[Solved] Πρόβλημα με AppStore και iTunes...
Δημοσίευση 09/09/2010 - 21:43
Καταρχήν ζητώ συγνώμη σε οποιο μέλος το έχει διαβάσει ξανά σε άλλο forum που το έγραψα,αλλά δυστυχώς δεν έχω πάρει ακόμα καμία απάντηση και επειδή καιγομαι το δημοσιευω κ εδώ.Κάνω ένα copy-paste.
Αγορασα την ημερα που κυκλοφορησε το 4 και πηγα στο σπιτι ωστε να του περασω την 4.02.Αμ δε.Μου εβγαζε συνεχεια το εξης μηνυμα με το που εφτανε το κατεβασμα στο τελος...''There was a problem downloading the software for the iphone ''papatrexas''.The network connection timed out.
Make sure your network settings are correct and your network connection is active,or try again later...''
Ενταξει λεω μαλλον θα εχει φορτωσει υπερβολικα ο server τους και ετσι αποφασισα να περιμενω μεχρι να βγει η 4.1!Πριν απο λιγο την εβαλα να κατεβαινει και μολις παει να τελειωσει μου βγαζει παλι το ιδιο μηνυμα!!!Τι γινεται;Η γραμμη μου στο internet ειναι μονίμως συνδεδεμενη.
Αντιμετωπιζω και δευτερο προβλημα.
Απο την ημερα που ακουστηκε στο διαδυκτιο οτι καποιοι χακαρουν τους λογαριασμους χρηστων του iTunes και υστερα απο προτροπες αρκετων σε διαφορα forums όπως κ το συγκεκριμένο,επελεξα none σαν μεθοδος πληρωμης μεχρι να περασει το κακο.
Επειδη ειχα ξεχασει να το αλλαξω,επιχειρησα προσφατα βάζοντας παλι την ιδια καρτα που ειχα παντα(Electron Visa),αλλα δεν μου την δεχοταν με τιποτα.Ουτε και καποια αλλη που εβαζα.Οι καρτες δουλευουν κανονικα,μου το επιβεβαιωσαν και οι τραπεζες και εχουν χρηματα μεσα.
Επικοινωνησα με το τμημα εξυπηρετησης πελατων της Apple και οι λυσεις που μου εδωσε ο υπαλληλος αφορουσαν κυριως του αμερικανους πελατες.
Επικοινωνησα ξανα μαζι του τονιζοντας του οτι ειμαι απο Ελλαδα με ελληνικο account και μου εστειλε το εξης μηνυμα''...Please note up front that prepaid credit cards from Visa, MasterCard, American Express, and Discover may be rejected if you try to add them to your account.
Also, please note that if the iTunes Store for your country only sells applications, you will only be able to use a credit card (Visa, MasterCard, and/or American Express, depending on the country). You cannot use Gift Cards or PayPal in these countries, and you will not be able to gift items...'''
Δηλαδη αν δεν εχω πιστωτικη πια,ειμαι καταδικασμενος να μην αγορασω ξανα απο το App stote;
HELP!
Ad
Δημοσίευση 09/09/2010 - 21:52
http://www.iphonehel...are-ipsw-files/
και με shift στο πληκτρολογιο.. και restore περασε το στην συσκευη σου..
2) οσο αφορα τον λογαριασμοσου.. η prepaid card.. πρεπει να εχει μεσα 100€ για να την δεχθει.. εαν δεν εχεις πολλες εφαρμογες με το παλιο account σου.. ανοιξε το itunes store κανε log out και απο το appstore gr κατεβασε μια free εφαρμογη και φτιαξε νεο account.. με την καρτα σου.. μην ξεχασεις μετα να κανεις authorize computer με το νεο account.. itunes - store - authorize computer..
Τελευταία επεξεργασία από: DINFUN, 09/09/2010 - 21:52.
Δημοσίευση 09/09/2010 - 22:28
Θα δοκιμάσω αυτά που μου εγραψες κ αν αντιμετωπίσω κάποιο πρόβλημα θα σου ήμουν υποχρεος αν με βοηθουσες πάλι!
Δημοσίευση 09/09/2010 - 22:50
Δημοσίευση 09/09/2010 - 23:18
Αν τελικα φτιαξω καινουργιο account και καταχωρησω την ιδια καρτα,δεν θα εχει προβλημα να την δεχτει απο την στιγμη που δεν εχει χρηματα μεσα ή εστω 100 ευρω;
Τα χρηματα που εχει η καρτα οπως προανεφερα ειναι ισα ισα μονο για αγορα καποιου application.
Δημοσίευση 10/09/2010 - 00:09
Αναγκαστηκα πια να βγαλω τη καρτα και το εχω στο none προκειμενου να μπορω να κατεβαζω εστω free εφαρμογες.
Δημοσίευση 10/09/2010 - 00:27
αυτο με τον λογαριασμο το κανει και σε μενα οπως και σε πολλους χρηστες οπως διαβαζω σε ξενα φορουμ απο τοτε που βγηκε η 4.Αν και εχουν εκφρασθει πολλα παραπονα στην apple επισημη λυση δεν εχει δοθει ακομα.Εχουν προταθει διαφορα αλλα...
Αναγκαστηκα πια να βγαλω τη καρτα και το εχω στο none προκειμενου να μπορω να κατεβαζω εστω free εφαρμογες.
Καλα και εγω στο none το εχω για τον ιδιο ακριβως λογο...Αρα λογικα απο αυτα που μου λες δεν πρεπει να φταιει η καρτα μου,αλλα οι βλακειες της apple.
Δημοσίευση 10/09/2010 - 00:30
Περιμενω να μου απαντησεις και σε αυτο που σε ρωτησα με το νεο account και την καταχωρηση της νεας καρτας,γιατι αν ειναι να θελει και εκει 100 ευρω δεν με συμφερει να χασω το παλιο account!
Δημοσίευση 10/09/2010 - 07:08
Δημοσίευση 10/09/2010 - 13:11
Τελευταία επεξεργασία από: marian, 10/09/2010 - 13:12.
Δημοσίευση 10/09/2010 - 14:46
Εμείς στο account που φτιάξαμε για το 4άρι με μια καινούρια prepaid της Κύπρου πριν 5 μέρες βάλαμε μέσα 15€ και την δέχτηκε κανονικά. Μήπως η κάρτα σας έχει αρνητικό υπόλοιπο από προηγούμενες συναλλαγές και δεν τη δέχεται για αυτό το λόγο; Αν έχετε Κύπρου πηγαίντε www.i-cardonline.gr φτιάξτε account και δείτε το υπόλοιπό σας
Marian σε ευχαριστω πολυ!Τελικα αυτο ηταν.Ειχα αρνητικο υπολοιπο.Εβαλα παραπανω χρηματα απο αυτα που ειχα ηδη για την αγορα του application και ξεμπλοκαρε!Την δεχτηκε κανονικα!Σας ευχαριστω παιδια ολους για την πολυτιμη βοηθεια σας!!!Να ειστε καλα!!!
Δημοσίευση 10/09/2010 - 18:58
Δημοσίευση 10/09/2010 - 19:08
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες