Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Κλειδωμένο iphone 3GS!

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
3 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1   Whisper

Whisper

iPH newbie

• 2 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 08/09/2010 - 09:47

Καλησπέρα σε όλους,

έχω ένα 3GS μαμά (χωρίς δηλ. να είναι σπασμένο) και ό,τι προγράμματα έχει είναι μόνο από AppStore. Εδώ και δύο ημέρες όταν το συνέδεα στο iTunes αρχικά δεν μου το αναγνώριζε (κλειστό γαρ το iphone) ενώ μετά από μερικά hard resets μου έβγαλε τουλάχιστον το μηλαράκι.

ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΛΑ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ THREADS ΤΟΥ FORUM, ΔΟΚΙΜΑΣΑ RESTORE, RECOVERY, ΜΕΤΑ DFU (ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΙΘΑΝΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΤΡΕΧΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΟ PC), ΑΛΛΑΓΗ USB, ΑΛΛΟ PC, ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΚΛΠ (σημ. τα κεφαλαία χρησιμοποιήθηκαν εμφατικά και όχι για εσκεμμένη παράβαση των κανόνων του forum). Εντούτοις, το πρόβλημα παραμένει: το itunes μου τονίζει error 1002 και βέβαια το iphone είναι απενεργοποιημένο.

Να σημειώσω ότι και στα 2 pc's που χρησιμοποίησα τα itunes ήταν τα 10άρια και φουλ updated.

Οποιαδήποτε πρόταση καλοδεχούμενη!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   batjump

batjump

iPH Contributor

• 1.467 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 08/09/2010 - 09:50

Καλησπέρα σε όλους,

έχω ένα 3GS μαμά (χωρίς δηλ. να είναι σπασμένο) και ό,τι προγράμματα έχει είναι μόνο από AppStore. Εδώ και δύο ημέρες όταν το συνέδεα στο iTunes αρχικά δεν μου το αναγνώριζε (κλειστό γαρ το iphone) ενώ μετά από μερικά hard resets μου έβγαλε τουλάχιστον το μηλαράκι.

ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΛΑ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ THREADS ΤΟΥ FORUM, ΔΟΚΙΜΑΣΑ RESTORE, RECOVERY, ΜΕΤΑ DFU (ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΙΘΑΝΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΤΡΕΧΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΟ PC), ΑΛΛΑΓΗ USB, ΑΛΛΟ PC, ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΚΛΠ (σημ. τα κεφαλαία χρησιμοποιήθηκαν εμφατικά και όχι για εσκεμμένη παράβαση των κανόνων του forum). Εντούτοις, το πρόβλημα παραμένει: το itunes μου τονίζει error 1002 και βέβαια το iphone είναι απενεργοποιημένο.

Να σημειώσω ότι και στα 2 pc's που χρησιμοποίησα τα itunes ήταν τα 10άρια και φουλ updated.

Αν ειναι εντος εγγυησης πηγαινε το εκει που το αγορασες
διαφορετικα επικοινωνησε μαζι μου να δουμε τι θα γινει

#3   sz4ever

sz4ever

iPH Member

• 313 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • GameCenter:God1Metal

Δημοσίευση 08/09/2010 - 11:02

Καλησπέρα σε όλους,

το σφαλμα 1002 ειναι σφαλμα του hardware η μονη λυση ειναι service το αναφερει και η apple στην σελιδα της

#4   Whisper

Whisper

iPH newbie

• 2 μηνύματα

Δημοσίευση 08/09/2010 - 11:08

Ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις σας.

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες