Μετά από το update που βγάλανε πριν λίγο δεν δουλεύει η εφαρμογή, η πλάκα είναι μέχρι τώρα δούλευε άψογα.
Έχω iphone 4 με jaibreake 4.1
Μπορώ να το επαναφέρω κάπως να μην χάσω τις φωτογραφίες μου, δεν ξέρω τι να κάνω ?

Px, private picture App
Από
kalaritis
, 14/12/2010 01:50
4 μηνύματα σε αυτό το θέμα
Δημοσίευση 14/12/2010 - 01:50
Ad
Δημοσίευση 14/12/2010 - 03:17
ανοιγει δεν ανοιγει η εφαρμογη (σε ενδιαφερει περισσοτερο να μην χασεις τις φωτογραφιες φανταζομαι), μπαινεις στο root της συσκευης και ψαχνεις τον φακελο της εφαρμογης (αν θυμαμαι καλα η διαδρομη ειναι User/Applications/...), εκει μεσα σε καποιον απο τους φακελους της εφαρμογης θα ειναι ολες σου οι φωτογραφιες.Μετά από το update που βγάλανε πριν λίγο δεν δουλεύει η εφαρμογή, η πλάκα είναι μέχρι τώρα δούλευε άψογα.
Έχω iphone 4 με jaibreake 4.1
Μπορώ να το επαναφέρω κάπως να μην χάσω τις φωτογραφίες μου, δεν ξέρω τι να κάνω ?
Δημοσίευση 14/12/2010 - 12:26
Μπορώ να επαναφέρω την εφαρμογή πριν το update ?
Δημοσίευση 14/12/2010 - 12:34
αν την εχεις σπασμενη γινεται νομιζω. διαγραφεις αυτη απο το itunes και κατεβαζεις την εφαρμογη σε παλιοτερη εκδοση. τωρα αν δεν ειναι σπασμενη δεν πρεπει να γινεται κατι. σωσε τις φωτογραφιες σου και αυτα τα βλεπεις μετα, κανε μια επανεγκατασταση να δεις τι γινεται με την εφαρμογη αλλιως υπαρχουν κι αλλες παρομοιες..Μπορώ να επαναφέρω την εφαρμογή πριν το update ?
Δημοσίευση 14/12/2010 - 12:44
όχι αυτή δεν είναι σπασμένη είναι από το app store
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0
0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες