Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
- - - - -

iAd σε βίντεο περιεχόμενο (?)


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
Θέμα χωρίς απαντήσεις

#1   sepsis

sepsis

    iPH Hero

  • 8.236 μηνύματα
  • Twitter:@hsouris
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 15/10/2010 - 22:56

Σύμφωνα με δημοσίευμα του NewTeeVee η Apple σκέφτεται την υλοποίηση"in-stream" διαφημίσεων iAd σε βίντεο περιεχόμενο στις iOS συσκευές με απώτερο σκοπό την προσέλκυση ιδιοκτητών περιεχομένου στην πλατφόρμα.

Είναι γεγονός ότι πολλοί εκδότες διστάζουν να μεταφέρουν το περιεχόμενό τους στις iOS συσκευές εξαιτίας της έλλειψης σοβαρών δυνατοτήτων κέρδους. Επίσης, απαιτείται περισσότερη προσπάθεια για τη μετατροπή του βίντεο σε HTML5 αφού δεν υπάρχει η υποστήριξη του Adobe Flash.

Διάφορες πηγές αναφέρουν, όμως, ότι η πρόταση της Apple για διαφημίσεις σε βίντεο θα δουλεύει τόσο σε QuickTime όσο και HTML5 περιεχόμενο και θα προσφέρει την ίδια εμπειρία με τις διαφημίσεις που βλέπουμε σε Flash βίντεο. Η Apple θα λειτουργεί ως ένα δίκτυο διαφημίσεων σε βίντεο για αυτούς που δεν θέλουν να πουλήσουν από τα δικά τους. Φυσικά, δεν θα λείπει η δυνατότητα στοχοποίησης των διαφημίσεων με βάση την τοποθεσία του χρήστη αλλά και άλλες ανώνυμες πληροφορίες.

Όσον αφορά το πότε θα είναι διαθέσιμη η νέα αυτή μορφή του iAd οι πληροφορίες αναφέρουν το πρώτο ή δεύτερο τρίμηνο του 2011 με αρχική υποστήριξη του iPad και iPhone και ακολούθως το Apple TV.

Παλαιότερα, η WSJ είχε κάνει αναφορές για iAd στο iBookstore αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί ξανά αυτή η πληροφορία.

Follow me on twitter


Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;



Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες