Δε θα μπορούσα να διαφωνήσω περισσότερο, όσον αφορά αυτά που λες περί εργονομίας. Σιγά το εργονομικό! Λες και το κρατάς το μηχάνημα από την πλάτη και όχι από τις άκρες! Ευαγγέλιο διαβάζεις; 
Επίσης επειδή τα γραπτά μένουν, μπορείς να δεις και μόνος σου πως δε ρώτησες, τι πρωτοποριακό θα έχει το νέο ιΠαντ, αλλά τι καινούργιο μπορεί να έχει παραπάνω... 
11. Ξέχασα το μαγκ σέιφ αντάπτορα!
στο πρώτο σκέλος της τοποθέτησής σου δεν μπορώ να έχω ασφαλή άποψη μιας και δεν κατέχω την συσκευή. από το λίγο χρόνο που διέθεσα μολαταύτα πάνω του στα fnac πριν το καλοκαίρι, η αίσθηση που μου έδωσε το καπάκι του ήταν φανταστική. στιβαρό και ταυτόχρονα φιλικό στις παλάμες. τώρα σε βάθος χρόνου δεν μπορώ να ξέρω κατά πόσο μπορεί να αρχίζει να γίνεται κουραστικό, αν και πιστεύω ότι αυτό έχει να κάνει περισσότερο με το βάρος του παρά με τις καμπύλες του.
στο δεύτερο τώρα σκέλος, αναφέρω την λέξη "προσθέσουν", πράγμα που υποδηλώνει ότι έχεις κάτι συγκεκριμένο με ότι αυτό φέρει πάνω του, και αναζητάς τί ακριβώς θα μπει παραπάνω. το καλύτερο cpu για παράδειγμα, δεν αποτελεί προσθήκη επιπλέον εξαρτήματος (hardware γενικότερα), προφανώς επειδή απαιτεί την αφαίρεση του υπάρχοντος επεξεργαστή και έπειτα, την αντικατάστασή του από έναν βελτιωμένο/καλύτερο. νομίζω μπέρδεψες λιγάκι τις έννοιες και χωρίς ουσιαστικό λόγο, προσπαθείς να προκαλέσεις ή να έστω να το παίξεις εξυπνάκιας. φιλικά πάντα.