Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Μεταφόρα επαφών από το 3G στο 4αρι

• Please log in to reply
11 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1   xtreme84

xtreme84

iPH User

• 102 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 09/09/2010 - 21:24

Παιδια υπαρχει καποιος τροπος να περασω τις επαφες μου απο το iPhone 3G στο νεο μου iPhone4? Εψαξα μεσω itunes αλλα δεν βρηκα τιποτα... Δεν με ενδιαφερει να κανω full restore, αλλα μονο τις επαφες.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   Aelaos

Aelaos

iPH Enthousiast

• 494 μηνύματα

Δημοσίευση 09/09/2010 - 21:49

Ο συγχρονισμός μεταξύ outlook και iPhone είναι πολύ καλός εγω έτσι κρατάω της επαφές μου και της έχω μεταφέρει και στο iPhone 4 από το 3G και στο iPad . Επίσης σου κρατάει και ημερολόγια και σημειώσεις . Αν. Δεν έχεις outlook μπορείς να κατεβασεις μια πλήρως λειτουργική trial έκδοση και να κανείς την δουλειά σου άψογα

#3   xtreme84

xtreme84

iPH User

• 102 μηνύματα

Δημοσίευση 09/09/2010 - 22:37

Δυστυχως δεν εχω το outlook, χρησιμοποιω την αλληλογραφια των vista... Τωρα που μου το ειπες θα το δοκιμασω παντως και αν εχω καποια απορια εδω ειμαστε :rolleyes:
thanks

UPDATE:
Γινεται και με το outlook express?

Τελευταία επεξεργασία από: xtreme84, 09/09/2010 - 22:39.

#4   omokas

omokas

iPH Contributor

• 1,188 μηνύματα
  • Twitter:@orestismokas
  • Κινητό: iPhone 5

Δημοσίευση 09/09/2010 - 22:40

Το εχεις κανει jailbreak το iPhone 4 σου ?

#5   DINFUN

DINFUN

-

• 16,182 μηνύματα

Δημοσίευση 09/09/2010 - 22:41

μπορεις να τις συγχρονισεις με τις επαφες των windows.. αφου πρωτα φτιαξεις μια demo επαφη.. και επιλεξεις merge.. απο το itunes..

#6   xtreme84

xtreme84

iPH User

• 102 μηνύματα

Δημοσίευση 09/09/2010 - 22:54

Το εχεις κανει jailbreak το iPhone 4 σου ?

οχι δεν το εχω jailbreak

μπορεις να τις συγχρονισεις με τις επαφες των windows.. αφου πρωτα φτιαξεις μια demo επαφη.. και επιλεξεις merge.. απο το itunes..

Ωραια, εχω συγχρονισει με τις επαφες των windows αλλα δεν μπορω να βρω πως επιλεγω merge απο το itunes... Που πρεπει να πατησω?

#7   xtreme84

xtreme84

iPH User

• 102 μηνύματα

Δημοσίευση 09/09/2010 - 23:15

ΟΚ τελικα τα καταφερα. Ευχαριστω για τις συμβουλες ;)

#8   DINFUN

DINFUN

-

• 16,182 μηνύματα

Δημοσίευση 10/09/2010 - 07:20

Τίποτα φιλε μου .. Να ´σαι καλά..

#9   stratosil

stratosil

iPH newbie

• 2 μηνύματα

Δημοσίευση 10/09/2010 - 21:11

τι εννοείς με το demo επαφή?

#10   Eye

Eye

iPH newbie

• 52 μηνύματα

Δημοσίευση 10/09/2010 - 21:25

Σε περίπτωση που έχει κάποιος την ίδια απορία, καλό θα ήταν να μας έλεγες το πως το κατάφερες.
Λοιπόν.
Για jailbroken η μή συσκευές, μπορείτε απλά να κάνετε backup από το itunes το παλιό σας iPhone και μετά να κάνετε restore κατά την ενεργοποίηση του νέου iPhone από το παλιό backup.
Ο άλλος τρόπος, μόνο για jailbroken συσκευές, είναι να κάνετε copy το αρχείο ΑddressBook.sqlitedb για τις επαφές και το AddressBookImages.sqlitedb για τις εικόνες τους, από το filesystem του παλιού iPhone,
από τη διαδρομή /var/root/library/addressbook και μετά να τις αντιγράψετε στο νέο iPhone στην ίδια διαδρομή.

#11   anac0nda

anac0nda

iPH newbie

• 14 μηνύματα

Δημοσίευση 02/10/2010 - 07:20

Έκανα ακριβώς την διαδικασία που περιγράφει ο Eye μετεφερα τον φακελο Addressbook στον iphone4 στην ιδια διαδρομη με αποτέλεσμα ναι μεν να εχω τα τηλεφωνα μου στην νεα συσκευη αλλα τωρα δεν μπορω να αποθηκευσω ούτε να επεξεργαστω καποια επαφη, το ιδιο συνεβει και με τα SMS και με το ημερολόγιο που τα μετέφερα με τον ίδιο τρόπο.

Μπορει καποιος να μου βρει εναν τρόπο να κρατισω τις επαφές μου χωρις οπως της είχα στο παλιο μου iphone (δεν το εχω πια) και να μπορω να τις επεξεργαστω σωστα?

#12   DINFUN

DINFUN

-

• 16,182 μηνύματα

Δημοσίευση 02/10/2010 - 08:35

O συγχρονισμός επαφών είναι απλός με το outlook.. Έχει αναφερθεί παραπάνω.. Και μπορείς να της συγχρονισεις μετά με οποιαδήποτε συσκευή συγχρονιζεται με το outlook.. Τώρα εαν θέλεις μια πανομοιότυπη συσκευή.. Κανείς backup την παλιά σου συσκευή.. Και restore from backup στην καινούρια.. Δεν υπάρχει λόγος να μπλεξετε με c/p μέσω winscp εαν δεν γνωρίζετε..

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες