Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Πρόβλημα με downgrade...

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
3 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1   stergiosgk

stergiosgk

iPH newbie

• 41 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 23/09/2010 - 22:04

Ακολούθησα κάποια tutorial στο youtube που ο τίτλος τους έλεγε για downgrade αλλά δυστηχώς δεν έγινε τίποτα προσπάθησα πολλες φορες.
Έχω την έκδοση 4.1 στο κινητό μου και προσπαθώ να κάνω downgrade στην 4.0.1 που είναι jailbreaked το θέμα είναι ότι δεν γίνεται μου βγάζει ενα error (3309) και αφού κάνω (exit from recovery mode) η συσκευή μου παραμένει στην ιδια κατάσταση με όλα τα δεδομένα που είχα πριν. Τα video που είδα αναφερόταν στην 4.0.2 και στην 4.1, ενώ κανονικά μπαίνω στο DFU mode και κάνω σωστα την διαδικασία και προσπαθώ να κάνω restore με την έκδοση που κατέβασα απο

http://www.iphonehellas.gr/iphone-firmware-ipsw-files/

και συγκεκριμένα την 4.0.1 για 3GS δεν γίνεται τίποτα...ενώ στο video βγάζει το (error 1609) σε εμένα βγάζει (error 3309) και μετά τζίφος. Μπορεί να μου εξηγήση κάποιος γιατι συμβαίνει αυτό; και εν τέλη πως θα γίνει να το κάνω downgrade;

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   JiM96

JiM96

iPH Addict

• 672 μηνύματα

Δημοσίευση 23/09/2010 - 22:32

Φίλε μην γράφεις με κεφαλαία, φαίνεται πως φωνάζεις + δεν είναι ευγενικό+ απαγορεύεται απο τους κανόνες του φόρουμ...Φιλικά ;)

Τελευταία επεξεργασία από: DINFUN, 23/09/2010 - 22:59

#3   stergiosgk

stergiosgk

iPH newbie

• 41 μηνύματα

Δημοσίευση 23/09/2010 - 22:49

Φίλος προσπάθησα αλλα στο downgrade έχω πρόβλημα επίσης είδα με το iderector ότι εχω newbootrom και ενώ κάνω την διαδικασία έτσι όπως λεει και στο quote σου σε παλιότερο post δεν βγάζω άκρη μια πιο ξεκάθαρη απάντηση θα ηταν χρήσιμη εχω απιβδήσει!! :( btw δεν εχω τα shsh απο την 4.0.1 διότι το κινητό όταν το είχα στα χέρια μου είχε την έκδοση 4.0.2 και απλά έκανα update στην 4.1 γιατί έμαθα πως θα έβγαινε σύντομα jailbreak αλλά αποφάσισα να το κάνω downgrade...
btw στο tutorial σου λές για το Sn0wbreeze 1.6

iPhone 3G/3GS (old bootrom/already jailbroken with anything other than Spirit)

και για το redsn0w το οποίο δεν ειναι για 3GS συσκευες...!

Τελευταία επεξεργασία από: stergiosgk, 23/09/2010 - 22:53

#4   DINFUN

DINFUN

-

• 16.182 μηνύματα

Δημοσίευση 23/09/2010 - 22:58

Χωρίς ecid files φιλε μου δεν μπορείς να κανείς downgrade δυστυχώς... Οπότε βάλε την 4.1 και ανέμενε jailbreak..

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες