Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
- - - - -

Τα τέλη φταίνε για τις i-τιμές


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
36 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#31   chresto

chresto

    iPH Addict

  • 656 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6S Plus

Δημοσίευση 30/09/2010 - 18:55

τρομερό σχόλιο που πρέπει να παραβλέψατε οι περισσότεροι είναι το γεγονός ότι το ipad θα έρθει στην ελληνική αγορά μέσα στον νοέμβριο-δεκέμβριο κατά τα λεγόμενά τους, πράγμα ασύλληπτο αν σκεφτεί κανείς ότι κατά πάσα πιθανότητα μέσα στον ιανουάριο θα ανακοινωθεί νέο ipad.. τουλάχιστον με το iphone δεν έγινε τέτοιο λάθος.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#32   zvrikos

zvrikos

    iPH Addict

  • 668 μηνύματα
  • Twitter:@zvrikos
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 7

Δημοσίευση 30/09/2010 - 19:10

H Rainbow ήταν ο επίσημος εισαγωγέας και μεταπωλητής προϊόντων apple στην Ελλάδα για χρόνια..
Εφήρμοζε την μονομωλιακή πολιτική με τον χειρότερο μάλιστα τρόπο της apple... Γιατί για εμάς που ζούμε με την apple, περάσαμε δύσκολες εποχές και στην Ελλάδα και στην Αμερική, όπου το μήλο έκανε το κεφαλιού του..
Μην κοιτάτε τώρα που έχουν γλυκαθεί... Σκεφτείτε ότι ενώ κοροϊδεύαμε την microsoft για την απαράδεκτη πολιτική της απέναντι στου πελάτες της, τώρα τα ζούμε στο πετσί μας.
Τεσπα, ξαναγυρνάμε στα της Ελλάδας..
Λοιπόν, ΠΑΝΤΟΤΕ είχαμε μακράν τα πιο ακριβά μήλα. Φαίνεται πως λόγω εύκρατου κλίματος, το εσπεριδοειδές, είχε καλύτερη ποσότητα..
ΔΕΝ είναι μόνο το ΦΠΑ που είναι μεγαλύτερο.. Θα το δικαιολογούσα..
Εδώ και χρόνια (νομίζω από το 1994 ισχύει ο νόμος για τα πνευματικά δικαιώματα των δημιουργών) η rainbow εφήρμοζε στις τιμές της το ποσό αυτό, με βάση τη νπρόβλεψη ενός νόμου, που απ΄όσο ξέρω ισχύει μεν σαν πρόβλεψη όμως δεν έχει ακόμη ψηφισθεί το πδ που αφορά τον τρόπο απόδοσης του ποσού αυτού από τις εταιρίες που ΘΑ έπρεπε να προϊσπράτουν αυτό το τέλος..
Τουτέστιν ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝ ΕΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΠΟΔΙΔΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΙΣΠΡΑΤΤΟΥΝ ΥΠΟΤΙΘΕΤΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥΣ.
Και ΕΑΝ το αποδίδου, πάω πάσο.. ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΑΠΟΔΙΔΟΥΝ ΟΜΩΣ τίθεται θέμα, τουλάχιστον "ενημερωτικής εξαπάτησης" μας εάν μου επιτραπέι ό όρος...
Απ όσο γνωρίζω πλην της RAinbow (είναι τα ίδια πρόσωπα πίσω από την εταιρία που λειτουργεί σήμερα, με επιφύλαξη το λέω, διορθώστε με εάν κάνω λάθος) ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΟ ....
Άραγε, γιατί π.χ. η ΗΡ έχει ΚΑΙ στην Ελλάδα την ίδια τιμη με την Γερμανια ????
Ως προς τους λόγους που δεν κυκλοφορεί στην Ελλάδα, αναφέρθηκε η έλλειψη Ελληνικών

ΧΑ
Ενώ το iphone 3 που κυκλοφορούσε και μοσχοπουλούσε στην Ελλάδα, χωρίς Ελληνικά, το ξεχνάμε?
Ας γελάσω... !!!



Αυτά...

#33   teo18480

teo18480

    iPH Contributor

  • 1.142 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 30/09/2010 - 20:59

Καλα τι μ@λ@κ@σ ειναι ρε αυτος;;Εχει αντιληφθει πως ζουμε σε εποχη ΔΝΤ ΚΑΙ πως η ανεργια εχει φτασει τα υψη;Τι νομιζει πως βγαζουμε 4000 ο καθενας;;Ουστ ρε!εγω macbook θα παρω απ´ εξω!! Τελος. Θα ειναι το πρωτο μου και θα το παρω απο ξενη αγορα!!isquare,golden i kαι. Βλακειες...

#34   Looter

Looter

    iPH Enthousiast

  • 431 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 30/09/2010 - 21:12

Στα notebook υπαρχει international warranty στις περισσοτερες φιρμες.

Χτυπάς ενα εισιτήριο με easyjet ,πας κανεις τα ψωνια σου και γυριζεις με περίσσευμα στις τσέπες...

Όσοι ειναι πρόβατα ας συνεχίσουν να αγοράζουν απο εδώ...

Τελευταία επεξεργασία από: Looter, 30/09/2010 - 21:13


#35   hristoz

hristoz

    iPH newbie

  • 8 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 30/09/2010 - 23:35

Για να πάψει πια το παραμύθι.
α. Η Apple όπως και σχεδόν όλες οι Αμερικάνικες εταιρείες χρησιμοποιεί την ίδια τιμολογιακή πολιτική είτε είσαι διανομέας σε μία χώρα είτε δική της εταιρεία. Δηλαδή, το Αγγλικό παράρτημα τησ Apple αγοράζει από την μαμά εταιρεία όσο και ο Έλληνας αντιπρόσωπος.
β. τα τέλη ανακύκλωσης υπάρχουν και σε άλλες χώρες. Επίσης η τιμή του τέλου ςεξαρτάται από το βάρος. Άρα το ipod ας πούμε θα πρέπει να έχει τέλος περί τα 0,50 - 2,00 ευρώ.
γ. ο φόρος περί πνευματικών δικαιωμάτων που αφορά συσκευές διακίνησης μουσικού περιεχομένου ισχύει και στο εξωτερικό . Επίσης ο ίδιος φόρος φανταστείτε επιβάλλετε και σε όλα τα mp3 players και όπως όλοι γνωρίζεται, ένα sony ας πούμε δεν έχει αυτες τισ εξώφθαλμες διαφορές στην τιμή.
Συνεπώς γίνεται φανερό το αυτονόητο. θέλετε επειδή ως χώρα είμαστε μικρή αγορά σε σχέση με άλλες, αν και εγώ πιστεύω οφείλετε στην λανθασμένη άποψη των νεοελλήνων περί εμπορίου (δεν θέλω να πουλήσω πολλά και με λογικό κέρδος, αλλά ας είναι λίγα και να βγάζω τα άντερά μου), η Apple χαρακτηρίζεται είδος πολυτελείας και ως εκ τούτου (θυμηθείτε και αυτό που λέγανε οι παλαιότερο, 'είναι ακριβό άρα καλό') φροντίζουν να την φουσκώνουν λίγο(?) την τιμή.
θα ήταν ίσως ποιο τίμιο να μην δίνουν καμία εξήγηση παρά να προκαλούν με δικαιολογίες όπου δεν πείθουν πια κανένα. Η αγορά είναι ελέυθερη και το μόνο που καταφέρνουν είναι να διώχνουν τους πιθανούς αγοραστές στα καταστήματα του εξωτερικού.

#36   kostastnt

kostastnt

    iPH newbie

  • 83 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 01/10/2010 - 00:20

Και τι μας ενδιαφέρει για τα ελληνικά applομάγαζα? Όλοι πιστεύω κοιτάμε πρώτα την τσέπη μας και για αυτό αγοράζουμε απέξω... Και τώρα με την πανευρωπαική εγγύηση ακόμα καλύτερα...

Όλοι θα έχουμε κάποιο φιλαράκι στο england να μας κατεβάζει μηλοπράματα :)

Τελευταία επεξεργασία από: kostastnt, 01/10/2010 - 00:21


#37   redcell

redcell

    iPH newbie

  • 36 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 03/10/2010 - 18:08

Τα επόμενα 'μηλα' ΘΑ τα αγοράσω απο το εξωτερικό!

Ολα αυτα που κάνουν οι κυριοι-ες της πρώην Rainbow και άλλων συνεργατών τα τελευταία χρόνια με τις πωλήσεις, το service και την πολιτικη τιμολόγησης τους μονο απογοήτευση και απέχθεια προκαλούν!

Αυτα τα παραμύθια να τα πούνε αλλού....οι καραγκιόζηδες...




Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες