Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
- - - - -

Έλεος - δεν μπορώ να βρώ iPhone 3G σαν καρτοκινητό!


  • Το θέμα είναι κλειδωμένο Το θέμα αυτό είναι κλειδωμένο
7 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1   tao

tao

    iPH newbie

  • 45 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 28/09/2008 - 17:12

Χαιρετώ το forum.
θα ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζω,  είχα το iphone 2g και το πούλησα πριν από έναν μίνα για να πάρω το iphone 3g και από τότε μέχρι τώρα ενώ έχω κάνει την παραγγελία μου σε 5-6 καταστήματα Vodafone περιμένω να με πάρουν τηλέφωνο για να πάω να το παραλάβω αλλά τίποτα όσες φόρες έχω προσπαθήσει εγώ ο ίδιος να δω τι συμβαίνει με την παραγγελία μου μου  λένε ότι δεν υπάρχει διαθέσιμο δηλαδή ένα μήνα τώρα δεν έχουν παραλάβει κανένα τηλέφωνο? Μα τι είναι αυτά? Εδώ η apple άρχισε να πουλάει την συσκευή αυτή και σε άλλες χώρες εμάς μας ξέχασε? και δεν μας στέλνει καμία? ή ξαφνικά όλοι η έλληνες θέλουμε το iphone ?, πριν από λίγο μίλησα με το κέντρο εξυπηρέτησης και ενολίγης άφησαν να εννοηθεί ότι μόνο αν θα το αγοράσω με σύνδεση θα μου το δώσουν το θέμα είναι ότι εγώ δεν είμαι διατεθειμένος να το αγοράσω έτσι, παρολω που ειμε συνδρομητής στην εν λόγο εταιρία 10 ολόκληρα χρόνια με των ίδιο αριθμό βέβαια είμαι με καρτοκινητή τι σημαίνει αυτό? Ότι 10 χρόνια πληρώνω πιο πολλά από άλλους που έχουν συμβόλαια και ποτέ δεν είχα την τιμή να με πάρουν να μου πουν ότι έχεις αναβάθμιση συσκευής κ.λ και στο κάτω κάτω δεν τους ζητώ να μου το χαρίσουν θέλω να το αγοράσω έχω λάθος ? Πείτε μου τι να κάνω από πού να πάρω ένα καινούριο iphone????

Αυτό το κείμενο θα το βάλω σε όσα γνωστά site έχουν να κάνουν με κινητά


Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   sepsis

sepsis

    iPH Hero

  • 8.236 μηνύματα
  • Twitter:@hsouris
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 28/09/2008 - 17:17

Να μην το βαλεις γιατι κανεις σπαμ

Το προβλημα αυτο ειναι γνωστο σε ολους. Απλα τους τριζεις τα δοντια. Οτι θα παρεις τηλεφωνο το ΙΝΚΑ, θα μηνυσεις και τετοια.
http://www.iphonehel...opic,502.0.html

#3   azrael11

azrael11

    iPH newbie

  • 7 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 28/09/2008 - 17:20

Αν δεν κάνω λάθος έχουνε στα Τρικάλα αμα το παραγγειλης από εκει θα το πάρεις πιο γρήγορα.



#4   kritikos

kritikos

    iPH newbie

  • 50 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 29/09/2008 - 19:44

κι εμενα φιλε τα ιδια μου ελεγαν, αν θελω σκετη τη συσκευη θα περιμενω 1,5 - 3 μηνες για να το παρω, ενω αν κανω συνδεση θα το παρω αμεσως. κ εγω ψιλοστραβωσα στην αρχη αλλα τι να κανω? δεν μπορουσα να περιμενω 2 μηνες, το πηρα με συνδεση, φτιαξαμε τα χαρτια κ το πηρα αμεσως. μαλακια. ποτε δεν την συμπαθησα την vodafone,ειχα cosmote και ημουν ευχαριστημενος. τωρα εχω ψιλοξενερωσει για την συνδεση που εκανα.

#5   tao

tao

    iPH newbie

  • 45 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 30/09/2008 - 00:15

Χαιρετώ και πάλι έχω νέα στην υπόθεση ακούστε να γελάσετε. Λοιπόν σήμερα το πρωί κατά της 10 παίρνω ένα τηλ στα κεντρικά της Vodafone και τους λέω τα εξής ότι στο κατάστημα της περιοχής μου έχουν συσκευές iphone και δεν μου το δίνουν γιατί με τον τρόπο τους μου λένε ότι μόνο αν κάνω σύνδεση θα το παραλάβω και τα γνωστά, μου είπαν ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει και να πάω στο κατάστημα να αγοράσω την συσκευή έτσι και έκανα, μαζί μου ήρθε και ο ξάδελφος μου ο οποίος ήξερε την κατάσταση και είχε αποφασίσει για τους δικούς του λόγους να το αγοράσει με σύνδεση. Μπαίνουμε και οι δυο στο κατάστημα σαν δυο άγνωστη εγώ σε μια πωλήτρια και ο ξάδελφος σε έναν πολωτή. εμένα στην τελική μου είπαν ότι είμαι σε λίστα αναμονής με νουμερο38 άρα περιμένω 37 συσκευές . και στων ξάδελφο μου έλεγαν τα εξής ότι το iphone δουλεύει μόνο όταν το πάρει με σύνδεση γιατί έτσι θα δουλεύουν όλες οι λειτουργίες του internet ότι θα του έρθει πιο φτηνά από ότι αν θα το πάρει σαν συσκευή και τέτοια. τέλος πάντων έκανε τα χαρτιά τα υπέγραψε και του είπαν έλα σε 2 ώρες να πάρεις και την συσκευή και έτσι έγινε ούτε λίστες αναμονής ούτε μη διαθέσιμα τη θα κάνατε στην θέση μου?
Εγώ πήγα μετά με την παρουσία του ξαδέλφου μου και τους κρέμασα κάτι καντήλια μα κάτι καντήλια!!!!!!!  ???

Α!!! να μη ξεχάσω αυτά τα είπα και στα κεντρικά στην Vodafone  και μου είπαν ότι θα το ελίξει το αρμόδιο τμήμα και θα επικοινωνήσει μαζί μου χα χα ακόμα περιμένω


#6   tutankhamun

tutankhamun

    iPH newbie

  • 48 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 30/09/2008 - 00:27

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaaxaxa


Σωστος !!!!!!!!!!! Πολυ καλα εκανες.............! Καλα ειναι τραγικοι στη vodafone...θελουν και την πιτα ολοκληρη και το σκυλο χορτατο........και να σου πουλησουν συσκευη και να στα παιρνουν για τον επομενο χρονο.....
τι να πεις....
ευχομαι να βγαλες ακρη και να επικοινωνησουν μαζι σου......

#7   tao

tao

    iPH newbie

  • 45 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 30/09/2008 - 01:58

Δώστε μια ιδέα από πού να πάρω το iphone  θέλω ένα 3G 16g λευκό ωραίο τηλέφωνο δώστε καμία ιδέα γιατί μετά από το σκηνικό δεν θα μου το πουλήσουν ποτέ.

#8   crazybullet

crazybullet

    Advanced Member

  • 442 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 30/09/2008 - 10:06

Πήγαινε σε άλλο κατάστημα :P Πρέπει οπωσδήποτε να το πάρεις από εκεί;




Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες