στο mobileme γιατι δεν μπορω να μπω στο μειλ και με αφηνει μονο στις επαφες ημερολογιο και φωτο?
εχει και επιλογη για μειλ www.me.com
η γνωμη σας για το mobileme
Από
bravelover
, 12/11/2010 16:11
21 μηνύματα σε αυτό το θέμα
Δημοσίευση 13/11/2010 - 14:13
Ad
Δημοσίευση 13/11/2010 - 14:47
Όπως είπαν πολλά παιδιά, δεν υπάρχει λειτουργία του mobileme, που να μην μπορείς να την έχεις και free!
Ημερολόγιο, επαφές και σημειώματα μπορείς να έχεις και με το Google.
Φωτογραφίες και βίντεο μπορείς με το dropbox.
Όσο και αν φαίνεται αστείο, έχω ξαναδηλώσε πως προσωπικά πιστεύω πως η Google είναι ό,τι χειρότερο μας επιφυλάσσει το μέλλον!...
Απλή λογική: πως γίνεται και το mobileme, να χρεώνει για υπηρεςσίες που το dropbox και η google δίνουν δωρεάν; Πολύ απλά βγάζουν και αυτοί από κάπου κέρδος με όχι τόσο εμφανές τρόπο.
Αν είχα τα χρήματα πολύ απλά, θα ήθελα τα στοιχεία μου να είναι στα χέρια της Apple παρά της Google...
Ημερολόγιο, επαφές και σημειώματα μπορείς να έχεις και με το Google.
Φωτογραφίες και βίντεο μπορείς με το dropbox.
Όσο και αν φαίνεται αστείο, έχω ξαναδηλώσε πως προσωπικά πιστεύω πως η Google είναι ό,τι χειρότερο μας επιφυλάσσει το μέλλον!...
Απλή λογική: πως γίνεται και το mobileme, να χρεώνει για υπηρεςσίες που το dropbox και η google δίνουν δωρεάν; Πολύ απλά βγάζουν και αυτοί από κάπου κέρδος με όχι τόσο εμφανές τρόπο.
Αν είχα τα χρήματα πολύ απλά, θα ήθελα τα στοιχεία μου να είναι στα χέρια της Apple παρά της Google...
Δημοσίευση 13/11/2010 - 14:49
τις φωτο που εχω στο κινητο πως μπορω να της συχρονισο και να ανεβουν στο mobileme
Δημοσίευση 13/11/2010 - 14:57
Αν θυμάμαι καλά: (γιατί τώρα δεν το έχω ενεργοποιημένο) στην φωτό από την ίδια επιλογή που στέλνεις τη φωτό με ε-μαιλ, υπάρχει και η επιλογή να τη μοιραστείς με το mobileme.
Δημοσίευση 13/11/2010 - 15:18
αυτο το ειδα απλως δεν εχει επιλογη να ανεβασεις πολλες μαζιΑν θυμάμαι καλά: (γιατί τώρα δεν το έχω ενεργοποιημένο) στην φωτό από την ίδια επιλογή που στέλνεις τη φωτό με ε-μαιλ, υπάρχει και η επιλογή να τη μοιραστείς με το mobileme.
Δημοσίευση 13/11/2010 - 15:32
Αν θυμάμαι καλά: κάνεις edit (το εικονίδιο με το τετράγωνο και το πλαγιασμένο βελάκι), επιλέγεις πολλές μαζί και μετά επιλέγεις να τις μοιραστείς.
Δημοσίευση 13/11/2010 - 15:39
απο το κινητο μπορω να στειλω μονο μια μια καθε φορα
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5
0 μέλη, 5 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες