Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
- - - - -

iPhone 3G Yellow screen issue (5A347 vs 5A345)


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
Θέμα χωρίς απαντήσεις

#1   iPhoneHellas

iPhoneHellas

    iPH Admin

  • 640.961 μηνύματα
  • Twitter:@iphonehellas
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:iPhoneHellas

Δημοσίευση 24/08/2008 - 03:45

Πριν από λίγες ημέρες είχαμε δημοσιεύσει κάποιες συγκριτικές φωτογραφίες ανάμεσσα στο iPhone και το iPhone 3G, (βλ. iPhone vs iPhone 3G).

Όπως διαπιστώσαμε, η οθόνη του iPhone 3G, αν και εμφανώς φωτεινότερη, είχε κάτι το διαφορετικό...  ήταν περισσότερο 'κίτρινη' από ότι είχαμε συνηθίσει (σε σχέση με το iPhone 1st gen).

Η Apple απαντάει επίσημα στο θέμα αυτό μέσω του Bod Borchers (Apple’s senior director of iPhone product marketing) τονίζοντας πως η αλλαγή ήταν εσκεμένη και δεν πρόκειται για ελλατωματικό hardware.

Σύμφωνα με την Apple, οι νέες οθόνες έχουν περισσότερο 'ζεστά χρώματα' σε σχέση με το 'κρύο μπλέ' χρώμα της οθόνης του iPhone 1st gen. Η χρωματική απόδοση της νέας οθόνης είναι ανάμμεσα στους  6800 και 7300 Kelvin, ενώ της παλαιάς 8300 Kelvin.

Σύμφωνα πάντα με τον  Borchers :

"The old iPhone screen had a too harsh fluorescerent effect.  We moved the white point in order to make [the display feel] more natural”

"A future firmware update may have a option to set the color temp"

Ωστόσο, το ArsTechnica έχει δημοσιεύσει ένα ενδιαφέρων άρθρο σύμφωνα με το οποίο, ο υπεύθυνος για την χρωματική απόδοση της οθόνης δεν είναι άλλος από το iPhone firmware v2.0 !!

Posted Image

Φαίνεται πως η v5A345, η οποία είναι προ-εγκατεστημένη στα iPhone 3G, έχει "ζεστότερα χρώματα" από ότι η v5A347 η οποία είναι διαθέσιμη από το iTunes!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;



Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες