbie

• 91 μηνύματα

Δημοσίευση 10/09/2010 - 08:15

παιδια αυτα που εγω θελω να εχει ειναι τα εξεις

1) να ειναι ποιο λεπτο
2) να ειναι πολυ ποιο ελαφρη. μου πιανεται το χερι συνεχως!!!
3) να αποκτισει απο πισω μια αναδιπλουμενη βαση για να καθεται στα τραπεζια.
4) ram 512 και επεγεργαστη περιπου στο 1,5 ghz
5) retina desplay παση θυσιας
6) μπροστινη καμερα παση θυσιας
7) καλυτερα συμβολαια για το ιντερνετ. ειναι απατη τα 2gb να κανουνε 25 δολαρια. αισχος.

να ρωτησω κατι παιδια. εσεις που εχετε το 3g μοντελο μπορειτε να βαλετε οποια καρτα θελετε για ιντερνετ? π.χ. αυτη του κινητου σας? ή πρεπει να εχουμε αυτη που μας δινουν μονο που κανεις ανανεωση καθε 1 μηνα που λεει?( υποθετω γιατι δεν ξερω) εννοειτε να ειναι micro. μην κολησουμε σε λεπτομερειες.

#18   Aelaos

Aelaos

iPH Enthousiast

• 494 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 10/09/2010 - 13:08

παιδια αυτα που εγω θελω να εχει ειναι τα εξεις

1) να ειναι ποιο λεπτο
2) να ειναι πολυ ποιο ελαφρη. μου πιανεται το χερι συνεχως!!!
3) να αποκτισει απο πισω μια αναδιπλουμενη βαση για να καθεται στα τραπεζια.
4) ram 512 και επεγεργαστη περιπου στο 1,5 ghz
5) retina desplay παση θυσιας
6) μπροστινη καμερα παση θυσιας
7) καλυτερα συμβολαια για το ιντερνετ. ειναι απατη τα 2gb να κανουνε 25 δολαρια. αισχος.

να ρωτησω κατι παιδια. εσεις που εχετε το 3g μοντελο μπορειτε να βαλετε οποια καρτα θελετε για ιντερνετ? π.χ. αυτη του κινητου σας? ή πρεπει να εχουμε αυτη που μας δινουν μονο που κανεις ανανεωση καθε 1 μηνα που λεει?( υποθετω γιατι δεν ξερω) εννοειτε να ειναι micro. μην κολησουμε σε λεπτομερειες.

Συμφωνω απόλυτα με τα specs αν το βγάλουν έτσι τότε θα το αλλάξω το παλιό . Εβγαλα την Sim απο το Iphone 4 και την εβαλα στο Ipad 3G και όλα ήταν μια χαρα. Οπότε έτσι κάνω αν θέλω κάπου να εχω internet .Το μειονεκτημα είναι ότι δεν θα έχω τηλέφωνο . Ελπιζω να βγει καμία app που να λύνει το προβλημμα. Το Swirlymessages ειναι προς την σωστη κατευθυνση αντε να δουμε και κανενα swirlycalls να ερθουμε στα ισια μας!

#19   nikosg21

nikosg21

iPH Member

• 308 μηνύματα

Δημοσίευση 10/09/2010 - 13:22

Δε θα μπορούσα να διαφωνήσω περισσότερο, όσον αφορά αυτά που λες περί εργονομίας. Σιγά το εργονομικό! Λες και το κρατάς το μηχάνημα από την πλάτη και όχι από τις άκρες! Ευαγγέλιο διαβάζεις; :)

ημαρτον δλδ, εμ πως το κρατας το ριμαδι :P , για να το κρατησεις απο τις ακρες προυποθετει τh χρηση δυο χεριων , αλλιως με το ενα χερι ειναι σαν να κρατας ενα δισκο απο την ακρη...1) θα σου πιαστει το χερι 2) θα σoυ πεσει...
δυστυχως δεν εχουμε 3 χερια για να κραταμε με τα δυο τις ακρες και με το αλλο να ακουμπαμε την οθονη του ipad....ασε που θα ειναι epic fail να το ισιωσουν απο πισω....

Τελευταία επεξεργασία από: nikosg21, 10/09/2010 - 13:22.

#20   creative21

creative21

iPH newbie

• 91 μηνύματα

Δημοσίευση 10/09/2010 - 14:10

Εγω εχω αλλη αποψη. Θελω το ipad 2 ή 3 να ειναι σαν το iphone 4 επιπεδο με γυαλι. Εμενα μου αρεσει. Απο τοτε που πειρα το iphone 4 οποτε πιανω το ipad μου ξινιζει.

#21   creative21

creative21

iPH newbie

• 91 μηνύματα

Δημοσίευση 10/09/2010 - 14:13

Συμφωνω απόλυτα με τα specs αν το βγάλουν έτσι τότε θα το αλλάξω το παλιό . Εβγαλα την Sim απο το Iphone 4 και την εβαλα στο Ipad 3G και όλα ήταν μια χαρα. Οπότε έτσι κάνω αν θέλω κάπου να εχω internet .Το μειονεκτημα είναι ότι δεν θα έχω τηλέφωνο . Ελπιζω να βγει καμία app που να λύνει το προβλημμα. Το Swirlymessages ειναι προς την σωστη κατευθυνση αντε να δουμε και κανενα swirlycalls να ερθουμε στα ισια μας!

Σε κανοικο ipad χωρις jaliebrake μπορεις να βαλεις την δικια σου καρτα; Βασικα για καρτοκινητο αναρωτιεμε.

Τελευταία επεξεργασία από: creative21, 10/09/2010 - 14:14.

#22   Aelaos

Aelaos

iPH Enthousiast

• 494 μηνύματα

Δημοσίευση 10/09/2010 - 18:35

Σε κανοικο ipad χωρις jaliebrake μπορεις να βαλεις την δικια σου καρτα; Βασικα για καρτοκινητο αναρωτιεμε.

Αρκει να είναι microsim .Υπάρχει και ανάλογο θέμα στο με την Q υπάρχει ένα θέμα αλλά χωρίς να είμαι σίγουρος για αυτό

#23   Aris

Aris

iPH Member

• 223 μηνύματα

Δημοσίευση 10/09/2010 - 18:39

Σε ipad μπορεις να βαλεις οποιαδηποτε καρτα και απο οποιαδηποτε εταιρια θες ειτε καρτοκινητο ειτε συμβολαιο

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2

0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες