Εφαρμογη για κλειδωμα sms
Δημοσίευση 09/09/2010 - 19:01
Θα ηθελα να κανω 2 ερωτησεις.
1) Υπαρχει καποιο App για να κλειδωνεις τα μηνυματα σου ετσι ωστε να χρειαζεται κωδικος για να τα δεις??
2) Υπαρχει καποιος τροπος να μη δειχνει η οθονη του κινητου τον αποστολεα οταν αυτος σου στελνει νεο μηνυμα?
Μιλαω παντα για clean συσκευη, χωρις jailbreak.
Thanks...
Ad
Δημοσίευση 09/09/2010 - 19:05
για clean συσκευή δεν γνωρίζω αν υπάρχει κάτι φίλε μου αν όμως κάνεις jailbreak τότε μπορείς να βάλεις το lockdown που σου κάνει την δουλειά που θέςΚαλησπερα παιδια...
Θα ηθελα να κανω 2 ερωτησεις.
1) Υπαρχει καποιο App για να κλειδωνεις τα μηνυματα σου ετσι ωστε να χρειαζεται κωδικος για να τα δεις??
2) Υπαρχει καποιος τροπος να μη δειχνει η οθονη του κινητου τον αποστολεα οταν αυτος σου στελνει νεο μηνυμα?
Μιλαω παντα για clean συσκευη, χωρις jailbreak.
Thanks...
Δημοσίευση 09/09/2010 - 19:07
ρυθμισεις/μυνηματα/ και κλεινης την προεπισκοπηση θα σε ενημερωνει αλλα δεν θα στο δειχνη στην αναμονη
για το πρωτο υπαρχει καποια εφαρμογη που κλειδωνει γενικα ολες τις εφαρμογες αλλα δεν την θυμαμαι
θα την ψαξω και θα σου πω σε λιγο για να δω και αν υπαρχει για clean συσκευη η οχι
Δημοσίευση 09/09/2010 - 19:07
Δημοσίευση 09/09/2010 - 19:08
Δημοσίευση 09/09/2010 - 19:08
Δημοσίευση 09/09/2010 - 19:10
στην δευτερη ερωτηση σου πας στην διαδρομη
ρυθμισεις/μυνηματα/ και κλεινης την προεπισκοπηση θα σε ενημερωνει αλλα δεν θα στο δειχνη στην αναμονη
για το πρωτο υπαρχει καποια εφαρμογη που κλειδωνει γενικα ολες τις εφαρμογες αλλα δεν την θυμαμαι
θα την ψαξω και θα σου πω σε λιγο για να δω και αν υπαρχει για clean συσκευη η οχι
Αυτο με την προεπισκοπηση δε μου δουλευει. Κλειστο το εχω και οταν καποιος μου στειλει μηνυμα, αναβει η οθονη και λεει το ονομα του...
Δημοσίευση 09/09/2010 - 19:21
κατι που να κανει αυτο που θες ειδικα στα μυνηματα μονο αυτο που αναφερει ο GeorgeTF1
Δημοσίευση 09/09/2010 - 20:02
bitesms και privacy>on
Επίσης υπάρχουν τα iProtect και locktopus
παιδια χωρις να παρεξηγηθω οτι παω να σας την πω
αλλα το παλικαρι λεει οτι δεν εχει jailbreak συσκευη και κοιτωντας στο itunes τις εφαρμογες που του προτεινετε
δεν ειδα να κανουν αυτο που ζηταει δηλαδη κλειδωμα των μυνηματων της συσκευης με κωδικο για να μη μπορει να τα διαβαση αλλος
το bitesms θελει jailbroken συσκευη αν κανω λαθος διορθωστε με
το locktopus δεν το βρισκω καν στο itunes
και το iProtect απο οτι ειδα ειναι εφαρμογη για οικονομικα
για την προεπισκοπηση θα το κοιταξω ξανα και θα σου πω μολις ειμαι σιγουρος για κατι
αντιγραφη απο το manual του iphone/ios 4
Managing Previews and Alerts
By default, iPhone displays a preview of new messages when iPhone is locked or you are using another application. You can turn this preview on or off in Settings. You can also enable alerts for text messages.
Turn previews on or off: In Settings, choose Messages and tap Show Preview.
Repeat previews: In Settings, choose Messages and tap Repeat Alert. If you don’t respond to the first preview of a new message, the preview will be displayed twice more.
Set whether an alert sounds when you get a text message or preview: In Settings, choose Sounds, then tap New Text Message. Tap the alert sound you want, or None if you don’t want an audible alert.
Important: If the Ring/Silent switch is off, text alerts won’t sound.
λεει σε απλα ελληνικα το ιδιο που σου εγραψα
Τελευταία επεξεργασία από: ggian, 09/09/2010 - 20:09
Δημοσίευση 09/09/2010 - 20:15
Δημοσίευση 10/09/2010 - 07:04
Δημοσίευση 27/08/2011 - 00:36
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες