Ρυθμίσεις Tethering και MMS για όλους τους παρόχους [iPhone OS 3.0]
Posted 19 June 2009 - 02:27 PM
δεν θέλω να σας στεναχωρίσω αλλά έβαλα τις παραπάνω ρυθμίσεις και το iphone μου (3g) δεν μπορεί νά στείλει ΜMS.Κολάει και μου λέει failure
κλπ.Βεβαίως έχω αναβαθμίσει σε OS 3.0
Τι δεν κάνω καλά?? Μήπως πρέπει να ενεργοποιήσω το 3G όταν στέλνω MMS??
Μήπως πρέπει να χορέψω samba ??....
Παρακαλώ HELP...
Δυστυχώς ο πάροχός μου είναι η γ......νη Wind η οποία στομπάρει τα iphone και τα κοριτσάκια στην "εξυπηρέτηση πελατών" δεν λένει τίποτα για
το iphone - "δέν έχουν ενημέρωση" λένε.
Εχουν καταντήσει οι εταιρίες Κινητής τηλεφωνίας , εταιρίες Κινητών τηλεφώνων μόνο και σε γράφουν κανονικά άν δεν έχεις αγοράσει τη συσκευή
από αυτούς. Και δυστυχώς όπως ξέρετε η Wind δεν φέρνει το τηλέφωνό μου στην Ελλάδα.
Φέρνει κάποια αλλα... καλύτερα...
Και κάτι ακόμα
Δέν ξέρω αν το παρατηρήσατε αλλά με το OS 3.0 το iphone 3g "τρώει" την μπαταρία σαν τρελλό.....
Οταν είχα το OS 2.2.1 και με την χρήση που έκανα, η μπαταρίοα κρατούσε 4-5 μέρες.Τώρα με το ξόρι μί μέρα.
Τί γίνεται βρε παιδιά ?? Πόσα apps δουλεύουν από κάτω??
Αν δω και μου τα "σπάσει" κι άλλο θα το παρατήσω το OS 3.0 και θα ξανακάνω restore στό παλιό μου
Thanks for everything
georgino
Posted 19 June 2009 - 03:20 PM
Posted 19 June 2009 - 04:59 PM
εχεις συμβολαιο η καρτοκινητο;
Posted 19 June 2009 - 05:53 PM
Posted 19 June 2009 - 08:50 PM
με συγχωρείς, εκφράστηκα λάθος, εννοούσα αν υπάρχει ένα έτοιμο αρχειάκι με ρυθμίσεις για ίντερνετ μέσω Wind Plus, όχι tethering....
Posted 19 June 2009 - 11:06 PM
Btw εχω περασει το Ιtunes σε partition D:Program Files το δοκιμασα κ ετσι αλλα τπτ...
Posted 19 June 2009 - 11:42 PM
Posted 20 June 2009 - 12:51 AM
Btw εχω περασει το Ιtunes σε partition D:\Program Files το δοκιμασα κ ετσι αλλα τπτ...
κάνε κανονικά εγκατάσταση του itunes στον C κι επανέλαβε τη διαδικασία
Posted 20 June 2009 - 12:54 AM
μη μπλέκεσαι με help.benm.at
έχεις 2 επιλογές
1. dfu mode + restore (να δεις ότι κατεβαίνει η firmware στο itunes) με την σιμ συμβολαίου της κοσμοτε μέσα στο κινητό (είσαι σε i πρόγραμμα; )
ή
2. όπως είσαι χειροκίνητη εισαγωγή των μμς ρυθμίσεων
προτείνω να γίνει πρώτα το 2ο και αφού επανεκινήσεις το κινητό να δεις αν λετουργούν όλα.
αν όχι κάνε το 1ο
Posted 20 June 2009 - 01:23 AM
Posted 20 June 2009 - 01:40 AM
επίσης, την ispw την κατέβασες από itunes ή από εξωτερικό link;
Posted 20 June 2009 - 02:02 AM
Btw εχω περασει το Ιtunes σε partition D:\Program Files το δοκιμασα κ ετσι αλλα τπτ...
κάνε κανονικά εγκατάσταση του itunes στον C κι επανέλαβε τη διαδικασία
Βγαζει παλι το ιδιο...
Posted 20 June 2009 - 11:00 AM
i touch pro, τα infos σου γενικα είναι super. Τα θέμα μου όπως θα δεις δεν είναι τα MMS αλλά το ''tethering''
Έχω i phone 3G / wind / OS 3.0. / Δεν είναι jailbroken (μάλλον αυτονόητο αλλά τα αναφέρω τυπικά).
Έφτιαξα τα MMS και είναι οκ (thanx in advance).
Όμως το θέμα είναι το tethering. Πήγα στο παραπάνω http://help.benm.at/help.php. αλλά δεν καταλαβαίνω πρέπει να παώ από το safari του i phone και να κάνω download από εκεί? και install αντίστοιχα? και ακόμα αυτή η διαδικάσία είναι ασφαλής?
Θα υπάρχουν έξτρα χρεώσεις?
Sorry για τις πολλές ερωτήσεις αλλά προσπαθώ να μην κάνω και ζημιά στο τέλος.
Ok thanx θα το τσεκάρω
Posted 20 June 2009 - 03:04 PM
Δεν με ενδιαφέρει το tethering. Αυτό που θέλω είναι να εμφανιστούν οι ρυθμίσεις APN ώστε να απενεργοποιήσω το EDGE/3G να μην μπαίνουν αυτόματα τα διαφορα προγράμματα στο internet.
Δοκίμασα το reset network setting που γράφει ο sepsis 3 φορές αλλά τίποτα ! Αρνείται να μου βγάλει την καρτέλα που θέλω.
Posted 21 June 2009 - 12:44 AM
Το ιδιο μου βγαζει και εμενα.
Τι μπορουμε να κανουμε;
Posted 21 June 2009 - 12:46 AM
Εχω ομως τις εξης αποριες.
1ον τι ρυθμισεις πρεπει να εχω στα ΜΜΣ
2ον για να στειλω ΜΜΣ πρεπει να εχω ανοικτο το 3G?
Posted 21 June 2009 - 12:49 AM
Εχουμε/ειχαμε το ιδιο προβλημα.
Πατωντας το paste για να βαλω την εντολη στο cmd με πεταει παλι στο C:/
Αυτο ειναι σωστο; Να συνεχισω με την υπολοιπη διαδικασια ή πρεπει να βγαλει κατι στο cmd για να καταλαβω οτι πηρε την εντολη;
Posted 21 June 2009 - 01:07 AM
Τωρα το πως το εκανα δεν ξερω...
Posted 21 June 2009 - 01:16 AM
Shift restore στο itunes. Σωστα;
Ερωτηση: Εκανα φορματ στο laptop και οι εφαρμογες στο itunes δεν υπαρχουν πια. Αν κανω restore θα τις σβησει και απο το iphone; Γιατι αν γινει κατι τετοιο δεν θυμαμαι ποιες εχω κατεβασει και φυσικα δεν εχω και τα mail που χαθηκαν λογω του format ωστε να δω ποιες ειναι και να τις ξανακατεβασω.
Τι να κανω ρε παιδια; Πελαγωσα.
Υ.Γ. Δηλαδη εσενα φιλε μου σου δουλευει και το tethering και τα mms;

Help