Limeran & Jailbreak
Από
Snowflake
, 17/10/2010 17:43
9 μηνύματα σε αυτό το θέμα
Δημοσίευση 17/10/2010 - 17:43
Δεν ξέρω αν το εχει δοκιμάσει κανείς, λέω να το κάνω να δω τι θα γίνει ...
Εγκατέστησα το Limeran και έκανα jailbraik στο μήλο μου, έκανα λοιπόν κάποιες αλλαγές στον κώδικα (κατα κάποιο τρόπο)
και εχω την εξής απορία, αν εγώ απεγκαταστήσω το Limeran θα χαθούν οι αλλαγές 1ον του Jailbreak αλλά και γενικάτερα αυτά που πέιραξα? ΧΩΡΙΣ να κάνω restore εννοείτε... απλώς απεγκατάσταση.
Λογικά εφόσον εχω πειράξει κώδικα οι αλλαγές δεν θα χαθούν απλώς δεν θα μπορέσω να ξανα επέμβω λογικά εφόσον δεν θα έχω ifile.
..τι λέτε? το έχει κάνει κανένας?
Εγκατέστησα το Limeran και έκανα jailbraik στο μήλο μου, έκανα λοιπόν κάποιες αλλαγές στον κώδικα (κατα κάποιο τρόπο)
και εχω την εξής απορία, αν εγώ απεγκαταστήσω το Limeran θα χαθούν οι αλλαγές 1ον του Jailbreak αλλά και γενικάτερα αυτά που πέιραξα? ΧΩΡΙΣ να κάνω restore εννοείτε... απλώς απεγκατάσταση.
Λογικά εφόσον εχω πειράξει κώδικα οι αλλαγές δεν θα χαθούν απλώς δεν θα μπορέσω να ξανα επέμβω λογικά εφόσον δεν θα έχω ifile.
..τι λέτε? το έχει κάνει κανένας?
Ad
Δημοσίευση 17/10/2010 - 17:45
κοιτα εγω σκεφτόμουν να το κάνω πιστεύω πος δεν χρειαζετε πλέον restore αν απεγαταστίσεις apps του cydia το ιδιο το cydia και βγάλεις και το limera θα είσαι οκ
Δημοσίευση 17/10/2010 - 17:54
Ναι αλλα θα χάσω τις αλλαγές που έκανα
Δημοσίευση 17/10/2010 - 19:11
δηλαδη θες να απεγκαταστησεις το limera1n?
αν ναι..δεν χανεται τιποτα απο αυτα που εχεις κανει..το j/b θα υπαρχει..απλα θα σου λειπει η σταγονα..
και γιατι να μην εχεις ifile?θες να το απεγκαταστησεις και αυτο?
αν ναι..δεν χανεται τιποτα απο αυτα που εχεις κανει..το j/b θα υπαρχει..απλα θα σου λειπει η σταγονα..
και γιατι να μην εχεις ifile?θες να το απεγκαταστησεις και αυτο?
Δημοσίευση 17/10/2010 - 19:13
ααα μάλιστα αν δεν φευγει το jailbreak τοτε οκ μένουν κ ολα τα αλλα σίγουρα.
(πειραματα κάνω)
(πειραματα κάνω)
Δημοσίευση 17/10/2010 - 19:15
απεγκατεστησε απλα το limera1n και ολα θα ειναι οπως πριν..
απλα φροντιζε παντα να κρατας backup για παν ενδεχομενο
απλα φροντιζε παντα να κρατας backup για παν ενδεχομενο
Δημοσίευση 17/10/2010 - 19:18
χμμ με μπερδεψες
τελικά αν το κάνω απεγκατάσταση θα κλειδώσει (δλδ θα γίνει οπως απο την μαμα του) η οχι (θα μέινει δλδ το jailbreak αλλα θα φύγει το εικονιδιο) ?
Δημοσίευση 17/10/2010 - 19:22
οχι βρε..θα φυγει μονο το εικονιδιο..ολα τα αλλα θα μεινουν οπως τα εχεις τωρα!
(απλα γενικα σου ειπα να κρατας backup γιατι εγω με τους πειραματισμους την εχω πατησει 2-3 φορες και πηγα για restore και αντε ξανα ολα απο την αρχη)
(απλα γενικα σου ειπα να κρατας backup γιατι εγω με τους πειραματισμους την εχω πατησει 2-3 φορες και πηγα για restore και αντε ξανα ολα απο την αρχη)
Τελευταία επεξεργασία από: Claire32, 17/10/2010 - 19:24
Δημοσίευση 17/10/2010 - 19:22
RESTORE!!!
Δημοσίευση 17/10/2010 - 19:38
ααα οκ
δεν θελω να κανω restore γιατι το προβλημα μου δεν ειναι να το γυρισω στην αρχικη κατασταση
δοκιμαζω καταστασεις
δεν θελω να κανω restore γιατι το προβλημα μου δεν ειναι να το γυρισω στην αρχικη κατασταση
δοκιμαζω καταστασεις
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες