Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

iXpenseIt πρόβλημα εμφάνισης

• Please log in to reply
4 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1   gorillas

gorillas

iPH newbie

• 74 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 09/09/2010 - 10:28

Καλημέρα. Εδώ και αρκετούς μήνες χρησιμοποιώ την εφαρμογή ixpenseit για την παρακολούθηση των εξόδων μου. Όλα καλά μέχρι που έγινε η αναβάθμιση στην τελευταία έκδοση. Πλέον στην πάνω μπάρα δεν εμφανίζει τον μέσο ορο των εξόδων μου αλλά μέσο όρο έσοδα+έξοδα (το έχω κυκλώσει με αριθμό 1). Έψαξα τις επιλογές αλλά δεν βρήκα κάτι.

Στην παλαιότερη έκδοση έβαζα χειροκίνητα τα έσοδα και η εφαρμογή απλά αφαιρούσε τα έξοδα εμφανίζοντας μέσο όρο εξόδων και διαθέσιμο υπόλοιπο. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει; Μήπως είναι κάποια επιλογή που αμέλησα. Αν όχι μάλλον θα γυρίσω σε προηγούμενη έκδοση που με εξυπηρετούσε.

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

Φιλικά,

Νίκος

Attached Files

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   gorillas

gorillas

iPH newbie

• 74 μηνύματα

Δημοσίευση 10/09/2010 - 08:29

Κανείς δεν χρησιμοποιεί αυτή την εφαρμογή; Μήπως υπάρχει κάποια άλλη που να προσφέρει αυτά που ζητάω;

#3   teokoul

teokoul

iPH Member

• 284 μηνύματα

Δημοσίευση 10/09/2010 - 09:43

καλημέρα,
εσύ θέλεις να δεις τον μέσο όρο των εξόδων?
Κάνε swipe τo view πάνω από την λίστα των εξόδων (Όπώς κάνουμε τις foto). Εκεί θα πάς στην πρώτη οθόνη όπου έχει την πληροφορία για το μέσο όρο των εξόδων, σύνολο εξόδων κα

Θοδωρής

#4   gorillas

gorillas

iPH newbie

• 74 μηνύματα

Δημοσίευση 10/09/2010 - 10:38

Εκεί έχει το μέσο όρο εξόδω για τις μέρες του μήνα που έχουν περάσει και όχι το μέσο όρο στο σύνολο των ημερών του μήνα. Τελικά κατέβηκα στην έκδοση 2 κάτι και έχω αυτό που θέλω. Δείτε και το screenshot για να καταλάβετε την διαφορά και τι εννοώ. Ευχαριστώ πάντως

Attached Files

#5   teokoul

teokoul

iPH Member

• 284 μηνύματα

Δημοσίευση 10/09/2010 - 10:52

Αυτή την οθόνη εννοώ
Εδώ υπάρχουν δύο έξοδα για το Σεπτέμβριο και έχουμε και το μέσο όρο των εξόδων για το μήνα Σεπτέμβριο

Attached Files

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες