Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Η ζωή των εργαζομένων στο εργοστάσιο της Foxconn μέσα από εικόνες

• Please log in to reply
57 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#46   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16,726 μηνύματα
  • Twitter:@Fmiggas
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:markknopfler

Δημοσίευση 25/09/2012 - 01:48

Γιατι εσυ τώρα συγκινηθηκες και δεν θα κοιμηθεις;
Είναι μια ανούσια συζήτηση για εμάς,οι περισσότεροι το παίζουν ευαίσθητοι για τα ανθρώπινα δικαιώματα αλλα αύριο που ξημερώσει ουτε που θα το θυμούνται σαν γεγονός!
Ας σκεφτούμε πρώτα τους δικούς μας ανθρώπους για τα προβλήματα τους αλλα και της πατρίδας μας και έπειτα θα χωρέσει στην καρδιά μας και οι εκτός συνόρων!
Μην πάρεις την απάντηση ως προσβλητικη και προσωπική,αλλα απευθύνεται και σε όλους τους άλλους που αύριο δεν θα θυμούνται τι διαβασαν(όλοι μας δηλαδή)!
Έξω απο το "σπίτι μας" δεν μας ενδιαφέρει τιποτα και ας το παίζουμε κουλτουριαριδες και αυτο είναι ένα χαρακτηριστικό του είδους μας!

Το ότι έχουμε ένα iPhone δεν μας κάνει όλους ίδιους. Προφανώς και αύριο θα το θυμούνται κάποιοι.
Μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια..
Δεν είναι προσωπικό,πάει σε όποιον πιστεύει ότι πρέπει να μας νοιάζει μόνο η παρτάρα μας.

Αναρτημένη εικόνα

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#47   jig

jig

iPH Elite Poster

• 2,023 μηνύματα

Δημοσίευση 25/09/2012 - 01:52

Τα πραγματα ποτέ δεν ηταν και ουτε θα ειναι στον ελεγχο μας.
Τι σημαινει αυτο οτι θα γινουμε ερμαια σε καθε εκμεταλευση;
Αny way η συζητηση αυτη δεν θα μας παει πουθενα εδω, γιατι εκτος οτι ειναι αργα, φιλοξενουμαστε και σε ενα forum τεχνολογιας :)
Καλο βραδυ και καλη συνεχεια!

ⓜⓘⓚⓔ   ✈︎  Everything you can imagine is real [P²]

#48   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113,616 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 25/09/2012 - 01:58

Γιατι εσυ τώρα συγκινηθηκες και δεν θα κοιμηθεις;
Είναι μια ανούσια συζήτηση για εμάς,οι περισσότεροι το παίζουν ευαίσθητοι για τα ανθρώπινα δικαιώματα αλλα αύριο που ξημερώσει ουτε που θα το θυμούνται σαν γεγονός!
Ας σκεφτούμε πρώτα τους δικούς μας ανθρώπους για τα προβλήματα τους αλλα και της πατρίδας μας και έπειτα θα χωρέσει στην καρδιά μας και οι εκτός συνόρων!
Μην πάρεις την απάντηση ως προσβλητικη και προσωπική,αλλα απευθύνεται και σε όλους τους άλλους που αύριο δεν θα θυμούνται τι διαβασαν(όλοι μας δηλαδή)!
Έξω απο το "σπίτι μας" δεν μας ενδιαφέρει τιποτα και ας το παίζουμε κουλτουριαριδες και αυτο είναι ένα χαρακτηριστικό του είδους μας!

Το έχω πει πολλές φορές. Μη τους βάζετε όλους στο ίδιο τσουβάλι.. Δεν είμαστε όλοι το ίδιο.

Και επειδή δε με ξέρεις προσωπικά, δε μπορείς να γνωρίζεις και τι ανησυχίες έχω.

Σε μια χώρα γεμάτη "παρτάκηδες", ευτυχώς υπάρχει και η άλλη πλευρά. Δεν είναι πολλοί, αλλά σίγουρα θα γίνουν περισσότεροι.
| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#49   kosnic

kosnic

iPH Member

• 319 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 25/09/2012 - 02:03

Το ότι έχουμε ένα iPhone δεν μας κάνει όλους ίδιους. Προφανώς και αύριο θα το θυμούνται κάποιοι.
Μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια..
Δεν είναι προσωπικό,πάει σε όποιον πιστεύει ότι πρέπει να μας νοιάζει μόνο η παρτάρα μας.

Σε αυτα που έγραψα δεν βγάζω τον εαυτό μου απέξω!
Απλα πιστεύω ότι μας νοιάζει πρώτα η πάρτη μας και μετα όλοι οι άλλοι!
Και εγω αύριο μάλλον θα το θύμαμε και θα το ξαναθυμηθω οταν γραφτεί και πάλι το θέμα!
Στο δια ταύτα όμως ποιο το αποτέλεσμα;κανένα!
Ανακυκλωνουμε τα ίδια πράγματα!
Μου έρχεται στο μυαλό θέματα τα οποία τα λέμε τα στηρίζουμε αλλα πάντοτε στα λόγια!

Το έχω πει πολλές φορές. Μη τους βάζετε όλους στο ίδιο τσουβάλι.. Δεν είμαστε όλοι το ίδιο.

Και επειδή δε με ξέρεις προσωπικά, δε μπορείς να γνωρίζεις και τι ανησυχίες έχω.

Σε μια χώρα γεμάτη "παρτάκηδες", ευτυχώς υπάρχει και η άλλη πλευρά. Δεν είναι πολλοί, αλλά σίγουρα θα γίνουν περισσότεροι.

Το πόστ μου δεν αναφερόταν σε εσενα(το έγραψα) απλα μου δόθηκε η ευκαιρία να απαντήσω πάνω στο θέμα γενικά!
Τελος πάντων αυτες οι συζητήσεις δεν βγάζουν κάπου ειδικά οταν στον γραπτό λόγο πρέπει να αναπτυχθούν για να κατανοηθεί ο τροπος ο οποίος τα γράφω!

#50   jig

jig

iPH Elite Poster

• 2,023 μηνύματα

Δημοσίευση 25/09/2012 - 02:03

Αυτο που ειπες ειναι πολυ σοβαρο κ εν μερει σωστο!
Ναι, πρωτα απο ολα πρεπει να νοιαζομαστε για τον εαυτο μας, αλλοιως πως θα μπορεσουμε να νοιαστουμε για τους αλλους ;)
Εδω, σας καληνυχτω!

#51   dalas

dalas

iPH Enthousiast

• 523 μηνύματα

Δημοσίευση 25/09/2012 - 02:49

ρε παιδια δεν ειναι μονο η apple,ειναι η hp,nike,adidas και ενα σωρο αλλες ετεριες κολοσοι που δεν μπορουμε να αλλαξουμε την κατασταση,εδω στην χωρα μας δεν μπορουμε να κανουμε κατι...

#52   phoenixgrg

phoenixgrg

iPH Enthousiast

• 487 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:phoenixgrg

Δημοσίευση 25/09/2012 - 05:10

Παιδιά πάντως ειλικρινά έχει πιαστεί η ψυχή μου σοβαρά πως μπορούν να το κάνουν αυτό σε άλλους ανθρώπους άλλοι άνθρωποι που τους διοικούν και να κοιμούνται ήσυχοι στις βίλες τους κάνοντας αυτά τα πράγματα ειλικρινά δεν θα μπορούσα να ήμουν στην θέση του jobs οι του κουκ

#53   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16,726 μηνύματα
  • Twitter:@Fmiggas
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:markknopfler

Δημοσίευση 25/09/2012 - 09:58

Κοιτάξτε και το πρώτο σχόλιο.

Αναρτημένη εικόνα

#54   jig

jig

iPH Elite Poster

• 2,023 μηνύματα

Δημοσίευση 25/09/2012 - 10:02

αυτα ειναι.... εκει γινεται της popis και αυτος ανησυχει μηπως θα καθυστερησει η παραγγελια του >:(

και εχει και δεκα like τo post του, μαλιστα!

Τελευταία επεξεργασία από: jig, 25/09/2012 - 10:05.

#55   giannhspatra

giannhspatra

iPH Enthousiast

• 384 μηνύματα

Δημοσίευση 25/09/2012 - 10:06

εργάζομαι στο Κατάρ...αν δε δείτε labor camp δεν έχετε δει τιποτα...η απόλυτη ξεφτίλα του ανθρώπινου είδους...

#56   themdro

themdro

iPH User

• 182 μηνύματα
  • Twitter:@th3m
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 26/09/2012 - 17:34

http://micgadget.com...oxconn-factory/

Ορίστε και ένα link από δημοσιογράφο που δούλεψε undercover στην κατασκευή του iPhone 5 για μερικές εβδομάδες. Ο πλήρης ξεφτιλισμός της ανθρώπινης ζωής για 2$ την ώρα!

#57   Nerazzurro10

Nerazzurro10

iPH Enthousiast

• 423 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:iPad Air +4G

Δημοσίευση 27/09/2012 - 00:35

Όντως είναι δραματική η κατάσταση και τα λεφτά που τους δίνουν .. αλλά δυστυχώς ή ευτυχώς είναι η χαμηλά αμειβόμενη αγορά και είναι λογικό η εταιρείες να συμπεριφέρονται μ'αυτόν τον τρόπο. Κρίμα πάντως!

#58   lamosas

lamosas

iPH newbie

• 10 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 27/09/2012 - 11:17

Το στυγνο πρόσωπο του καπιταλισμού

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 9

0 μέλη, 9 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες