Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
* * * * * 1 ψήφοι

Nεκρό iphone 4 απο την Vodafone


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
62 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#61   R1der

R1der

    iPH User

  • 111 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 12/10/2010 - 09:21

Αυτό όντως δεν θα στο δώσει να το ανοίξεις αν δεν υπογράψεις γιατί για οποιοδήποτε πρόβλημα δεν ευθύνεται η εταιρία courier. Εκείνη μόνο την μεταφορά κάνει.


Ναι αλλά όταν υπογράφεις αν έχετε προσέξει έχει και πεδία για να σημειώσεις αν το προϊόν παρελήφθη με χτυπημένη συσκευασία ή χαλασμένο ή ή. Άρα πρέπει να ελέγξεις κάτι τέτοιο πριν το παραλάβεις. Εξάλλου θα του το πω ότι θα το παραλάβω κανονικά απλώς αν έχει πρόβλημα θα το γράψω στην απόδειξη για να έχω ένα παραπάνω χαρτί αν χρειαστεί. Αν δεν με αφήνει, τότε θα γράψω πάνω ότι υπογράφω μετ'επιφύλαξη γιατί το προϊόν δεν έχει ελεγχθεί πριν την παραλαβή. Τέσπα σε λίγο θα ξέρω γιατί το περιμένω τις επόμενες ώρες.

υ.γ. Η εταιρία courier δεν είναι άμοιρη ευθυνών. Αν δεν έχει μεταχειριστεί το δέμα όπως πρέπει είναι πιθανόν να προκαλέσει εκείνη τη ζημιά, ειδικά σε ηλεκτρονικά που είναι ευαίσθητα.

Τελευταία επεξεργασία από: R1der, 12/10/2010 - 09:25


Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#62   R1der

R1der

    iPH User

  • 111 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 12/10/2010 - 10:01

Update: Μόλις μου ήρθε, το παληκάρι μια χαρά, το άνοιξα μπροστά του, το έβαλα στο ρεύμα, ενεργοποιήθηκε, όλα καλά, του υπέγραψα και έφυγε.

#63   realme

realme

    iPH User

  • 110 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 27/10/2010 - 18:28

Τελικα μετα απο ένα σηριαλ ενος μηνος....μετά απο ατελείωτα τηλεφωνηματα που άλλα μου έλεγε ο ενας αλλα ο αλλος αποφάσισαν να μου δωσουν τα χρήματα μου πισω. Η σειρα των τηλεφωνηματων μετά την δήλωση υπαναχωρησης ήταν 1)με πήραν τηλ να μου πουνε οτι αυθαίρετα ενεργοποιούν αυτοί απο μόνοι τους την συνδεση, παρά το γεγονός οτι το τηλ ήταν ακόμα στο σέρβις τους. Προφανής σκοπός να με εκβιάσουν. 2)Με πηραν τηλ να μου πουν οτι χρήματα δεν μπορω να παρω πισω γιατι άνοιξα το τηλ.Τους απάντησα οτι αυτο που μου λενε ειναι βλακώδες γιατι αλλιως πως θα μπορούσα να δω οτι δεν δουλεύει. 3) Με πηραν τηλ στις 22:00 για να με ρωτήσουν για πιο λόγο δεν δέχομαι το τηλ ενώ καλύπτεται απο εγγύηση.Τους απαντησα οτι δεν αμφισβητω την εγγήυση αλλά επείδη το τηλ δεν δουλεψε καθολου οφείλουν να μου στείλουν καινούριο. Μου απαντησαν οτι δεν μπορει να γινει αυτο και το μονο που κανανε ηταν οτι άλλαξαν το σωμα και την πλακέτα του τηλ.Εμεινα χαζός απο την στιγμή που μου έλεγαν οτι θα μου στείλουν καινούριο τηλ απλα θα ηταν σε σακουλακι με νεο imei.Το νεο ιmei προκυπτει απο την αλλαγη της πλακετας μαλλον. Επίσης μου κανανε την απιστευτη ερώτηση αν θελω το τηλ μου να παει στην ανακυκλωση. Τους απαντησα οτι δεν εχω στην κατοχη μου κανενα τηλ που να πρεπει να αποφασισω να το στειλω ή οχι για ανακυκλωση. Αλλα τον αλλων δηλαδη.Πηρα τα χρήματα μου πίσω και έυχομαι αλλο τετοιο κακο να μην με βρεί.Πρέπει να ξέρει ο κόσμος οτι οταν αγοράζει κάτι καινούριο και έχει κάποιο ελάττωμα μπορεί και πρέπει να πάρει τα λεφτά του πίσω, αρκεί να κάνει δηλωση υπαναχωρησης. Είναι δικαίωμα του κάθε πολίτη αυτό.




Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2

0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες