Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
- - - - -

Κατάληψη στο ΜΕΤΡΟ τα ξημερώματα – Αυξήσεις “φωτιά” στα εισιτήρια


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
81 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#76   Jimmy96

Jimmy96

    iPH Enthousiast

  • 483 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • GameCenter:Jimmy1996

Δημοσίευση 04/01/2011 - 02:28

Από τη στιγμή που εδώ και ένα εξάμηνο τόσο οι συγκεκριμένοι εργαζόμενοι όσο και γενικότερα το δημόσιο πληρώνεται από "ξένα" χρήματα, όσες απεργίες και αν κάνουν, όσο δίκιο (ή άδικο) και αν έχουν, το μόνο που πρόκειται να καταφέρουν είναι απλά να χάσουν τα μεροκάματα των ημερών της απεργίας και τίποτα περισσότερο.
Και από την άλλη για να λέμε και του "στραβού το δίκιο", όπως την κρίση την πληρώνουμε με ανέχεια και ανεργία εδώ και χρόνια οι του ιδιωτικού τομέα χωρίς αντικειμενικά να ευθυνόμαστε γι'αυτήν, ας πληρώσουν με τη σειρά τους το μερίδιό τους και οι του δημοσίου και πέριξ αυτού, που στο κάτω - κάτω είναι και οι κύριοι υπεύθυνοι για την κατάντια μας.

Σωστοτατος ;)

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#77   nikos278

nikos278

    iPH Member

  • 226 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 04/01/2011 - 02:42

Από τη στιγμή που εδώ και ένα εξάμηνο τόσο οι συγκεκριμένοι εργαζόμενοι όσο και γενικότερα το δημόσιο πληρώνεται από "ξένα" χρήματα, όσες απεργίες και αν κάνουν, όσο δίκιο (ή άδικο) και αν έχουν, το μόνο που πρόκειται να καταφέρουν είναι απλά να χάσουν τα μεροκάματα των ημερών της απεργίας και τίποτα περισσότερο.



ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ

οπως εγραψα και εχτες μη τους εχεις για χαζους ξερουν τι κανουν οι μαγκες
την 24ωρη απεργια τους τη μετατρεπουν σε 2ωρη σταση εργασιας ανα 2 ωρες για ολες τις ειδικοτητες και επειδη πρεπει για να δουλεψει ολο9 το συστημα να δουλευουν ολοι δε δουλευουν καθολου με αποτελεσμα να φενεται οτι δε δουλευουν 2 ωρες και τις υπολοιπες πληρωνονται
και επειδη και εδω και σε αλλα φορουμ με αμφισβιτισαν ειπα οτι οποιος θελει ας κρυψει το ονομα του και τα στοιχεια του γενικα και να μας ποσταρει την αναλυτικη μισθοδοσια για τις 24 ωρες του δεκεμβριου
αλλα μαλλον θα περιμενουμε πολυ

#78   Athan

Athan

    iPH Member

  • 280 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 04/01/2011 - 10:24

Ναι,υπαρχει λαικη αγνοια,οι περισσοτεροι αρεσκονται στο να πλαθουν ιστοριες με ξενα συμφεροντα,δολοπλοκιες για την ελλαδιτσα.Το να πλαθεις ιστοριες δεν ειναι δα και το μεγαλυτερο κακο στον κοσμο.Και σιγουρα ειναι πολυ λιγοτερο συγκριτικα με το κακο που εκαναν στη χωρα μας ολοι αυτοι που βουτηξαν τοσο βαθια μεσα στα σκατα που δεν ειχαν ουτε την δυναμη να σκουπιστουν και να κοιταξουν μια ανταγωνιστικη χωρα οπως πχ η Ισπανια με τι ιλιγγιωδεις ρυθμους σε σχεση με εμας αναπτυσσοταν.

Το να φτιάχνει και να συντηρεί συνομωτικές ιστορίες ένας λαός σίγουρα δεν είναι το "μεγαλύτερο κακό". Το να χρεώνει σε αυτές τις φανταστικές συνομωσίες, σε κάποιους αόρατους εχθρούς και πάντοτε σε κάποιον τρίτο την αποτυχία του κράτους του αυτό ανάγεται στην σφαίρα της ιδεοληψίας και της αποποίησης των ατομικών και συλλογικών ευθυνών.

οπως εγραψα και εχτες μη τους εχεις για χαζους ξερουν τι κανουν οι μαγκες

Δεν αμφιβάλλω αδελφέ. Όχι απλά δηλαδή "μάγκες" αλλά "τζάμπα μάγκες". :lol:

Τελευταία επεξεργασία από: Athan, 04/01/2011 - 10:31


#79   KleinMein

KleinMein

    iPH newbie

  • 61 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 04/01/2011 - 19:10

Διαβάζω αυτο το topic και το μόνο που μου βγαίνει ειναι ενα τεράστιο ΚΡΙΜΑ...

φιλε Athan οι "συνωμοσίες" ειναι συνωμοσίες μόνο σε αυτούς που έχουν τα ματια και τα αυτια τους κλειστα. Για τους υπόλοιπους (ελάχιστοι δυστυχώς) ειναι ένα καλοδουλεμένο και καλοστημένο σχέδιο, που εφαρμόζεται παγκοσμίως σε πολλές χώρες, με φοβερά αποτελέσματα.

Λυπάμαι όταν διαβάζω απόψεις του στυλ οτι ο δημόσιος τομέας ευθύνεται για την καταντια της χώρας... Δηλώνει πλήρη άγνοια για τα όσα έγιναν και γίνονται γύρω μας.Εχετε καταλάβει όλοι όσοι υποστηρίζουν αυτο το πράγμα, οτι το νέο έκτρωμα πολυνομοσχέδιο που "περασε" με την μορφή "κατ'επειγοντως" πλήττει ΚΥΡΙΩΣ τον ιδιωτικό τομέα??

Ποιος ευθύνεται που όλα τα ταμεία ειναι άδεια? Οι δημόσιοι υπάλληλοι? Δηλαδή τα πιστεύετε αυτα που γράφετε?
Siemens-Βατοπέδι-Χρηματηστήριο-Σημίτης&Goldman Sachs-Ολυμπιάδα 2004&C4I-φρεγάτες και αμυντικός εξοπλισμός ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΚΑΤΙ? ειναι τα πρωτα που μου ερχονται στο μυαλό, και φυσικά ειναι ελάχιστα...
Η κόρη του Τσοχαντζόπουλου βρέθηκε με 8εκ ευρώ τραπεζικές καταθέσεις, και η δικαιολογία είναι οτι "δουλευει από μικρή"....(εδώ γελάμε)
Ο Μαντέλης παραδέχτηκε οτι τσέπωσε 200.000 ευρώ και δεν έγινε τιποτα.

Μιας και θέλουν να κανουν εξυγίανση στα ΜΜΜ, γιατι οι διευθυντές στο Μετρο, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΣΤΕΙ ΚΑΜΙΑ ΜΕΙΩΣΗ?

Μιας και εβγαλαν στην δημοσιότητα τις ετήσιες αποδοχές των υπαλλήλων στα ΜΜΜ, και θέλουν να κάνουν εξυγίανση, γιατι δεν βγαίνουν και οι ετήσιες αποδοχές όλων των βουλευτών και όλων όσων δουλεύουν στην βουλή?
Η απάντηση ειναι απλή. Αν τα βγάλουν και τα δει ο Ελληνικός λαός, θα χάσουν ένα πανίσχυρο όπλο. Την παραπληροφόρηση και την εναντίωση των κοινωνικών ομάδων μεταξύ τους

Χαζοκουτι όλη μέρα και ο μήνας εχει 9. Αυτός ειναι ο σημερινός Ελληνας.

Αληθεια είμαι περίεργος να γίνει ένα γκάλοπ στους δρόμους:
ποσοι γνωρίζουν πχ τον Γιαννη Σγούρο, τον Βαγγέλη Σερντάρη, ή τον Λεωνίδα Καβάκο? μμμμ...
Την Τζούλια Αλεξανδράτου, την Ελένη Μενεγάκη και τον Αντώνη Κανάκη??

Τελευταία επεξεργασία από: KleinMein, 04/01/2011 - 19:11


#80   codmdantes

codmdantes

    iPH User

  • 180 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 04/01/2011 - 21:28

Φίλε μου kleinmein έχεις απόλυτο δίκιο!!! Αλλά και που τα λες τζάμπα τα λες. Εδώ έβαλαν 300 άτομα το χέρι τους βαθιά μέσα στην τσέπη μας με το έτσι θέλω, ακριβαίνουν οι τιμές ολοένα και περισσότερο όταν αντίθετα μειώνονται -μάλλον κόβονται- μισθοί, απολύσεις, κλείνουν σπίτια, μας βρίζουν δημόσια αποκαλώντας μας κοπρόσκυλα-φαγάδες κ.ά, ξεπουλάνε τα πετρέλαια που έχουμε στο Αιγαίο, υπογράφουν συμφωνίες για την μη αναχαίτιση τούρκικων μαχητικών από τον 25ο παράλληλο και μέσα και άλλα δεκάδες ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ και έχεις τους άλλους να σου λένε ότι καλά να πάθουνε οι δημόσιοι!!!!! Δηλαδή είναι τόσο προκλητικοί όσο και οι κυβερνώντες.... Πουλάνε και ειρωνία τύπου τσάμπα μάγκες, οι ΚΥΡΙΟΙ του ΜΕΤΡΟ και άλλα τέτοια θέλοντας να μας αποδείξουν ότι σε μία τέτοια εποχή όπου όλα γκρεμίζονται και βιάζονται, το πιο σωστό είναι να κατηγορούμε ο ένας τον άλλον και να συγκρίνουμε ποιός τον έχει πιο μεγάλο (τον μισθό).. Ναι ρε μάγκες και εγώ έχω ταλαιπωρηθεί σε ΙΚΑ, νοσοκομεία, εφορίες και άλλες δημόσιες υπηρεσίες αλλά δεν είναι η κατάλληλη εποχή να καταδικάζω αυτούς που κάνουν κάτι για να αλλάξουν τα πράγματα (αυτό το κάτι είναι οι απεργίες μιας και είναι το μόνο όπλο του εργαζόμενου).. Και επιτέλους καταλάβετε ότι αυτή τη στιγμή είμαστε όλοι σε ένα τσουβάλι... Στο τσουβάλι των εργαζομένων!!! Και πρέπει ΟΛΟΙ μαζί να κάνουμε κάτι..
Αλλά τί λέω... Πάλι θα βγουν κάποιοι και θα με χαρακτηρίσουν ψευτοαγωνιστή, ψευτοϊδεολόγο και άλλα τέτοια καλούδια. Δεν πειράζει όμως. Ας απολυθούν οι δημόσιοι και να δω αν θα λυθούν τα προβλήματά τους..

#81   GodfatherGR

GodfatherGR

    iPH Addict

  • 844 μηνύματα
  • Twitter:@Godfather_gr
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad mini
  • GameCenter:gcop33

Δημοσίευση 04/01/2011 - 21:47

Χαζοκουτι όλη μέρα και ο μήνας εχει 9. Αυτός ειναι ο σημερινός Ελληνας.


μόνο αυτό... γράφεις ότι γράφεις, τους κατηγορείς όλους ότι δεν τους νοιάζει τίποτα, και σε λένε Klein Mein... δηλαδή όχι πες μου αν αυτό δεν είναι οξύμωρο τι είναι

#82   KleinMein

KleinMein

    iPH newbie

  • 61 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 05/01/2011 - 00:29

μόνο αυτό... γράφεις ότι γράφεις, τους κατηγορείς όλους ότι δεν τους νοιάζει τίποτα, και σε λένε Klein Mein... δηλαδή όχι πες μου αν αυτό δεν είναι οξύμωρο τι είναι


Να υποθέσω σύμφωνα με τα λεγόμενα σου λοιπόν, οτι εσυ εισαι ενας Νονός της νύχτας και κυκλοφορείς με ενα κουμπούρι στην τσέπη?? :lol:

Τελευταία επεξεργασία από: KleinMein, 05/01/2011 - 00:29





Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες