Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
- - - - -

iPhoneHellas MEGA Contest - Πως να διαγραφείτε από τη λίστα της Focus


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1 μήνυμα σε αυτό το θέμα

#1   Researcher

Researcher

    iPH Hero

  • 3.615 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 20/09/2010 - 14:55

Ξεκίνησε ένα θέμα σχετικά με τον "μεγάλο" διαγωνισμό που διοργάνωσε το iPhoneHellas και/ ή το Galaxy-κάτι και/ ή μία εταιρεία δημοσκοπήσεων ονόματι Focus.

Πολλά άτομα ίσως να θέλουν να διαγραφούν από τη λίστα με e-mails, τηλέφωνα που έχει στη διάθεσή της η εταιρεία (κάτι το οποίο νομικά μπορούν να κάνουν βάσει του νόμου περί προστασίας προσωπικών δεδομένων).

Δυστυχώς, δε μπορώ να ξαναμπώ στη διαδικασία να συμπληρώσω το ερωτηματολόγιο (και φυσικό είναι), ώστε να δω το e-mail και/ ή το τηλέφωνο επικοινωνίας της Focus όπου μπορούμε να ζητήσουμε να διαγραφούμε από τη βάση καταχορύσεών τους.

Για αυτό ζητώ από κάποιον admin, να γράψει απλά, πως μπορεί να επιτευχθεί αυτό για όσους θελήσουν να το κάνουν. Προσωπικά προτείνω να το πράξουν όλοι άμεσα και να ζητήσουν διαγραφή μέσω e-mail από τις βάσεις της εταιρείας και να ζητήσουν και απάντηση πως η διαδικασία διαγραφής έχει πραγματοποιηθεί επιτυχώς.

Συγχαρητήρια για ακόμη μία φορά για τον διαγωνισμό.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   Researcher

Researcher

    iPH Hero

  • 3.615 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 20/09/2010 - 15:27

Λοιπόν:

18] Οι συμμετέχοντες στον διαγωνισμό πρέπει να συμπληρώσουν το ερωτηματολόγιο του διαγωνισμού http://focusonline.g...p479844894.aspx στο οποίο καλούνται να δηλώσουν κάποια εκ των προσωπικών τους στοιχείων.
Κάθε πρόσωπο που συμμετέχει στον ως παρόν διαγωνισμό συναινεί να συμπεριληφθεί στο mailing / contact list της διοργανώτριας εταιρείας για την ενημέρωσή του για διαφημιστικές προσφορές.

Οι συμμετέχοντες έχουν δικαίωμα να ζητήσουν οποτεδήποτε και χωρίς
επιβάρυνση την επιβεβαίωση, ενημέρωση, πρόσβαση, τροποποίηση ή διαγραφή στοιχείων τους σύμφωνα με τον Ν. 2472/1997. Μπορείτε να απευθύνεστε για να ασκήσετε τα παραπάνω δικαιώματά σας (info@iphonehellas.gr).

Οπότε πρέπει να ζητηθεί από το iPhoneHellas.gr η διαγραφή των προσωπικών μας στοιχείων από την εταιρεία ANDSTAT!




Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες